Luke: Měl jsem možnost nechat si změřit auto od kamaráda, graf bohužel nemám, ale plánuji to nechat změřit po "úpravách", resp. pár jich mám ještě v plánu a rád bych to pak finálně porovnal. Výfuk jsem viděl JPN graf, KN vložkou si nejsem jist, beru to s rezervou a nečekám od toho nic zásadního. Možná ano, možná ne. Někdo z Mazda klubu měřil a zjistil 0,9kW a 2Nm, což mi jen na vložku nepřijde tak strašné, na Mazdaspeed (předchůdce 3MPS, 1.8 atmo, cca 95Kw, jsem líný přesně hledat

)
Jinak taky mě to zarazilo, obzvláště vzhledem k tomu, že je z řady FE tak je nějak moc výkonný.
Jinak řešil jsem to vložkou, osobně jsem také nevěřil na přínos CAI, ale objevil jsem jedince, co mají na Aurisu INJEN CAI (Najdeš ho v katalogu pod SP2079) a po měření jim skutečně na 2ZR-FE motoru plynule křivka vzrostla. Jinak zvuk se mi nijak moc nezměnil... ale tohle bych hrotil jinde a polemizoval až nad grafy.
Spotřeba mi asi neklesla, ale dá se mi jet na 2. st téměř 100Km/h tacho, ale v tu chvíli zasahuje v 6600rpm omezovač, tak často to nezkouším.

Tah motoru zesílil hlavně od 3000rpm. V plánu mám další drobnosti, ale každopádně oproti 2ZR-FAE chybí a chybět bude toč. moment. Raději si to natočím a pak to budu tvrdit jistě, jestli je to 100km/h nebo ne. Raději píšu téměř, abych předešel dohadům.
Asi než tohle byly pro mě přínosnější modifikace podvozku, ale o tom se nechci rozepisovat tady a veřejně, rád to hrotím na australském Toyota foru, tam se mi dostává porozumnění od mnohem větších "Aurisáků", resp pro ně Corolláků.
P.S. Nějak tu to forum ožilo.