Modelky celica (ty menší) B-)

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

modelky jsou jakoby bitcoiny... co se ale nedaj uloupit... je to trvalá hodnota co stoupá--- nedaj se uloupit, žádná peněženka... :lol: v malým že :lol: ale zajímavý na tom je, že nejsou jen virtuální měnou... ale reálnou, hmotnou.... sice v malým, ale je to řešení problematiky loupeží bitcoinů, ne nemam ani halíř v bitcoinech jen o tom tak přemejšlim jaká je to blbina... :lol: větší než tyhle reálný mini modelky... real/not real :lol: aka hmotnost/nehmatatelnost / produkt

Už sem byl fakt připravenej vyrazit na modrou nonstop pro pívo... ve svý poničený schránce, měl sem pocit že v lednici došlo pívo, a kde se vzal tu se vzal kozlík 1.5l 11 muj oblíbenec.... vyžunk sem 5 fotříkovejch pivek co sem si naložil do báglu večír... ješššš StepHaus Brau Lidl ultra chcací fogiho píva... to člověk nevypije ani jedno a běží se vypustit... To sou fakt divný piva... ale jako metabolismus to zrychluje šíleně... nechápu jak tohle může pít... normální pivo si čověk dá 3 a nemusim na hajzl... tak asi to pročišťuje starší pány... :-) ale teda fest, Stephauser kdyby se čepoval v hospodách, tak by byly hajzly pod vodou... :-) :-) No kozlík mi udělal radost... to je jiná pivo... non pisss No faktem asi je že starší pánové mj občas problém vypustit nádrž... to se mě teda fakt netýká, ale teda ten StepHaus to je síla... 3 tyhle píva v autě by nedal nikdo bez odskočení si... celkem masakr lektvar... a muj močák vydrží fakt dost... tohle bych nedal. Že by nějakej chemickej lék na problémy se pisswasser? možná...

Ale zpět k bitcoinům... vždyť je to totální letadlo, ne to neni letadlo, to je flotila těch nejžravejších letadel stíhaček.... vydělá jen 1%- 9% a ostatní přijdou o všechno... copak tohle ještě nikdo nenapsal? Ale je to tak... je to fofr stíhačka, to neni ani letadlo... a je fascinující, že je nesestřelitelná :lol: :lol: :lol: je to nápad neskutečně geniální... a přitom hloupej pro většinu otázka je jak dlouho má tahle gamesa fungovat při přispění medií... který to taky hltaj... neskutečně úžasná záležitost... FBI a všechny podobný instituce nemůžou ject po ničem jiným než tomhle... takhle se ale prádlo přeci nemá prát... :lol: :lol: :lol: srazí se... ne sem fascinovanej, bavim se a asi tomu nerozumim :-) :-) No tak ale zase je o čem se bavit...
odpověď toho co to dělal v dobrý víře" : ale vždyť já nemam ani bitcoin... někdo mě vytuneloval... :lol: :lol: :lol: a já byl v práci vedle ve fabrice... já nic :lol: a rád si zahraju na hudební nástoje ve svým volnu...
ne opravdu o ničem nevim... ukradli mi data :lol: :lol: Nooo moh si bejt blbej bílej koník pony aka mustang... taky ne... každopádně si byl blbej, tak to odskáčeš :lol: poníci musej ze hry... pak se pude na mustangy :lol:

Jinak řečeno působí to dojmem jakoby probíhala celosvětová kuponová privatizace.... znova ale tentokrát brutálně.... a oni se stébla chytaj... za přispění medií... až zkončej v bažině... noooo tak takhle to vnímám já. Tahle gamesa je ale drsná.... nic takhle drsnýho si člověk nemoh zahrát asi nikdy...
Pro dnešek dost... už si dám jen muziku... realitu nechám stranou... :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jdu na to--- rozbalim ten dáreček poprvý v životě sem čekal ráno v 8_00 na otevření pošty... to co sem viděl sem nikdy neviděl... min. 50 lidí seřazených ve frontě... tyyyy vole tyyyyy vole... na 1 stranu je to dobrý jako že se nebudou mlátit o lítstky.... ale stejně je to drsný... v 8:00 na poštu už radši ne... je to fakt psycho... ale celica je doma HPI 1995 winner 1995 safari Max respect... this was MEGA UPLOAD!!!!

To je luxus... oproti jiným verzím modelů... HPI fakt perlí.... ani nemam chuť jí vyfotit, protože sem za a opitej a za b hlavně je to kurva kurva drsnej model :lol: teeda modelka... drsnááá :lol: je to precizní práce ta krabička je úžasná... člověk se bojí jí otevřít, jakej má respekt... to se mi ještě nestalo... tohle je luxus ovšem, fakt se bojim jí otevřít... má to svojí cenu správně... žádnej bitcoin... má to cenu a ani se toho nemusíš dotknout... člověk prostě cejtí respekt i od předchozího majitele, že se jí ani nedotknul... až moc drsný jako že joooo :lol: :lol: :lol: :lol: ty jen čekáš

Coo pak páreček se vzteká... vítěz safari 1993 hele buď v pohodě, máš momentálně cenu vyšší než HPI top class... protože si jedinečná, tak se nevztekej, nemáš takový detaily, nejsi tak precizní, ale jen proto, že na sobě nemáš castrol ale kus buřta... a za ten kus buřta, nebo párku máš cenu stejnou jako ty marketingový modelky... takže buď v klidu... stejně si unikát.... a přestaň žárlit :lol:

+ jen padej dál bitcoine... nemáš za co se chytit--- chybí ti padák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: teď to teprve začíná bejt zajímavá gamesa.. směň a uteč... ale to letadýlka věděly... :lol: :lol: :lol: ty s lepšíma motorama--- ty ne :lol: :lol: :lol: ty jen čekáš... tak čekej nečekaný..... bude to foft klacek :lol: pááááááááááá p áááááááááááá
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Fujimota necháme uležet, aby se zabydlel #3 ale jak sem tak projížděl net, co mi ještě unikloooo totoooo :lol:
http://web.archive.org/web/201003021524 ... celica.htm
"The first models were of the road car, 444 in red, 445 in metalic grey, and 446 in metalic blue." Metal blue? sem s tim... připravil sem si hůlky na sushi/čínu a vyrazil na lov... nebylo to easy... ale odchyt sem jí... min 3 hodiny intenzivního lovu :-) 1exemplář na holandským ebayi.... zajímavý že na .com neexistoval... zlobidla :-) takhle mi jí schovávat... :lol: Takže už je na cestě... mezi těma polepenýma kolegyněma bude zajímavá, i když to neni přímo ta pravá blue mica, tak zajímavej kousek to je, už jen ze sběratelskýho hlediska.
Zvláštní že tyhle kousky jsou fakt jen v holandsku... zvláštní
Trofeu No.046 Toyota Celica Road Car
Obrázek
je trochu víc tmavší modrá než má bejt, šedá je zase moc stříbrná... ale což jsou konečně se sedačkama a normálním interierem, jedna se hodí do sbírky, sice sem se rozmejšlel asi hodinu, jestli nevzít tu stříbrnou... ale ta modrá i když je tmavá, umí házet stíny stejně jako celi mica v reálu... což je vidět i na fotce na dveřích... to je ono :-) :-) maluje svět
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Blue Mica 046 promo, "jo umí malovat" sice je tmavší, ale efekt je podobnej reálu.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Modelky celica (ty menší) B-)

Příspěvek od micron »

další choro-Q dorazí do sbírky tentokrát až z Japonska Oonozyo city, Fukuoka
nikdo nepřihazoval... 160,- good :-) se nacestuje ale... z Taiwanu do Japonska po mnoha letech do ČR.
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Celik
Řidič

Příspěvek od Celik »

Moc pěkná. Taky jsem ji našel a chtěl i přihodit. :)
Obrázek
Toyota Celica AT200 1995
BMW E36 318ti 1997 - Winter warrior
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Celik> kolega z práce si přezemě objednal sadu na propojení Samsungu Note2 s TV, tak sem si řek co bych tak potřeboval z ebay... vlastně nic :-) pak sem si vzpomněl, že vlastně už jednu slisovanou celi mam, a že by se jí hodila kámoška a stojí jako ta elektronika k samsungu funny :biggrin: sem přihodil jako jedinej, první a to 1 dolar :biggrin: možná ostatní očekávali že sem přihodil víc... ale ne, já jen tak pro srandu... že sem vyhrál sem si všim až po 3 dnech :-) celkem mě to pobavilo :biggrin: pak vim o tom repsol modelu... a pak už snad žádnej neni :-) ps: stejně nechápu proč ty tintítka vůbec někdo prodává... to by mě nenapadlo... darovat to... ale proč cizím lidem za pár švestek? no nechápu :biggrin: u microna je jasná konečná stanice, už žádný cestování po světě tintítka :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Celica slisovaná červená dorazila před pár dny v japan obálce až do schránky... ani člověk nemusel na poštu, srandovní :-) když fogi teď slavil narozky tak sem obě slisovaný vzal ssebou a máti s bráchou si je natahovaly a frčely po stole... fogi jen nechápal jak je možný že taková šílenost se mohla stát populární... holt japonci :-) ale je to srandovní...

sem upravil kóji pro numero 8 1992 safari rally winnerku... místo popelníku v XV je to lepší... diodová ohnivá
vítejte v industriální zóně, vaše veličelinstvo... :-)
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
uruem
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uruem »

Není to Celica ale koukejte co jsem objevil v JDM shopu v Jakartě

Obrázek
Ali_simonova
Člen Týmu

Příspěvek od Ali_simonova »

Celik - Jé ta černá celica je fakt krásná. Psal si že by si je dokázal sehnat, je to ještě aktuální? Děkuji :bigups:
ToyotaCelicaGirls
Celik
Řidič

Příspěvek od Celik »

Teoreticky by se sehnat dala, otázka je za kolik. ;) Pokud by jsi chtěla, začal bych hledat víc. ;)
Tady jsem našel zatím jen WRC verze.
http://www.car-model-kit.cz/5-auta-plas ... g=1&fev=25
Obrázek
Toyota Celica AT200 1995
BMW E36 318ti 1997 - Winter warrior
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tohle sem našel omylem... začínalo se na euru... konec 1000,- czk prodáno jo tak tohle je dobrá prča :-) kus silnice pár hovad na kolech kola na kufru otevírací dveře-unikát a litřík... :-) i za tohle dílo dal někdo jako za sluchátka... magor :-) :-) na druhou stranu tohle musí chybět každýmu sběrateli... tohle je totiž ekšn :-) :biggrin:
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Musel sem si udělat radost, dalšíma modelkama... Pak udělám krásný fotky, už je jich fakt dost :-) Maj krásný místo, svuj speciální luxusní konferenční stolek u tv. Je jen jejich :-)
Velký menší a nejmenší... Ty nejmenší mi chyběly. 1:64 pidi :-)
Našel sem výrobce KONAMI z japan... série 80´let. barvy byly bílý, červený a černý. Červená je právě na cestě z Japan. Ebay- další červený nejsou, jen bílý.
GT-R ST182 (1989) Twin cam 16 (škoda že neni modrá), ale hodí se do sbírky... prcinka :biggrin:
Obrázek
Obrázek
na to jak je to směšně mrňavý, tak je to i fotogenický na "macro" :-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
A ještě jeden kousek, aby si nepřipadala nejmenší, tak bude mít kolegyni 1:64, ta by měla dokonce umět vyklopit a zaklopit světla :-) nehtem :-)
Tenhle beru taky z Japan, další je na Ebay v Chorvatsku... kdyby někdo měl zájem :-) Tahle sice nevyhrála v rallye... byla 4. Ale ty vyklápěcí světla jsou unikát... to se nevidí :-) 1:64
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ještě sem se zaryl do modelek celica, tomu červenýmu "škvněti" by slušela garáž/servis Toyota 1:64
Vypadá to fakt výborně!!! Frantík si vyhraje...
Obrázek
https://www.ebay.ca/sch/gesform/m.html
http://www.ebay.ca/itm/diorama-presento ... 1537353378
Jsou i verze v měřítku 1:43, 1:24
http://www.ebay.ca/itm/Diorama-presento ... 1827449241
hmmm joj to by se hodilo jako pozadí modrý 1:24 Telefonica Movistar
Obrázek
Tenhle povrch by se hodil pod 1/24 Safari Winner ´92 ...i když... chtělo by to víc víc bláta...
http://www.ebay.ca/itm/Diorama-base-rou ... 1726799961
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Pak sem ještě našel luxusní zboží... to je tak luxusní, že to je fakt na to si udělat mega radost... což zase nepotřebuju, mně stačí malá radost :-) Ale kdo ví, někdy budu třeba potřebovat větší radost...
https://www.tmcollectibles.com/en/toyot ... -pre-order
Je luxusní... 1:18 největší model jakej existuje. V tý špinavý úpravě je sexy... mastnej... :inlove: :onfire:

Co tak koukám, tak na hodnotě stoupnul a to fest model HPI Celica Safari winner 1995 #3 Fujimoto , ještě že sem ho koupil, když ještě byly... ten stoupnul tak o 300-400% na ceně... na Ebay neni jedinej kus. I když je jen 1/43, tak cena je podobná jako 1/18... cca 5000,- a jen se zapráší :-) Ten model má vyšponovanou cenu jako nemovitosti v Praze :-)
Good kauf... :listen: ps: no taky to je nej model celicy 1:43 jakej existuje... špičková detailní práce a ta rezerva v zadu- uchycení atd... wow. Nepochopil sem jestli to dělal člověk, nebo robot... tak i tak neuvěřitelný detaily. Nechápu :-)
Je pěkně mezi ostatníma, nepřipadá si jako VIP modelka... Ale je... třeba naopak jednoho dne poputuje do Japonska... jako teď ke mně :-) ale to už bude cena na 10.000 atp :-) Neprodal bych jí ani za 6000,- je šikovná... každej rok stoupá hodnota, stačí oprášit kastlík :-)
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“