Ake radio je origos v Yarisovy??
Na vyfuku je navarena iba obycajna koncovka. Ked odhnije, tak kupim Remus. Origo novy vyfuk stoji 19 000 Sk a Remus, ked ho kupis v Rakusku, tak vyjde necelych 9000 Sk.
Kolesa su 14-ky. O vacsich som neuvazoval, vela jazdim, tak by aj male zvysenie spotreby vyslo draho. Yaris ma velke blatniky, vacsie kolesa velmi pekne ukazu. 14-ky su tam uplne utopene.
Kolesa su 14-ky. O vacsich som neuvazoval, vela jazdim, tak by aj male zvysenie spotreby vyslo draho. Yaris ma velke blatniky, vacsie kolesa velmi pekne ukazu. 14-ky su tam uplne utopene.
no ja chcem 15" a vyfuk este neviem...teda viem ze chcem ale aky to neviem...
teraz som sa bavil z chalanom z fast-forward ze by mi vedel z toho serioveho radia vytiahnut nizkourovnove vystupy a pouzit to radio ako cd transport...
btw ty ked si mal seriove radio,mal si tiez ovladanie na volante???Lebo ja mam...
teraz som sa bavil z chalanom z fast-forward ze by mi vedel z toho serioveho radia vytiahnut nizkourovnove vystupy a pouzit to radio ako cd transport...
btw ty ked si mal seriove radio,mal si tiez ovladanie na volante???Lebo ja mam...
Toyota Yaris Blue 1.0 VVTI 2004
no ja neviem,maju tam byt 4 repraky a podla http://yaris.enjay.info/anleit/lautspre ... agramm.jpg
by to malo mat asi 4 kanali...
by to malo mat asi 4 kanali...
Vsak uvidis ako to bude, asi to zmenili. Ja som mal rozsirenu vybavu, bolo tam 6 repro a nakoniec, ked som to rozobral, bol tam rozvetveny jeden konektor. Uvidis ako to dopadne, kazdopadne mam ten konektor odlozeny, mozem ti ho potom dat. Bol v origo kabelazi na repra do zadneho plata.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Takze radio je tam fakt PANASONIC a ma 4 kanali...
Len mam problem.
Neviem to cele vymontovat.Kua.Robil som to podla navodu na yaris-tuning.de ale akosi som asi na nieco zabudol a po nemecky moc neviem.
Takze takto som postupoval.Dal som dole tocitka (ovladace na vzduch) odsroboval som tam tie dva sroby,a odcvakol ten vrchny plast.Tam boli dasie dva sroby,aj tie som vysroboval.
Potom som vybral popolnik,tam su dalsie dva sroby,aj tie som vybral a odcvakol plast.
Dole to jakz takz povolilo,ale hore nie.To radio to tam drzi a neviem co mam kde povolit/odcvaknut.
Ako ho mam vybrat??Potrebujem ho dostat von,lebo sa bude prerabat.
Len mam problem.
Neviem to cele vymontovat.Kua.Robil som to podla navodu na yaris-tuning.de ale akosi som asi na nieco zabudol a po nemecky moc neviem.
Takze takto som postupoval.Dal som dole tocitka (ovladace na vzduch) odsroboval som tam tie dva sroby,a odcvakol ten vrchny plast.Tam boli dasie dva sroby,aj tie som vysroboval.
Potom som vybral popolnik,tam su dalsie dva sroby,aj tie som vybral a odcvakol plast.
Dole to jakz takz povolilo,ale hore nie.To radio to tam drzi a neviem co mam kde povolit/odcvaknut.
Ako ho mam vybrat??Potrebujem ho dostat von,lebo sa bude prerabat.
Ak vyberies tie 4 sroby, tak si natoc gombiky kurenia tak, aby ti nezavadzali pri vyberani plechovej konzoly. Musis s tym jemne trhnut, su tam este 4 zarazky, je to nove, nevybehane, zato ti to nejde von. Ak to trochu povytiahnes, tak hned odpoj konektor na zapalovaci cigariet, je tam kratky kabel.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99