napis do bruselu na toyota europe vsak niekto to kua musi pochopit ze toto sa nemoze skratka diat na 76 tis motore.
ak budes potrebovat s prekladom do ang tak ti klidne pomozem

Jaaak klacky..!!!josuk píše:tak to je mazec..![]()
přecejen bych ale zkusil ještě nějak zpracovat toho odpovědnýho člověka tady v čr. Když bude mít pocit, že je obcházen, může házet klacky pod nohy.
Nee. Nepodtáčel. Pod 2000 otáček jsem nešel. Jsem řidič z povolání tak vím co a jakjosuk píše:tak to je mazec..![]()
přecejen bych ale zkusil ještě nějak zpracovat toho odpovědnýho člověka tady v čr. Když bude mít pocit, že je obcházen, může házet klacky pod nohy.
37 dní po záruce?? to mě podrž - to kamarádům vzali na kulanci i u oktávky a u zafiry ... a to je opel..![]()
tady myslím je to hodně na přístupu toyoty, nic vymáhat asi nelze. Kdyžtak nadhod, že tady všichni na foru prodáme yarisy a jdem do jiných značek..![]()
mimochodem: nepodtáčel jsi motor? Jezdil si s hodně nízkou spotřebou, že ano? - ne že by to mohlo souviset, chci si trochu udělat názor.
Tak,tak..- ako keby si hovoril mojim jazykom-ved to nie je diesel....Bobešek píše: Nee. Nepodtáčel. Pod 2000 otáček jsem nešel. Jsem řidič z povolání tak vím co a jakVětšinou ale jezdím tak na 2500-3000.
jaký dubáci? záruka tady skončila a šmytec.muco píše: Jaaak klacky..!!!![]()
Co klacky..
![]()
![]()
To akože fakt robia z ludí dubákov????