Auris Hybrid

nová modelová řada - nástupce Corolly
Peca
Člen Týmu

Příspěvek od Peca »

Myslím, že docela pěkně napsané :-) http://www.auto.cz/toyota-eco-drive-201 ... 0-km-60767
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
r.waclav
Člen Týmu

světla-xenony

Příspěvek od r.waclav »

Chci se zeptat, zda máte xenony, a pokud ano, jak moc dobře svítí v porovnání s halogenovou žárovkou a zda také něco vydrží. Např. v Avensisu po cca 4 letech odcházely.
tuzezlypes
Řidič

Příspěvek od tuzezlypes »

Xenony se u HSD dávaly až ve výbavě LUX a ta se tu moc neprodávala, byla cenově dost vysoko. Co vím, tak maximálně dostupná tu byla výbava SOL, tu mám i já.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
riki18
Člen Týmu

Příspěvek od riki18 »

Ahojte, som novy u japonskej znacky kedze doteraz len nemecke auta. Vsetko V6 doteraz. Vcera som si objednal novy Auris HSD v max vybave so vsetkym. Kedze aktualne jazdim E92 335i s vykonom cez 450k hybrid mi pride ako vhodna volba :) resp pouzivat ho bude v 90% priatelka. V prvom rade mi ide o technologiu aku auto ma. Takze uz len cakam kym dorazi a podelim sa o zazitky. Prvy dojem z testovacky bol dobry.

Hned ma napadla myslienka pouzivat E85 v aute. Je to vobec mozne v hybride? V BMW ho pouzivam aj na 100% :)
tuzezlypes
Řidič

A jaká je teď čekací doba na ten nový model, navíc v hybridu?
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
riki18
Člen Týmu

Příspěvek od riki18 »

Jeden taky model je vyrobeny v CZ na sklade, len domontuju navi plus a doplnky takze o tyzden by som ho mal dostat. Je vyrobeny v 2013 takze nemusim objednavat uplne novy.
tuzezlypes
Řidič

Aha, takže to nebude dlouho trvat. Jinak gratuluju k zajímavému rozhodnutí, po těch autech, co jsi měl, to bude asi zajímavá změna. Ale jo, fandím každému, kdo nejde s davem a má odvahu do něčeho trochu netradičního.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
riki18
Člen Týmu

Příspěvek od riki18 »

Presne o to mi islo, nieco uplne ine ako diesel alebo benzin. Hlavne nove auto do ktoreho dufam nebude potrebne davat nic ine ako benzin a naplne. Draha jazdi/la na Citroene C2 VTR a pokazil sa, 2 tyzdne nevedia co s tym tak som si povedal dost a vyskusal som Toyotu. Ked budem potrebovat adrenalin, zoberiem si BMW :lol:
Velmi sa mi paci presklenna strecha, novy model o 55mm nizsi, sedenie vzadu je trochu horsie ale dufam ze tam bude len detska sedacka :)
tuzezlypes
Řidič

Oho, tak ty máš i skleněnou střechu, paráda. Vlastně jsem ještě podrobně nestudovala možnosti výbavy, možná jsem také mohla počkat na nový model, ale zas když si něco umanu, tak to chci hned. Myslím, že se s tímto autem bude ženě jezdit dobře, mně osobně už by se vracet do manuálu nechtělo. A nejlepší je to po městě.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Camry-Hybrid
Člen Týmu

Příspěvek od Camry-Hybrid »

Zdravim. Na hybrid nedam dopustit! Už mam druhou camry... prvni byla roku 2006 japonske vyroby. Paradni auto, za tu cenu bezkonkurenčni,ale nabourali ji=(. Ted meme hybridni camry r.v. 2011, ale americky vyroby (ten rozdil je na kvalite znat).
Nevim jak je to s aurisem, ale camry nezklame ani vybavou,ani pohodlim, ani vyhokem a ani spotřebou. Co se tyče spotřeby, tak kombinace kolem 7-7,5l i v zimě =). Muj osobak je 4.7l, ale bez dalnice, což je na auto se 140kw a 2.4 benzinem a tou vahou slušny. A k baterkam? U te 2006 to staři vubec nebylo znat ani na vykonu ani na vydrži =). Je to dobra volba! Jen škoda,že bez dotaci =D
johny2000
Manager Týmu

Příspěvek od johny2000 »

K té Camry, jak jsou dostupné například díly? Když měníš destičky? Co cena práce v servisech?
Obrázek

Verso 1.8 Active
EX: auris 1,6 Dual VVTI Man
Camry-Hybrid
Člen Týmu

Popravdě řečeno ještě s tim nemam pořadně zkušenosti. Zatim nebylo nic potřeba...jen jsem měnil olej, což si udělam sam. Jinak co vim, tak takovy věci jako brzdy atd se daji sehnat i v česku(u te starši jsem chtěl měnit tlumiče a kamarad mi to mohl sehna. Jedině by se čekalo par dnu než to darazi). Jinak jelikož umim perfektně rusky,tak ostatni dily mužu sehnat z ruska. Tam je camry pomalu jak tady octavka.
Chceš kupovat camry =)?
johny2000
Manager Týmu

Příspěvek od johny2000 »

Ahoj, spíše se jenom informuji. Camry se mi líbí, obzláště i proto, že těžko potkáš druhou na silnici. Ale zatím jsou emoce a rozum v opozici...
Obrázek

Verso 1.8 Active
EX: auris 1,6 Dual VVTI Man
Camry-Hybrid
Člen Týmu

Jasny =). Tak když tak pak dej vědět =). Myslim,že ji dokažu sehnat za lepši cenu,než se prodava tady =)
xluke
Člen Týmu

Příspěvek od xluke »

Minulý týden jsem na Kolbenově v Praze předjížděl stejnou Auris HSD (ice blue) jako mám já. Pražská značka. Někdo odsud?
Odpovědět

Zpět na „Auris“