Audinou na Toyo sraz? To je napadBandit píše:Votom žádná, že bych nejel... Hlavně esli tam bude nějakej bufetstánek, páč na takovejch akcích móóóc často propukne náhlá epidemie hladu.Porsacek píše:Uz lestim elektrony a detskou sedacku Junior se aspon podiva jak si tatka uzije.![]()
Doufam ze pojede i morfik,Bandit a Komanche .
A mám jet celicou nebo Ašestkou) ?
¨No pokut tam bude bufet tak ho zase vezmem útokem a dáme hromadnou žranici jako posledně ne? Kdo je pro??Bandit píše:Votom žádná, že bych nejel... Hlavně esli tam bude nějakej bufetstánek, páč na takovejch akcích móóóc často propukne náhlá epidemie hladu.Porsacek píše:Uz lestim elektrony a detskou sedacku Junior se aspon podiva jak si tatka uzije.![]()
Jááááááááá !!!!!Celica2.0GTI píše:¨No pokut tam bude bufet tak ho zase vezmem útokem a dáme hromadnou žranici jako posledně ne? Kdo je pro??Bandit píše:Votom žádná, že bych nejel... Hlavně esli tam bude nějakej bufetstánek, páč na takovejch akcích móóóc často propukne náhlá epidemie hladu.Porsacek píše:Uz lestim elektrony a detskou sedacku Junior se aspon podiva jak si tatka uzije.![]()
Největší hladovec budu opět já tak se tak nehlas nebo mně snad chceš předběhnout? To ti neradím nerad bych s tvojí udělal vdovu a věř tomu že kvůli jídlu by se to i mohlo státBandit píše:Jááááááááá !!!!!Celica2.0GTI píše:¨No pokut tam bude bufet tak ho zase vezmem útokem a dáme hromadnou žranici jako posledně ne? Kdo je pro??Bandit píše: Votom žádná, že bych nejel... Hlavně esli tam bude nějakej bufetstánek, páč na takovejch akcích móóóc často propukne náhlá epidemie hladu.