Kvalita plastů

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

kakaf píše:Pýtal som sa na to vŕzganie palubovky v servise a povedali že to Toyota začala riešiť nejakými podložkami. Pokiaľ budem mat s tím vŕzganím problémy že mam povedať na ktorých miestach to vŕzga a oni sa to pokúsia tímy podložkami vyriešiť. Ja s tím zatiaľ také problémy nemám ako tu píšete. Občas tam niečo vrzgne ale naozaj len občas tak to zatiaľ nebudem riešiť ale vy by ste to mohli skúsiť.
jj, přesně tohle psal jeden maník na anglickém fóru. Došla mu trpělivost tak to rozebral sám a zjistil u jednoho dílu (nepochopil jsem ale u kterého) chybnou montáž. Navíc si pohrál s vypodložením palubky a s upevněním všech kabelů co jsou pod ní. A prý má pokoj...
kakaf
Člen Týmu

Příspěvek od kakaf »

cuba66 píše:
kakaf píše:Pýtal som sa na to vŕzganie palubovky v servise a povedali že to Toyota začala riešiť nejakými podložkami. Pokiaľ budem mat s tím vŕzganím problémy že mam povedať na ktorých miestach to vŕzga a oni sa to pokúsia tímy podložkami vyriešiť. Ja s tím zatiaľ také problémy nemám ako tu píšete. Občas tam niečo vrzgne ale naozaj len občas tak to zatiaľ nebudem riešiť ale vy by ste to mohli skúsiť.
jj, přesně tohle psal jeden maník na anglickém fóru. Došla mu trpělivost tak to rozebral sám a zjistil u jednoho dílu (nepochopil jsem ale u kterého) chybnou montáž. Navíc si pohrál s vypodložením palubky a s upevněním všech kabelů co jsou pod ní. A prý má pokoj...
Nebudeš mi veriť ale spravil som to isté. Palubovka sa veľmi ľahko rozoberá je to len skladačka. Potom stačilo len trocha podlepiť a je po v vŕzganí. Samozrejme keď sa do toho opriem silou tak to zapuká ale klíma, slnko, nerovnosť atd. už nemajú šancu. :lol: V servise my to podlepili ale odflákali to tak som si to spravil sám.
1.4 D-4D Sol r.v.2007
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

sikula :wink:
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

Škoda, že si nenafotil návod. Co odpojení airbagu u spolujezdce? Bylo ho nutný odpojovat nebo zůstane na svém místě i po sundání vrchního dílu palubky? Kde přesně a čím si podlepoval?
kakaf
Člen Týmu

Příspěvek od kakaf »

cuba66 píše:Škoda, že si nenafotil návod. Co odpojení airbagu u spolujezdce? Bylo ho nutný odpojovat nebo zůstane na svém místě i po sundání vrchního dílu palubky? Kde přesně a čím si podlepoval?
Ja som si podlepoval iba stredový most (konzolu) lebo iba ten mi vŕzgal zvyšok palubky mám v poriadku. Rozoberanie toho mostu začína pokrajnými lištami na úplnom vrchu. Treba ich len podobrať nechtami ťahať smerom von a takto to rozoberieš celé až po ručnú brzdu. Nepotreboval som nato žiadne náradie. Celý problém toho vŕzgania je iba v spojoch, to sú také jazýčky ktoré sa zaaretujú do protiľahlého otvoru toho mostu a tie v tom otvore stŕpajú. Stačilo by ich natrieť nejakým pogumovacím náterom a problém by bol vyriešený len neviem kde taký náter zohnať a či vôbec niečo také jestvuje. Tak som tie jazýčky oblepil elektroizolačnou páskou vyrobenú z plastu a je to v poriadku. Nie je to vôbec žiadna veda myslím že to zvládne každý trocha zručnejší amatér. Tak veľa zdaru.
1.4 D-4D Sol r.v.2007
Seky
Člen Týmu

Příspěvek od Seky »

Pánové, nic proti, ale po přesednutí z Favorita a Felicie do Aurisu jděte se skřípáním do pr.ele :D
Po zkušenostech z těchto aut vím co je to rozebírání plastů a "ladění" pazvuků.
Prostě až to začne, udělám si jedno volný dopoledne a tyto věci lechce doladím.
A nemyslím si, že VW a jiní skřípou míň. Nedávno sem jezdil s Leonem s 10tis. km a hrál jak to Fáčko...
johny2000
Manager Týmu

Příspěvek od johny2000 »

Vrzání. Já jsem z Aurisem docela spokojenej. Vrzání slyším pouze při jízdě například po dlažebních kostkách. Což nejezdím tak často. Nic méně si myslím, že by auta vrzat neměla. Jel jsem nedávno s firemní fábií a to bylo něco strašnýho.
Obrázek

Verso 1.8 Active
EX: auris 1,6 Dual VVTI Man
ruda
Člen Týmu

Příspěvek od ruda »

Potřebuji sundat plasty zadních dveří.Dělal to již někdo?Jde o to kde začít,zda od spodu,nebo zhora.Jsou to 4 kusy,které se překrývají a nerad bych něco ulomil.Pokoušel jsem se odspodu,vysunul jsem plastový pantík a úchyt pro zavírání dveří.Již se bude asi jen páčit,ale raději počkám na něčí radu. dík
vaclavx
Člen Týmu

Příspěvek od vaclavx »

ruda píše:Potřebuji sundat plasty zadních dveří.Dělal to již někdo?Jde o to kde začít,zda od spodu,nebo zhora.Jsou to 4 kusy,které se překrývají a nerad bych něco ulomil.Pokoušel jsem se odspodu,vysunul jsem plastový pantík a úchyt pro zavírání dveří.Již se bude asi jen páčit,ale raději počkám na něčí radu. dík
To by mne taky zajímalo. Mám 1.4 benzín a asi je to auto z marsu protože nic nevrže. :D
Dantechno
Navigátor

Příspěvek od Dantechno »

A mas bilyho nebo cernyho Aurise? Asi te potkavam protoze denne jezdim KV - CHO a zpet....
Toyota Corolla XLi E10 65kW
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
vaclavx
Člen Týmu

Příspěvek od vaclavx »

Dantechno píše:A mas bilyho nebo cernyho Aurise? Asi te potkavam protoze denne jezdim KV - CHO a zpet....
Zdravím. mám stříbrnou metalízu. a co ty? :D
Dantechno
Navigátor

Příspěvek od Dantechno »

Ja cernou metalizu :-) 2K5 ****
Toyota Corolla XLi E10 65kW
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
vaclavx
Člen Týmu

Příspěvek od vaclavx »

Tak uvidíme jestli se potkáme. domu jezdím po 14 hod. :wink:
tramin
Navigátor

Příspěvek od tramin »

Tak kvalita plastů katastrofa,Trabant je lepší.Normální zasunutí 0,5l lahve do kapsy ve dveřích a škrábance jak hovado.V září letím do Japonska,vezmu kus toho plastu a celníkovi s ním omlátím hlavu hned na letišti.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

jak kdyby ten celnik za to mohl, lepsi bude, kdyz se uklidnis, koupis si sprej na interiery a ten skrabanec zase rozlestis...
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Auris“