Zkušenosti s V-Power Racing, OMV Super 100 a spol.

vše ohledně modelové řady Celica
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

2 Beaver : ...... tomu neverim...zeby turbo melo tak neschopnou ECU?? JE to spis tim ze motor je proste topvarne na neco stavenej..s urcitym omezenim..kvuli zaruce...ae urco ti to ECU spocita a schroupe...
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

ALIEN píše:2 Beaver : ...... tomu neverim...zeby turbo melo tak neschopnou ECU?? JE to spis tim ze motor je proste topvarne na neco stavenej..s urcitym omezenim..kvuli zaruce...ae urco ti to ECU spocita a schroupe...
Prej ne. Jedině si snad ručně posunout základní nastavení předstihu (což lze - pootočením snímače polohy vačky) ručně pokud bych trvale jezdil na 100oktanů. Jinak kompenzace vysloveně pro kvalitnější a závodní paliva umí snad jen standalone ECU. Zatím jsem po tom podrobněji nepátral.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Radik
Člen Týmu

Příspěvek od Radik »

Shell V-Power nemá pouze zvyšovat výkon, ale dle dlouholetých zkušeností čistí motor a usazeniny....Viz brožura na ČP Shell

Já osobně vezmu dvakrát ročně plnou, na pročištění to stač :? í.....
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

ja sem ted nabral jeste zavcasu pred zdrazenim vpower, mam pulku nadrze pryc a zatim nic zvlastniho nepozoruju
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Já to vzal tedka do starýho civica co mi žere hodně oleje takže tak každejch 400-500km musím vymontovat svíčky a vyčistit protože už to pak cuká a nejede a než jsem dojel dom od benzínky což je ani ne 10km tak to cukání bylo pryč takže bud kachna nebo to vážně dobře čistí
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

v-power oravdu cisti.....Kouknete na starnky autobildu...delali test na fabii,nekolik nadrzi brali vpower,najezdili nekolik tisic KM a cistici efekt se opúravdu dostavil....zkusim sem dat link s fotkama pred a po.....
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

ALIEN píše:v-power oravdu cisti.....Kouknete na starnky autobildu...delali test na fabii,nekolik nadrzi brali vpower,najezdili nekolik tisic KM a cistici efekt se opúravdu dostavil....zkusim sem dat link s fotkama pred a po.....
Já myslím, že čistící efekt benzínu V-Power nikdo nezpochybňuje. Je ale potřeba s ním najet dost kilometrů, aby měl možnost působit, takže je to opravdu cca několik plných nádrží.

Ale jsou dva V-Power - jeden je N95, čili normální benzín s čistícím aditivem a druhej je Racing, ten má vyšší oktanový číslo + čistící aditiva. Bohužel málokterý auta využijí toho vyššího oktanovýho čísla. Tak je to teda u SHELLu, kterej kromě těch dvou čsitících benzínů nabízí i klasickej natural.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“