modelky jsou jakoby bitcoiny... co se ale nedaj uloupit... je to trvalá hodnota co stoupá--- nedaj se uloupit, žádná peněženka...

v malým že

ale zajímavý na tom je, že nejsou jen virtuální měnou... ale reálnou, hmotnou.... sice v malým, ale je to řešení problematiky loupeží bitcoinů, ne nemam ani halíř v bitcoinech jen o tom tak přemejšlim jaká je to blbina...

větší než tyhle reálný mini modelky... real/not real

aka hmotnost/nehmatatelnost / produkt
Už sem byl fakt připravenej vyrazit na modrou nonstop pro pívo... ve svý poničený schránce, měl sem pocit že v lednici došlo pívo, a kde se vzal tu se vzal kozlík 1.5l 11 muj oblíbenec.... vyžunk sem 5 fotříkovejch pivek co sem si naložil do báglu večír... ješššš StepHaus Brau Lidl ultra chcací fogiho píva... to člověk nevypije ani jedno a běží se vypustit... To sou fakt divný piva... ale jako metabolismus to zrychluje šíleně... nechápu jak tohle může pít... normální pivo si čověk dá 3 a nemusim na hajzl... tak asi to pročišťuje starší pány...

ale teda fest, Stephauser kdyby se čepoval v hospodách, tak by byly hajzly pod vodou...

No kozlík mi udělal radost... to je jiná pivo... non pisss No faktem asi je že starší pánové mj občas problém vypustit nádrž... to se mě teda fakt netýká, ale teda ten StepHaus to je síla... 3 tyhle píva v autě by nedal nikdo bez odskočení si... celkem masakr lektvar... a muj močák vydrží fakt dost... tohle bych nedal. Že by nějakej chemickej lék na problémy se pisswasser? možná...
Ale zpět k bitcoinům... vždyť je to totální letadlo, ne to neni letadlo, to je flotila těch nejžravejších letadel stíhaček.... vydělá jen 1%- 9% a ostatní přijdou o všechno... copak tohle ještě nikdo nenapsal? Ale je to tak... je to fofr stíhačka, to neni ani letadlo... a je fascinující, že je nesestřelitelná

je to nápad neskutečně geniální... a přitom hloupej pro většinu otázka je jak dlouho má tahle gamesa fungovat při přispění medií... který to taky hltaj... neskutečně úžasná záležitost... FBI a všechny podobný instituce nemůžou ject po ničem jiným než tomhle... takhle se ale prádlo přeci nemá prát...

srazí se... ne sem fascinovanej, bavim se a asi tomu nerozumim

No tak ale zase je o čem se bavit...
odpověď toho co to dělal v dobrý víře" : ale vždyť já nemam ani bitcoin... někdo mě vytuneloval...

a já byl v práci vedle ve fabrice... já nic

a rád si zahraju na hudební nástoje ve svým volnu...
ne opravdu o ničem nevim... ukradli mi data

Nooo moh si bejt blbej bílej koník pony aka mustang... taky ne... každopádně si byl blbej, tak to odskáčeš

poníci musej ze hry... pak se pude na mustangy
Jinak řečeno působí to dojmem jakoby probíhala celosvětová kuponová privatizace.... znova ale tentokrát brutálně.... a oni se stébla chytaj... za přispění medií... až zkončej v bažině... noooo tak takhle to vnímám já. Tahle gamesa je ale drsná.... nic takhle drsnýho si člověk nemoh zahrát asi nikdy...
Pro dnešek dost... už si dám jen muziku... realitu nechám stranou...