Rekonstrukce bytu - nová KUCHYŇ
- Ahold
- Věčnej rejpal
Prostor mě netrápí, nad moje očekávání to je větší než sem myslel. jde o to, zvládnu to?! V životě jsem to nedělal, tak mám se snažit,nebo to předem vzdát a nechat toho?aczasa píše:no tak to je na pikaču.... Ale co třeba silikátové lepidlo a perlinku na srovnání a zahlazení a penetraci a omítku? obětuješ cca 5-7 mm z každé strany, ale nebude to praskat, nebude skrz to vzlínat mapa po lepidle.....
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Tak jsem na tom stejne jako Ty... v jednom pokoji mam druhou vrstu tapet a je klid.
Ta spodni vrsta primo na tom panelu drzi jak luterska vira a nejde to dolu ani odstranovacem tapet a pokud se maluje, da se koupit takova ta barva s pylinama....a udela Ti to takovou strukturu, ktera zamaskuje nedostatky panelu...ale taky ted v podstate tohle resim...budu predelavat kuchyn a pozdeji pokoj.
Ta spodni vrsta primo na tom panelu drzi jak luterska vira a nejde to dolu ani odstranovacem tapet a pokud se maluje, da se koupit takova ta barva s pylinama....a udela Ti to takovou strukturu, ktera zamaskuje nedostatky panelu...ale taky ted v podstate tohle resim...budu predelavat kuchyn a pozdeji pokoj.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

- Ahold
- Věčnej rejpal
Ty zhovadilé tapety jdou pěkně blbě dolů. At už používám speciální přípravek na odstranění tapet a nebo obyč. vodu příjde mi to horší jak za suchazmaxxx píše:Tapety pořádně prosáknout vodou a oškrábat. A pak ještě jednou. A znova, dokud nebudou dole. Pokud to jde i se štukem, vzít i štuk. Pak celou stěnu naštukovat, doporučuju rovnou s perlinkou a namalovat. Výsledek je super, cena na štuk je cca 150kč/m2 materiál(i s perlinkou).

Pak na ten panel nalepím znova tapety...
Pokud už jsi s tím tak hraješ a sundáš až na panel tak doporučuji nahodit klasickou vápennou omítku, žádnou sádrovou (mrtvou) sračku. Získáš zdravější životní prostor,který dýchá a aktivně pozitivně působíAhold píše:zmaxxx píše:...............Pak na ten panel nalepím znova tapety...

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
- Ahold
- Věčnej rejpal
Tak už jsem to vyřešil. Tu je výsledek http://lucinecka20.rajce.idnes.cz/byt/ , ale tapety už nikdy, všude jinde si nechám od někoho nahodit nějakou omítku.
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to superAhold píše:Tak už jsem to vyřešil. Tu je výsledek http://lucinecka20.rajce.idnes.cz/byt/ , ale tapety už nikdy, všude jinde si nechám od někoho nahodit nějakou omítku.

Až bude hotovo, taky postnu - pro inspiraci. Zatím mám v bytě hotovou elektriku(komplet), zděné jádro s obklady, wc, voda+odpady, omítky v celém bytě (perlinka + štuk), podhledy(sádrokarton). Celkem v tom lítám už za 160 klacků-ještě nejsou dlažby a repas parket v ložnici a obýváku. Ufff

- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Jak doteďka jsem se držela, abych tu nic nepsala, tak teď si to neodpustim... omlouvám se, ale v tomhle bych asi pošla =) Já vím, že je to teď děsně moderní a vy jste taková moderní dvojice, ale teda jsem zvědavá, co si k tomu dáte za linku a zbylé vybavení - snad nám sem potom dáš i výsledek =) A hlavně - proti gustu, žádnej dišputátAhold píše:Tak už jsem to vyřešil. Tu je výsledek http://lucinecka20.rajce.idnes.cz/byt/ , ale tapety už nikdy, všude jinde si nechám od někoho nahodit nějakou omítku.

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- Ahold
- Věčnej rejpal
Nééé, to je ložnic. Tam bude jen podlaha, strop a postelArtie píše:Jak doteďka jsem se držela, abych tu nic nepsala, tak teď si to neodpustim... omlouvám se, ale v tomhle bych asi pošla =) Já vím, že je to teď děsně moderní a vy jste taková moderní dvojice, ale teda jsem zvědavá, co si k tomu dáte za linku a zbylé vybavení - snad nám sem potom dáš i výsledek =) A hlavně - proti gustu, žádnej dišputátAhold píše:Tak už jsem to vyřešil. Tu je výsledek http://lucinecka20.rajce.idnes.cz/byt/ , ale tapety už nikdy, všude jinde si nechám od někoho nahodit nějakou omítku.Hlavně aby se Vám líbilo a dobře bydlelo!

- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Uff... =D tak to se omlouvámAhold píše:Nééé, to je ložnic. Tam bude jen podlaha, strop a postel

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- Ahold
- Věčnej rejpal
Tak když se bude jen koukat. Nerad bych se někdy našel na zvrácených, rozlobených mužích a podobněArtie píše:Uff... =D tak to se omlouvámAhold píše:Nééé, to je ložnic. Tam bude jen podlaha, strop a postelHlavně abyste tam měli žaluzie / závěsy, jinak tam z toho budete mít peep show
(i když, někoho to rajcuje, žeo
)

- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, on by to sem někdo určitě postnulAhold píše:Tak když se bude jen koukat. Nerad bych se někdy našel na zvrácených, rozlobených mužích a podobněi když byl bych zase celebrita, že?

- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
kuchyň
Vzhledem k vyčerpání téměř všech možností touto cestou žádám
ŠTEFANA RÝCHLIKA, (aka uživatel ToyoCarE), bytem Sněžnica 52 (Žilina)
u něhož mám objednánu kuchyňskou linku a SLOŽENOU ZÁLOHU na její vyhotovení, aby mi sdělil datum vyhotovení mé kuchyně.
Ta byla objednána 2.3.2011, a záloha ve výši 1330€ došla na účet 8.3.2011. Na vyhotovení kuchyně byl smlouvou stanoven termín 1 měsíc, což znamená že dodací doba byla překročena již více než třikrát.
Zbyněk Mezera
604 377 846
mezeraz@seznam.cz
ŠTEFANA RÝCHLIKA, (aka uživatel ToyoCarE), bytem Sněžnica 52 (Žilina)
u něhož mám objednánu kuchyňskou linku a SLOŽENOU ZÁLOHU na její vyhotovení, aby mi sdělil datum vyhotovení mé kuchyně.
Ta byla objednána 2.3.2011, a záloha ve výši 1330€ došla na účet 8.3.2011. Na vyhotovení kuchyně byl smlouvou stanoven termín 1 měsíc, což znamená že dodací doba byla překročena již více než třikrát.
Zbyněk Mezera
604 377 846
mezeraz@seznam.cz
Naposledy upravil(a) zmaxxx dne čtv 09.06.2011, 15:23, celkem upraveno 1 x.