včera ráno cestou do práce jsem z autobusové zastávky v Braníku zahlédl mezi auty stojícími na semaforu charakteristickou obdélníkovou "mozaiku" zadního světla, a když jsem popošel blíž, podezření se potvrdilo, stála tam krásná červená MR2 mkI
A minuly patek jsem ve Vršovicích viděl tuhle krásnou supru:
vcelku pravidelně potkávám tmavou E11 corollu předfaceliftovou verzi (mouchosvětlomety) kombíka. kolem 3 odpoledne jede z Karviné směrem na Bohumín. tož někdo z klubu??
EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Kubbasss píše:To ja porad potkavam E11 3dv. At je to beezova co stoji na Malovance nebo cervena(starsi lak takze naruzovela) masarka u nas v ulici nebo-li Petyrkova
A toho mojeho červeného TSka co jsem parkoval na Hráského sis nevšiml?
Zřejmě červená MR2 v Brně Husovicích na meetingu s policajtama, tipnul bych dle vzezření majitele (mladý ucho) a auta (tjůning) překročení rychlosti ve městě
Toyota Supra 2.5 twin turbo Lexus IS200 Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům" http://www.supraklub.cz
Olomouc včera kolem 22hodiny nájezd na dálnici směr Brno - Projížděla červená Celica 5generace. Byla po havárii - jedno přední světlo neměla a kapota s nárazníkem bylo taky KO. Ale řidič s ní normálně jel takže pravděpodobně velký fanda
V pátek v Průhonicích u Makra - Normálně bych tu LCčko nepastovala, ale teda Toyotku s opičkou na střeše jsem fakt musela
(snad dotyčného neurazím, ve skutečnosti jsem tomu děcku silně záviděla )
Omluvte kvalitu, ale za LCčkem se belhal nějaký důchodce, tak jsem nechtěla být viděna, ještě by na mě hrozil holí, co ho fotím
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor