Auris Hybrid
světla-xenony
Chci se zeptat, zda máte xenony, a pokud ano, jak moc dobře svítí v porovnání s halogenovou žárovkou a zda také něco vydrží. Např. v Avensisu po cca 4 letech odcházely.
-
- Řidič
Ahojte, som novy u japonskej znacky kedze doteraz len nemecke auta. Vsetko V6 doteraz. Vcera som si objednal novy Auris HSD v max vybave so vsetkym. Kedze aktualne jazdim E92 335i s vykonom cez 450k hybrid mi pride ako vhodna volba
resp pouzivat ho bude v 90% priatelka. V prvom rade mi ide o technologiu aku auto ma. Takze uz len cakam kym dorazi a podelim sa o zazitky. Prvy dojem z testovacky bol dobry.
Hned ma napadla myslienka pouzivat E85 v aute. Je to vobec mozne v hybride? V BMW ho pouzivam aj na 100%

Hned ma napadla myslienka pouzivat E85 v aute. Je to vobec mozne v hybride? V BMW ho pouzivam aj na 100%

-
- Řidič
-
- Řidič
Presne o to mi islo, nieco uplne ine ako diesel alebo benzin. Hlavne nove auto do ktoreho dufam nebude potrebne davat nic ine ako benzin a naplne. Draha jazdi/la na Citroene C2 VTR a pokazil sa, 2 tyzdne nevedia co s tym tak som si povedal dost a vyskusal som Toyotu. Ked budem potrebovat adrenalin, zoberiem si BMW
Velmi sa mi paci presklenna strecha, novy model o 55mm nizsi, sedenie vzadu je trochu horsie ale dufam ze tam bude len detska sedacka

Velmi sa mi paci presklenna strecha, novy model o 55mm nizsi, sedenie vzadu je trochu horsie ale dufam ze tam bude len detska sedacka

-
- Řidič
Oho, tak ty máš i skleněnou střechu, paráda. Vlastně jsem ještě podrobně nestudovala možnosti výbavy, možná jsem také mohla počkat na nový model, ale zas když si něco umanu, tak to chci hned. Myslím, že se s tímto autem bude ženě jezdit dobře, mně osobně už by se vracet do manuálu nechtělo. A nejlepší je to po městě.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
-
- Člen Týmu
Zdravim. Na hybrid nedam dopustit! Už mam druhou camry... prvni byla roku 2006 japonske vyroby. Paradni auto, za tu cenu bezkonkurenčni,ale nabourali ji=(. Ted meme hybridni camry r.v. 2011, ale americky vyroby (ten rozdil je na kvalite znat).
Nevim jak je to s aurisem, ale camry nezklame ani vybavou,ani pohodlim, ani vyhokem a ani spotřebou. Co se tyče spotřeby, tak kombinace kolem 7-7,5l i v zimě =). Muj osobak je 4.7l, ale bez dalnice, což je na auto se 140kw a 2.4 benzinem a tou vahou slušny. A k baterkam? U te 2006 to staři vubec nebylo znat ani na vykonu ani na vydrži =). Je to dobra volba! Jen škoda,že bez dotaci =D
Nevim jak je to s aurisem, ale camry nezklame ani vybavou,ani pohodlim, ani vyhokem a ani spotřebou. Co se tyče spotřeby, tak kombinace kolem 7-7,5l i v zimě =). Muj osobak je 4.7l, ale bez dalnice, což je na auto se 140kw a 2.4 benzinem a tou vahou slušny. A k baterkam? U te 2006 to staři vubec nebylo znat ani na vykonu ani na vydrži =). Je to dobra volba! Jen škoda,že bez dotaci =D
-
- Člen Týmu
Popravdě řečeno ještě s tim nemam pořadně zkušenosti. Zatim nebylo nic potřeba...jen jsem měnil olej, což si udělam sam. Jinak co vim, tak takovy věci jako brzdy atd se daji sehnat i v česku(u te starši jsem chtěl měnit tlumiče a kamarad mi to mohl sehna. Jedině by se čekalo par dnu než to darazi). Jinak jelikož umim perfektně rusky,tak ostatni dily mužu sehnat z ruska. Tam je camry pomalu jak tady octavka.
Chceš kupovat camry =)?
Chceš kupovat camry =)?
-
- Člen Týmu