prihod me na seznam, prihlasku uz sem ti poslal

P.S. Nejak tusim v kostech ze nam to pocasi vyjde (pokud to teda neni zacinajici leukemie zpusobena vysedavanim v praci pred 3 monitory

OKej:) si tamKysi píše:Cus Knedlo,
prihod me na seznam, prihlasku uz sem ti poslal. Jo a pockejte srabiici, to vam jeste vyctu ze ste odpiskali ten Truck Trial v Mohelnici !!
Takze uz bez kecu... dovca v praci uz je zarizenana a moje ucast na HB je uz planovane 2 mesice 100% ! Jen me jeste prihod nekam do chatky bo jak koukam u Celera uz je plno a se Spookym letos uz taky asi nic nebude
P.S. Nejak tusim v kostech ze nam to pocasi vyjde (pokud to teda neni zacinajici leukemie zpusobena vysedavanim v praci pred 3 monitory)
Meli jsme problemy se serverem kde stranky bezi, melo byt uz byt v poradku.Prihlaska od tebe namma tak v tom nevidim problem , snad ti rto vyjde priste:)Miroslav Bednář píše:Zdravím
Srazu se nemohu zúčastnit. Nešlo to ani vloni. Vždy byla na ten termím moje žena v lázních a ono by ji moc mrzelo, kdyby se se mnou nemohla zúčastnit. Snad tedy příště. Rád bych. Píší jen kvúli tomu, že se dr.knedlo stále odvolává na stránky www.cvcm.cz. Zajímaly by mne. Ty se mi však nikdy nezobrazují. Vždy mi to ukazuje chybu.
Tak se mějte.
ja myslim ze brnaci pojedou pres valmez co brnaci pojedemLubomir Klinkáček píše:Tak vás tady všechny zdravím moje cesta začíná v pátek v Písečném a pokračuje přes Bystřici nad Pernštejnem,Kunštát,Boskovice,Prostějov,Přerov,Valašské Meziříčí,Rožnov pod Radhoštěm a cíl Horní Bečva a tak si říkám jestli máte někdo stejnou cestu tak že by jsme se mohly domluvit někde potkat a přijet tam zároveň![]()
![]()
![]()
Udelal bych to asi tak ze bych navrhl cas setkani na urcitem miste.. a bude se tam potkame nebo ne...Lubomir Klinkáček píše:Tak kdo by jste měly zájem se někde potkat tak my napište do Soukromé správy a domluvíme se ať to nepletem do téhle debaty![]()
Pozor jsou uzavirkyLubomir Klinkáček píše:Tak vás tady všechny zdravím moje cesta začíná v pátek v Písečném a pokračuje přes Bystřici nad Pernštejnem,Kunštát,Boskovice,Prostějov,Přerov,Valašské Meziříčí,Rožnov pod Radhoštěm a cíl Horní Bečva a tak si říkám jestli máte někdo stejnou cestu tak že by jsme se mohly domluvit někde potkat a přijet tam zároveň![]()
![]()
![]()