CELICA minijednodenniZIMNIsraz JESENIKY
Loni, vlastně letos, jsem chtěl přijet ale nevyšlo mi to, bo bylo auto u servismana. Řetězy už koupené mám. No kdyby jste něco uspořádali přes ten víkend jako v lednu, tak bych dorazil. Mě by stačilo přijet v pátek někam, přespat. V sobotu tak do 15 hod program a rozchod(rozjezd) domů. Ty motokáry v tom lednu mě fakt lákaly.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- Pavel Slepecky
- Navigátor
1D
Organizovat neco jako loni se neoplati, vetsina celdu zimuje a ti ostatni bud dalka skoda benalu nebo maji neco lepsiho v planu:-D
Proto jenom jednodenni akce slezina jizda pokec atd...proste minisraz
Proto jenom jednodenni akce slezina jizda pokec atd...proste minisraz
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Morava
To tady neni nikdo ze severni mor.?Ostravsko
nebo treba Olomoucko
nebo treba Olomoucko
Re: Morava
Na Ostravsku jsme minimálně tři (na TF), Ikaro, toho moc neznám, pak já s kamarádem, ale nemáme peníze na benzín, v tom je problém.Pavel Slepecky píše:To tady neni nikdo ze severni mor.?Ostravsko
nebo treba Olomoucko

Celica AT200 + LPG
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Zdarec Jezdim taky do Ov a pokud jezdim okolo 3tis.otacek netaham celicu tak se vejdu do 350kc max400kc tam i zpet Bruntal Ov a to mam 2l.Zalezi jak mas teskouCvok píše:Na Ostravsku jsme minimálně tři (na TF), Ikaro, toho moc neznám, pak já s kamarádem, ale nemáme peníze na benzín, v tom je problém.Pavel Slepecky píše:To tady neni nikdo ze severni mor.?Ostravsko
nebo treba Olomoucko
nohu.Ale chapu vas pokud potrebujete pjachy:-Dna neco jineho.
No, my jsme v maturitním ročníku, takže příjmy jsou dost mizivéPavel Slepecky píše:Zdarec Jezdim taky do Ov a pokud jezdim okolo 3tis.otacek netaham celicu tak se vejdu do 350kc max400kc tam i zpet Bruntal Ov a to mam 2l.Zalezi jak mas teskouCvok píše:Na Ostravsku jsme minimálně tři (na TF), Ikaro, toho moc neznám, pak já s kamarádem, ale nemáme peníze na benzín, v tom je problém.Pavel Slepecky píše:To tady neni nikdo ze severni mor.?Ostravsko
nebo treba Olomoucko
nohu.Ale chapu vas pokud potrebujete pjachy:-Dna neco jineho.

Celica AT200 + LPG
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Vaclavov
Tak pokud sem pojedete tak se ozvete nekde se slezem...tady z Bruntalu sme jen 2...ikdyz vim tak jeste o 3 petkach a jedne 6tce
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaclavov
jsme zde poslete mi PMkem kontakt abysme se domluvili kde se potkáme... My Václavov u BruntáluPavel Slepecky píše:Tak pokud sem pojedete tak se ozvete nekde se slezem...tady z Bruntalu sme jen 2...ikdyz vim tak jeste o 3 petkach a jedne 6tce
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Re: Vaclavov
zdarec my primo bruntal, asi uz pozde ne...sory nejak nebyl cas na forum:-( tak snad jindyczmk5 píše:jsme zde poslete mi PMkem kontakt abysme se domluvili kde se potkáme... My Václavov u BruntáluPavel Slepecky píše:Tak pokud sem pojedete tak se ozvete nekde se slezem...tady z Bruntalu sme jen 2...ikdyz vim tak jeste o 3 petkach a jedne 6tce
- Pavel Slepecky
- Navigátor
A tel.
Jinak tel.732335809
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Celica
Jde o zimni mini srazek majitelu celic, pokud chces dojet necim jinym tak aspon budes fotitB-).Ale vidis, ze stale nema nikdo zajem, neni stale danej terminjay-jay píše:taky bych se možná zúčastnil, ale jak to je když mám čeldu zazimovanou(nejezdím s ní v zimě) a taky se na ní zase něco dolaďuje.. takže je možno přijet i jiným autem než celicou?