Sraz TOYOTA klubu Květen 2006 - termin je pevny 20.5.2006

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

Přijedete na sraz 20.5.2006? - prosím závazně!

Anketa končí za pát 20.01.2006, 17:29

ANO
56
77%
ne
7
10%
nevím, je to daleko...
10
14%

Celkem hlasů: 73

BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Počasí, zdá se přeje. Obloho modrá, sluníčko praží. Tak já vyrážím na letiště.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Všem strašně závidím, já se tu .... v službě a venku je tak šíleně hezky.Jde mně z toho porazit alespoň ať mi dnes nechoděj do služby nějaky vožralové od vody a zahrádek :-):-):-)Tak hezké,,vození" a zábavu kluci užijte si to za mně, další sraz si nenechám ujít a bude i ...:-)Cao Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

:x Musím do práce,...tak mne taky štve že tam nebudu,... :mad:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

Skoda ze moje corollka je nepojizda :( a ja sem nepojizdnej taky :( ale na pristi sraz pojede urcite uz primo z Pce kolona Toyotek :)
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
gts_peta
Člen Týmu

Příspěvek od gts_peta »

Doky píše:Všem strašně závidím, já se tu .... v službě a venku je tak šíleně hezky.Jde mně z toho porazit alespoň ať mi dnes nechoděj do služby nějaky vožralové od vody a zahrádek :-):-):-)Tak hezké,,vození" a zábavu kluci užijte si to za mně, další sraz si nenechám ujít a bude i ...:-)Cao Doky
:( Tak to celkem chápu - jsem taky zavřenej v nemocnici a místo srazu rodím mimina / v noci jsem nezahálel a přivedl jsem jich na svět 5/. Doufám, že příště už si to nenecháme ujít a budu moci trochu provětrat moji celi. Vy co se vám poštěstilo, tak si to pěkně užijte a ať se to obejde bez karambolů. Cauky
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Ufff, tak a je po všem. Nějak mi to strašně rychle uteklo.

Chtěl bych poděkovat všem kdo přijeli, někteří i z opravdu velké dálky. Podle našeho počítání přes 70 aut, což je myslím sqělé. Doufám že se vám všem líbilo, sice se pár drobných organizačních lapsů se našlo :oops: , ale budiž mi omluvou, že takovou akci jsem dělal poprvé, takže pokud bude nějaké příště, určitě to bude lepší. Počasí bylo na bídu minulého týdne výborné (no dobře trochu foukalo, na letišti to snad ani jinak nejde) a perfektně načasované, přesně když jsem přijel domu, spustil se déšť.

Chtěl bych také moc poděkovat lidem, kteří mi na místě pomáhali s oraganizací a bez kterých bych to opravdu nezvlád, takže v abecedním pořadí:
Bunny
Celica 2.0GTi
Komanche
a mému bratrovi, který ač netoyoťák odvedl taky kus práce.
Dále ještě pánovi s vlkem a stylově zabahněným 4Runnerem (nick jsem bohužel zapomněl, tak kdyby Komanche věděl a doplnil...) a paní s nějvětší Toyotou na srazu ;-), kteří pomohli s přípravou a následným úklidem.

Výsledky jízdy zručnosti a ankety sem dá Komanche. Vítězům ceny zašlu poštou.

Jsem také rád, že se povedlo vybrat dost peněz, takže jsme pokryli veškeré náklady. Je tam o nějakou stovku víc, takže to použiju na poštovné na ceny a zbylé peníze přispěju Komanchovi na provoz webu a domény, aby se to vrátilo klubu.

Tedy ještě jednou díky všem a vzhledem k tomu, že přijela spousta výborných lidí se spoustou pěkných aut a že se vše zadařilo bez jakéhokoliv průšvihu, tak se asi nebudu moc bránit, pokud bude zájem, příští rok zase něco uspořádat. :mrgreen:

PS: kdo udělal nějaké fotky, hoďte je prosím na web, já osobně jsem jich stihnul jenom deset :!:
Naposledy upravil(a) BRunner dne sob 20.05.2006, 19:21, celkem upraveno 5 x.
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Byl to fajn sraz. Díky všem kteří sraz organizovali. :D
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

No, příště se pokusím přijet před půl třetí :-). Bohužel to dřív nešlo.

Možná by to příště chtělo nějaký časový harmonogram.

2 brunner: na kolapsy se vykašli, stejně prej největší atrakcí byly klobásy :-).

Příští sraz bude zase tady nebo jinde?
Obrázek
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Mj. jak dopadl ten nešťastník s modrou celdou???
Odjel nakonec po své ose? :( Tohle by se u Toy nemělo stávat :oops:
Jinak si myslím, že se vydařilo. "Blbý zkušební jízdy" Kvůli nim chci po dnešku už jen RAV4 :evil: mooooooooc.
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
Milan
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan »

Tak toho nešťastníka sem viděl ,když sem se vracel domů jak ho po dálnici táhnul nějakej dobrák.Co se vůbec stalo?Nějak mi to uteklo :roll:
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
Slam
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slam »

Takže pánové.. Rád bych poděkoval všem, kteří se postarali o organizaci a chtěl bych jim říct, že se tam líbilo i mojí drahé polovičce o juniorovi nemluvě, takže můžu zcela zodpovědně prohlásti, že jsem těch 480 km nejel zbytečně...
Slam

EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

BRunner píše:2 wong: to je škoda a i nový kola v háji :( To Tě vzal nějakej náklaďák?
Stalo se to 6km pred Prahou, takze vlastne uz na konci moji cesty. Jel sem ve strednim pruhu (vite kterej, ikdyz tam byli ctyri - jeden pripojovaci) 120-130km/h a v tom nejaka bila Fabia prave z toho odbocovaciho pruhu prejela pres dva pruhy tesne prede me, ale jela samozrejme mnohem pomaleji. Chtel sem uhnout doleva, ale tam sem videl taky auto, takze sem sel na brzdy, dostal smyk a nabral svodidla ve stredu.
Dve kola + gumy v cudu, celej levej bok poskrabanej a zohybanej (predni blatnik zapasovanej ve dverich a uplne v cudu, vytrzena poloosa vepredu, zohybany uchyceni predniho ramene, stabilizatory v cudu, v zadu ohly rameno, ohlej tlumic, stabilizatory...
Proste auto na odpis :cry:
Navic ten hodnej pan z odtahovky si vzal "jenom" 3000Kc za odvoz 10km do Prahy :evil:
Nastesti me kamos se Scorpiem dneska odvezl na plataku do Brna, takze to vyslo uz jenom na 2500Kc
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Milan
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan »

Slam píše:Takže pánové.. Rád bych poděkoval všem, kteří se postarali o organizaci a chtěl bych jim říct, že se tam líbilo i mojí drahé polovičce o juniorovi nemluvě, takže můžu zcela zodpovědně prohlásti, že jsem těch 480 km nejel zbytečně...
Připojuji se k Tobě.Bylo to fakt dobrý.Jinak corollka krasavice :wink:
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

modrý nebe teda nebylo...tak se to...

Příspěvek od micron »

nějak posralo :-)))
modrej unhappy day.... tam jsme s bráchou (honda CBF 500 -blue) dojeli v pohodě... koukli na motorky (co to tam bylo za moto meeting mimochodem? brácha by to fakt rád věděl... ale motorkáři nějak rychle zmizeli... asi nechtěli mít mokrý zadky :-) pak sme se vrátili zpět k Toykám. Něco sem někomu ukázal... pustim musiku, chci přeparkovat a jaxi ne a ne nastartovat... uuups Všem se omlouvám za svuj nasranej ksicht... ale co je moc to je moc. Teď už spinká doma, a v pondělí jede k doktorovi Ráthovi (krááásně dostal do huby... ten zvuj jak to krásně 3D plesklo... YEES... to mi zlepšilo náladu :-))) + Finland EXECUTED yes

Mno. sem moooc zvědavej jaká kokotina to nakonec bude. SHOCKed ME!

jinak ten "dobrák" byl brácha, co se vrátil na biku do Prahy, popad Mitsu SpaceWagon 4X4 a kámoše a na dálnici jsme závodili s 2ma ladama a 1 fiátkem (byli jsme i na laně rychlejší.... adrenalin jako prase :-)))

PS: kolik tam nakonec bylo Celic? na muj vkus teda hooodně málo... a to je dobře... ne to je škoda 8)

příště se budu těšit, díky za tlačení, díky za snahy pomoct atd... fainos
+ specialně THANX 2 black Celi 4.GEN za morální podporu... ps: doufám žes to na ten ToYLET nakonec stihnul :-)))

+ jo ještě díky cestujícím na dálnici, že respektovali mojí prdel a drželi si odstup i bez použití mlhovek... U will never see that lan game again. :oops: :oops: :oops: stydlín šmoula
Naposledy upravil(a) micron dne ned 21.05.2006, 10:07, celkem upraveno 9 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Slam
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slam »

Milan píše:
Slam píše:Takže pánové.. Rád bych poděkoval všem, kteří se postarali o organizaci a chtěl bych jim říct, že se tam líbilo i mojí drahé polovičce o juniorovi nemluvě, takže můžu zcela zodpovědně prohlásti, že jsem těch 480 km nejel zbytečně...
Připojuji se k Tobě.Bylo to fakt dobrý.Jinak corollka krasavice :wink:

Díky díky díky.... :-)
Slam

EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“