Auris- zjištěné nedostatky po prvním týdnu užívání

nová modelová řada - nástupce Corolly
coyote007
Člen Týmu

Auris predne sedadla - vôla

Příspěvek od coyote007 »

caute, niekde to uz bolo spomenute, ze sedadlo vodica, hlavne operadlo maju nadpriemernu vôlu). Mám auris 1,6VMatic Luna..najazdene 2000km a mne to robi tiez...citit to hlavne v meste pri brzdeni a zrychlovani... v utorok idem kvoli tomu do servisu, nech sa na to pozru..to nie je normalne podla mna...sedadla musia byt jednoznacne tuhe..

mate podobny problem? dik za odpovede
mysiakmysiak
Navigátor

Příspěvek od mysiakmysiak »

mate podobny problem?
-mam,mame, asi ratam že všetci aurisaci. Po čase sa mi to ešte trošičku zhoršilo, teraz dlhšiu dobu je to už rovnako. :?
No a odpoveď v servise: nič s tým není, je to vlastnosť sedačky :mad:
No ale skús a daj vedieť čo ti povedali. :)
Auris, 1,6 5MT
Stenlynew
Člen Týmu

Příspěvek od Stenlynew »

Zdravim
Mam cca 5.5tis,a ze sedlem ridicem nemam zadny problem,mam 178cm,cca 80kg,rozjezd,brzdy na fleku,nic se nedeje a vyztuha me nevadi.Muj nazor..
Toyota Auris 1.6 Luna,VSC-TRC,2011
mysiakmysiak
Navigátor

Příspěvek od mysiakmysiak »

cau.
Sedadlo je ok, vodičove operadlo sa trošku kymáca 2,3mm.,oproti spolujazdcovmu operadlu je to citeľne. Čo som mal možnosť u predajcu si to otestovať aj na novučičkom aurise tak tam bolo cítiť jemnú vôľu u vodičovho sedadla oproti spolujazdcovho. Ale menej ako teraz. :)
Auris, 1,6 5MT
hornet74
Člen Týmu

Příspěvek od hornet74 »

u mňa tiež žiadny problém, že by staršie kusy boli lepšie? :D
Toyota Auris 1,33 Dual VVT-i 2009
coyote007
Člen Týmu

Příspěvek od coyote007 »

caute..cize dnes som bol v servise kvoli tym sedadlam...odpoved znie.."taka je konstrukcia sedadla"..ked sa to zhorsi tak sa mam vratit...hmm, taka odpoved nepotesi, na aute mam 2000km a je to dost neprijemne...clovek sa uci...
1,6 Valvematic Luna; r.v.2011
Skopek
Navigátor

Příspěvek od Skopek »

Mam 2000 a zatim mne sedacka nehrka, tak jsem zvedav, kdy zacne.

Jak je tohle pocasi kolem 10° a vlhko, tak jsou slyset plasty nekde nad palubkou. To jsem si moh pomalu koupit Dacii, u te by aspon odpoviadala cena:(
Auris 1,6 Valmetic Luna
krumlov
Člen Týmu

Příspěvek od krumlov »

Nebudu na Toyotu čekat, plechy ohnu dolů. Ta sleva na auta se někde asi musela projevit. Koukněte se do Yarise, má o 100% lepší sedadla.
Prodaný Auris 2010
Auris TS hybrid Executive
Skopek
Navigátor

Příspěvek od Skopek »

Mne se v sedadlech zatim sedi moc dobre. S autem jsem jeste nejel zadnou dlouhou trasu (tim myslim vic jak 800km), tak uvidim jestli nazor nezmenim.
Vubec cele ovladani a chovani auta je prijemny. Auris rozhodne neni spatny auto. Skoda je jen ten detskych chybycek co ma.
Auris 1,6 Valmetic Luna
ultra
Manager Týmu

Příspěvek od ultra »

krumlov píše:Nebudu na Toyotu čekat, plechy ohnu dolů. Ta sleva na auta se někde asi musela projevit. Koukněte se do Yarise, má o 100% lepší sedadla.
Tak s tymto by som si dovolil nesuhlasit. Urcite maju sedadla auris lepsie bocne vedenie a su robusnejsie.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
bobko
Člen Týmu

Příspěvek od bobko »

rewerz píše:ja zas mam iny problem. vzdy ked sa pohynam tak pocujem mierne klepanie. zhruba po 5 sekundach to prestane uz je ticho. robi to snad pri kazdom starte a pohnuti neviete co by to mohlo byt? nema niekto podobny problem? :roll:

najazdene nieco vyse 4tis km
To rewerz : Podarilo sa ti zistit v com to bolo ?
rewerz
Navigátor

Příspěvek od rewerz »

zatial nie ale pojdem v lete na prvu garancku tak uvidim co povedia
Toyota Auris 1.6 Valvematic Luna + VSC,TRC 08/2010
Obrázek
MrafceK
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrafceK »

rewerz píše:ja zas mam iny problem. vzdy ked sa pohynam tak pocujem mierne klepanie. zhruba po 5 sekundach to prestane uz je ticho. robi to snad pri kazdom starte a pohnuti neviete co by to mohlo byt? nema niekto podobny problem? :roll:

najazdene nieco vyse 4tis km
mne to pri rozbehu klepe tiez, nezistil si nahodou, co to moze byt? iba ked je studene.. diky
Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 12/2010
Obrázek
rewerz
Navigátor

Příspěvek od rewerz »

zatial som nezistil co to je. bol som aj na garancke ale zabudol som sa na to opytat :(
Toyota Auris 1.6 Valvematic Luna + VSC,TRC 08/2010
Obrázek
MrafceK
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrafceK »

tiez sa Ti to stava pravidelne? zistil som, ze ak to na jednotke vytocim do cca 3k, na dvojku pouzijem medziplyn, niekedy to neklepe.. mam 45,5k, caka ma 3. garancka, tak sa na to spytam.. obavam sa, ze tam, kam chodim, sa ma budu znovu snazit odpalkovat a vymyslia si nejaku vyhovorku..
Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 12/2010
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Auris“