Kubrti_Facelift_AT200
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Neskončí.
tím že daš silentbloky se posune kroucení dál do karosérie. Takže dopadnes úplně stejně jako já z corollou. Výroba nové zadní nápravy včetně uložení,to samé na předku. Stich welding karosérie je nutnost.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Ja stim chci jed na vejlet a ne motokaru. A navic do odvolani me od tebe zajima pouze jedna jedina informace.libor12 píše:Neskončí.tím že daš silentbloky se posune kroucení dál do karosérie. Takže dopadnes úplně stejně jako já z corollou. Výroba nové zadní nápravy včetně uložení,to samé na předku. Stich welding karosérie je nutnost.

Mave> uz jsme te zminil v textu drive s lampou

"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Celá ta karosérie je důmyslný kompromis. Do pofaceliftove verze dokonce na vyztuzení dávali na ten tunel z boku takový plech. Ty jsi tu rovnováhu porušil podvozkem. To samé jsem říkal i Dokymu. To přepracování minimálně několika vyztuhami je prostě nutnost. Když najdu ten původní soubor v solid works co mi posílal ten american co udělá zvýšení tuhosti pružin o 20kg v zatáčce při 100km tak už si do toho auta nesednes
v některých místech dochází k posunu az 8mm a na nápravach az 20mm.

ja mam v plane tu zadnu vyztuhu (mam tu istu co kubrt od kysiho) mozno casom prerobit na trojuholnik, tj potiahnut z krajov este trubky za sedacky o podlahu. (ajked som sa tomu sprvu branil, cim viac citam tym viac zistujem ze je to len na prospech)
tu prednu zakladnu GTi mozno este premostit priamou (mozno dat rovno vyrobit licobeznik nech to nieje ako u ciganov z 2 kusov)
a to je asi zatial vsetko
tie spodne vystuhy sa sakramentsky debilne zhanaju, aspon na T18... myslim ze najidealnejsie bude home-made a dako to poriedne nadimenzovat a dat vyrobit
tu prednu zakladnu GTi mozno este premostit priamou (mozno dat rovno vyrobit licobeznik nech to nieje ako u ciganov z 2 kusov)
a to je asi zatial vsetko

Hej Stenky tak presne jak to popisujes to bude udelany, dneska uz jsem pokukoval po materialu. vepredu propojit vzadu spojit s podlahou a za sedacky taky. Hnus, ale co uz.
Pak jsem nekde na netu videl na napravnice vystuhy z jeklu tak jeste tomu venuju na chvilku pozornost ....
Musim si ale pohnout nez s eu nas narodi, pac pak uz nebudu mit na srandicky chute
Pak jsem nekde na netu videl na napravnice vystuhy z jeklu tak jeste tomu venuju na chvilku pozornost ....

Musim si ale pohnout nez s eu nas narodi, pac pak uz nebudu mit na srandicky chute

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To že zároveň s Kubrtem stavím 4age není tajemstvím. Ty motory mají mnoho společných slabin. Jedním z nich jsou zámky kliky. Praskají při otáčkách nad 10000 nebo výkonech nad 200hp. Co s tím? 1.tzv. "žebřík" vyrábí ss-works jp cena 1500usd nepřijatelná cenovka a navíc je to pro aplikace 700 a více. Výroba žebříku zde cca 10000-12000. Zamítnuto. 2. Na zámky kliky dat "crank cap ladder" rozšířená aplikace do 500hp. Vyrábí je tomei. Cenovka 270usd. Při diskuzi o této úpravě s jedním američanem mi bylo řečeno že tomei jsou kvalitní výrobky ale oni sami je kvůli a cituji "nehorázné zlodějské ceně" nepoužívají a že si je nechává vyrábět cca do 150usd. No tak jsem to zkusil tady. Nejlevnější alternativa vyšla na 6200!!!kč za sadu a tak jsme dnes sklopili uši a koupili dvě sady zámku od tomei. 

Naposledy upravil(a) jaroo021 dne sob 29.01.2011, 22:26, celkem upraveno 1 x.
AE111 1.6 20V Black Top 6speed
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
Ja je tam na zkousku dal a protoze jsem mel objednano od Vincenta a meli zajemce tak sem je prodal. Osobne semi nelibi kdyz ma nekdo jen bocni a nebo bocni s tema malejma lizatkama, takze jsem to vzal komplet dokola.
Mel jsem totiz s Celdou problem, nelibi se mi ze dvou uhlu. A ty male lizatka to nedokazaly vyresit
Tenhle muj pidi projekt je spis o tom, ze sem ji nenechal umrit a rozhodl se dat do kupy a je potreba se na to koukat jako pred a po, rozhodne nesrovnavat s nicim jinym. Zadnej zavodak ani krasavec to moc neni. Porad to je 16 let stary auto, ktery dostalo dost zabrat.Jednoduse mi neni lhostejna.
Podarilo se mi sehnat za pidi peniz tesneni nad okna dveri, mam oboje deravy od oken v rohu, tak jsem je vycistil a nachystal na vymenu. Uz jsem predtim jedno delal a byla to docela legrace.To puvodni bylo prilepeny nejakym silikonem takze legranda.
Potrebuju kaplicky na budiky a bohuzel bud jsou predrazeny a nebo nejsou takovy jaky bych chtel, takze sem se rozhodl, ze je nejspis udelam sam. Uz studuju laminovani
kdyby mel nekdo normalne uz nepouzitelnou palubovku na 6g tak bych mel zajem.
Mel jsem totiz s Celdou problem, nelibi se mi ze dvou uhlu. A ty male lizatka to nedokazaly vyresit

Tenhle muj pidi projekt je spis o tom, ze sem ji nenechal umrit a rozhodl se dat do kupy a je potreba se na to koukat jako pred a po, rozhodne nesrovnavat s nicim jinym. Zadnej zavodak ani krasavec to moc neni. Porad to je 16 let stary auto, ktery dostalo dost zabrat.Jednoduse mi neni lhostejna.
Podarilo se mi sehnat za pidi peniz tesneni nad okna dveri, mam oboje deravy od oken v rohu, tak jsem je vycistil a nachystal na vymenu. Uz jsem predtim jedno delal a byla to docela legrace.To puvodni bylo prilepeny nejakym silikonem takze legranda.
Potrebuju kaplicky na budiky a bohuzel bud jsou predrazeny a nebo nejsou takovy jaky bych chtel, takze sem se rozhodl, ze je nejspis udelam sam. Uz studuju laminovani

Kubrte palubovku bych měl, ale s tebou je těžké se na něčem dohodnout. 
http://myfune.galerie.cz/4518728-celica-na-dily#
Ten středový plast co jsi chtěl jsem ale už prodal.

http://myfune.galerie.cz/4518728-celica-na-dily#
Ten středový plast co jsi chtěl jsem ale už prodal.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
kubrte, smelo do toho. ukazem ti daco z mojho projektiku ktory som nakoniec nezverejnil lebo skoncil fiaskom. rozbila sa mi jednorazova sadrova forma pri oddelovani z modelu. planujem to cele podstupit este raz
viem kde som spravil chybu, bolo ich niekolko. spravim to znova a poriadne. v pripade ze by viac ludi prejavilo zaujem spravim trvalu formu z lukoprenu a mozme si odlievat kaplicky z epoxidu do zblbnutia 
uvod:
https://picasaweb.google.com/marek.stan ... ashProject#
pokracovanie a katastroficky zaver:
https://picasaweb.google.com/marek.stankovic/DashFuckUp#
ani z tych poslednych fotiek to nieje vidno, predok sa mi po nasilnom oddelovani rozlamal, napriek tomu ze som sadrovy model vystuzoval textiliou, nechal som zopar tenkych miest ktore to nevydrzali a navyze tym ze som otvory vydlabal na tzv "predmodelovany" otvor, nech sa nemusi vrtat do laminatu, vznikla v dutine tvarova vazba ktora znemoznovala oddelenie formy..... fotky dalej nepokracovali, nemal som naladu po 2 mesiacoch osprabavania industrial clayu (priamo od BMW
) nadalej dokumentovat moj nezdar.
to mi pripomina. mal by som konecne ocistit moju hlinu od sadry aby sa mohlo zacat odznova!

uvod:
https://picasaweb.google.com/marek.stan ... ashProject#
pokracovanie a katastroficky zaver:
https://picasaweb.google.com/marek.stankovic/DashFuckUp#
ani z tych poslednych fotiek to nieje vidno, predok sa mi po nasilnom oddelovani rozlamal, napriek tomu ze som sadrovy model vystuzoval textiliou, nechal som zopar tenkych miest ktore to nevydrzali a navyze tym ze som otvory vydlabal na tzv "predmodelovany" otvor, nech sa nemusi vrtat do laminatu, vznikla v dutine tvarova vazba ktora znemoznovala oddelenie formy..... fotky dalej nepokracovali, nemal som naladu po 2 mesiacoch osprabavania industrial clayu (priamo od BMW

to mi pripomina. mal by som konecne ocistit moju hlinu od sadry aby sa mohlo zacat odznova!