Rekonstrukce bytu - nová KUCHYŇ

Tlachání o všem - bez zaměření!
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

:-) no tak to je na pikaču.... Ale co třeba silikátové lepidlo a perlinku na srovnání a zahlazení a penetraci a omítku? obětuješ cca 5-7 mm z každé strany, ale nebude to praskat, nebude skrz to vzlínat mapa po lepidle.....
Back in Czech.
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

aczasa píše::-) no tak to je na pikaču.... Ale co třeba silikátové lepidlo a perlinku na srovnání a zahlazení a penetraci a omítku? obětuješ cca 5-7 mm z každé strany, ale nebude to praskat, nebude skrz to vzlínat mapa po lepidle.....
Prostor mě netrápí, nad moje očekávání to je větší než sem myslel. jde o to, zvládnu to?! V životě jsem to nedělal, tak mám se snažit,nebo to předem vzdát a nechat toho?
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Tak jsem na tom stejne jako Ty... v jednom pokoji mam druhou vrstu tapet a je klid.
Ta spodni vrsta primo na tom panelu drzi jak luterska vira a nejde to dolu ani odstranovacem tapet a pokud se maluje, da se koupit takova ta barva s pylinama....a udela Ti to takovou strukturu, ktera zamaskuje nedostatky panelu...ale taky ted v podstate tohle resim...budu predelavat kuchyn a pozdeji pokoj.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

Tapety pořádně prosáknout vodou a oškrábat. A pak ještě jednou. A znova, dokud nebudou dole. Pokud to jde i se štukem, vzít i štuk. Pak celou stěnu naštukovat, doporučuju rovnou s perlinkou a namalovat. Výsledek je super, cena na štuk je cca 150kč/m2 materiál(i s perlinkou).
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

zmaxxx píše:Tapety pořádně prosáknout vodou a oškrábat. A pak ještě jednou. A znova, dokud nebudou dole. Pokud to jde i se štukem, vzít i štuk. Pak celou stěnu naštukovat, doporučuju rovnou s perlinkou a namalovat. Výsledek je super, cena na štuk je cca 150kč/m2 materiál(i s perlinkou).
Ty zhovadilé tapety jdou pěkně blbě dolů. At už používám speciální přípravek na odstranění tapet a nebo obyč. vodu příjde mi to horší jak za sucha :( Zatím práce od 11 do 15 a hotová 1 zeď délka 3,15 a výška 2,50. Jsem našel firmu co mi to za 8kč na m2 zlikviduje, tak su zvědavej :)

Pak na ten panel nalepím znova tapety...
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Ahold píše:
zmaxxx píše:...............Pak na ten panel nalepím znova tapety...
Pokud už jsi s tím tak hraješ a sundáš až na panel tak doporučuji nahodit klasickou vápennou omítku, žádnou sádrovou (mrtvou) sračku. Získáš zdravější životní prostor,který dýchá a aktivně pozitivně působí :wink:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Tak už jsem to vyřešil. Tu je výsledek http://lucinecka20.rajce.idnes.cz/byt/ , ale tapety už nikdy, všude jinde si nechám od někoho nahodit nějakou omítku.
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

Ahold píše:Tak už jsem to vyřešil. Tu je výsledek http://lucinecka20.rajce.idnes.cz/byt/ , ale tapety už nikdy, všude jinde si nechám od někoho nahodit nějakou omítku.
Vypadá to super ;) Gratuluju.

Až bude hotovo, taky postnu - pro inspiraci. Zatím mám v bytě hotovou elektriku(komplet), zděné jádro s obklady, wc, voda+odpady, omítky v celém bytě (perlinka + štuk), podhledy(sádrokarton). Celkem v tom lítám už za 160 klacků-ještě nejsou dlažby a repas parket v ložnici a obýváku. Ufff :roll: A nakonec vybavení, kuchyň a vestavné skříně.
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Ahold píše:Tak už jsem to vyřešil. Tu je výsledek http://lucinecka20.rajce.idnes.cz/byt/ , ale tapety už nikdy, všude jinde si nechám od někoho nahodit nějakou omítku.
Jak doteďka jsem se držela, abych tu nic nepsala, tak teď si to neodpustim... omlouvám se, ale v tomhle bych asi pošla =) Já vím, že je to teď děsně moderní a vy jste taková moderní dvojice, ale teda jsem zvědavá, co si k tomu dáte za linku a zbylé vybavení - snad nám sem potom dáš i výsledek =) A hlavně - proti gustu, žádnej dišputát ;) Hlavně aby se Vám líbilo a dobře bydlelo!
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Artie píše:
Jak doteďka jsem se držela, abych tu nic nepsala, tak teď si to neodpustim... omlouvám se, ale v tomhle bych asi pošla =) Já vím, že je to teď děsně moderní a vy jste taková moderní dvojice, ale teda jsem zvědavá, co si k tomu dáte za linku a zbylé vybavení - snad nám sem potom dáš i výsledek =) A hlavně - proti gustu, žádnej dišputát ;) Hlavně aby se Vám líbilo a dobře bydlelo!
Nééé, to je ložnic. Tam bude jen podlaha, strop a postel :)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Ahold píše:Nééé, to je ložnic. Tam bude jen podlaha, strop a postel :)
Uff... =D tak to se omlouvám ;) Hlavně abyste tam měli žaluzie / závěsy, jinak tam z toho budete mít peep show :lol: (i když, někoho to rajcuje, žeo ;))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Artie píše:
Ahold píše:Nééé, to je ložnic. Tam bude jen podlaha, strop a postel :)
Uff... =D tak to se omlouvám ;) Hlavně abyste tam měli žaluzie / závěsy, jinak tam z toho budete mít peep show :lol: (i když, někoho to rajcuje, žeo ;))
Tak když se bude jen koukat. Nerad bych se někdy našel na zvrácených, rozlobených mužích a podobně :) i když byl bych zase celebrita, že?
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Ahold píše:Tak když se bude jen koukat. Nerad bych se někdy našel na zvrácených, rozlobených mužích a podobně :) i když byl bych zase celebrita, že?
Neboj, on by to sem někdo určitě postnul ;) Od srazu jsi už velmi známá osoba a někdo by si všimnul :lol:
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

kuchyň

Příspěvek od zmaxxx »

Vzhledem k vyčerpání téměř všech možností touto cestou žádám

ŠTEFANA RÝCHLIKA, (aka uživatel ToyoCarE), bytem Sněžnica 52 (Žilina)

u něhož mám objednánu kuchyňskou linku a SLOŽENOU ZÁLOHU na její vyhotovení, aby mi sdělil datum vyhotovení mé kuchyně.

Ta byla objednána 2.3.2011, a záloha ve výši 1330€ došla na účet 8.3.2011. Na vyhotovení kuchyně byl smlouvou stanoven termín 1 měsíc, což znamená že dodací doba byla překročena již více než třikrát.

Zbyněk Mezera
604 377 846
mezeraz@seznam.cz
Naposledy upravil(a) zmaxxx dne čtv 09.06.2011, 15:23, celkem upraveno 1 x.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Kurňa, to je mrzutý. Čekal jsem, že sem hodíš fotky nějaké krásné nově postavené kuchyně, ale toto...... :shock:

Teď budu stavět kuchyň mamince. A vidím, že je opravdu lepší se spoléhat jen sám na sebe.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“