fischinka píše:Můžu ti nabídnout polepení tvého miláčka ochrannou fólií za 18 000Kč. Vím že to je docela cena, ale když si představíš že má životnost 7 let, tak kolik utratíš za ty tvé přípravky za tu dobu?

Ďakujem za ponuku
Ale...velmi dobre si napísala- 18 tis.Kč. = cca 22tis. Sk (na koruny)
No a spýtal by som sa ťa takto : - čo by si povedala manželovi,ktorý by po 3 rokoch používania auta(kupované ako nové) rozhodol nalepiť folie za cca 750€ ?????
No a na tú otázku čo si položila ,že kolko ma vyjde material na prípravky ti poviem velmi jednoducho.jazdím vyše 22 rokov a asi 18 rokov jazdím vlastným autom. Samozrejme som nezačínal novým,ale začal som od Fiata 125p cez Škodu 100-120,mal som opel corsu aj fungl fiestu aj chevrolet.
Teraz mám yardu. No a to spomínam preto,lebo o každé auto som sa staral ako o valstné dieťa,čiže ak by to bolo tak drahé,tak nebudem predsa stále vrážať do kozmetiky.
Napíšem len tolko ,že už 3 roky ošetrujem karoseriu nie 1 - 2x do roka ,ale aj viac krát.
Tu kozmetiku som kupoval pred 3 rokmi a ešte ju stále mám.Akurát min.týždeň som dokupil novú KORREK pastu za 5€.Dokopy počas tých 3 rokov ma stála kozmetika asi 1600Sk a to ešte nie som s nimi na dne
Takže asi tak...
Dá sa to vôbec porovnať s tou foliou-čo si myslím,že je zbytočne vyhodený peniaz?? A to,že je s pastovaním robota?..ano...je ! Ale mnńa to baví a velmi sa teším potom z toho záveru,že je ako nový...