Jaké jméno pro miminko ??? Referendum !!!

Tlachání o všem - bez zaměření!
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Bobešek píše:
aczasa píše:Daniel Adamec... :-) Ale mám tohlle už cca 4,5 měsíce za sebou. :-)
Tak to gratuluji. to máte asi to nejhorší za sebou že? Myslím neprospané noci atd..... :lol:
Díky... Jo jo... je to super, už se i zabaví sám chvíli, takže teď je to opravdu skvělé. :-) Těš se! :-)
Back in Czech.
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Výsledky

Příspěvek od Bobešek »

Tak tady jsou výsledky hlasování. Hlasovalo celkem 111 lidiček. Díky všem za hlasy a gratulace. Bude to teda Šimon !!! Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Nojo, oranžový dycky dali na výzkumy veřejného mínění :wink: :wink: :wink:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Při pohledu na dnešní kalendář mi došla jedna důležitá věc! My jsme se nezeptali, kdy se má ten prcek narodit! Protože není nic horšího, než aby měl třeba v jednom týdnu svátek a narozeniny...

To byste mu přece neudělali, kdyby se měl narodit třeba někdy teď, aby měl Vánoce, narozeniny a svátek během "jednoho týdne" a vy jste mohli všechny oslavy a dárky "nakumulovat" pod stromek, páč je jasný, že by toho bylo logicky míň (znám takové případy). Navíc celej rok potom nemít nic, na co se těšit a k čemu dostat dárek... to je hrozný! To by nejen "nenáviděl" Vás, ale ještě celou internetovou komunitu, která mu jméno vybrala :huh:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
LennyLeonard
Navigátor

Příspěvek od LennyLeonard »

Osobně mam svátek, večer ježíška a aby toho nebylo málo druhej den narozeniny. Nikdy se mi nestalo že by jsem byl od rodičů znevýhodňován tím že by mi nakoupili míň věcí s tim že to mam i na narozeniny a svátek. Tohle "znevýhodňování" závisí pouze na rodičích. A dárky se můžou dávat i při jiných dnech než jsou tyhle, takže o těšení se na přesrok by jsem taky nemluvil :wink: :D
I am proud of my car...
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Já právě koho znám, tak pokud je to třeba Eva, tak tam se svátek vůbec neslaví... =/ A jako my velký víme, že o dárky nejde =)) ale jako prcek je to takový nepříjemný, že jiní to maj průběžně během celýho roku a já naráz dostanu a pak "prd" celej rok...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

No nakonec to vyšlo dobře! Má se narodit 18.dubna a Šimon má svátek 22.12. :D :wink:
Obrázek
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

No mě zmátlo to, že jste to uzavírali tak brzo =) tak aby náhodou to nevyšlo nějak blbě ;) každopádně pak dej vědět, jak to nakonec dopadlo =) a samozřejmě pozdravy Tvé drahé poloviččce ;)
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Tak jsem to tu zapoměl napsat! Narodil se 9.dubna 2011 v 9:30 ráno. Takže svátek bude mít až v prosinci. Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“