CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

PŘIJEDU NA CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING

ANO
40
75%
NE
13
25%

Celkem hlasů: 53

Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

RED5ive píše:Tak i za nás Náchodský musím vystřihnout maximální poklonu Foostovi, nezklamal a meeting prostě pecka:) Chatka č. 13 je poctěna, že mohla ubytovat takovou celicelebritu jako je Micron:-D A vůbec, prostě všem dík za úžasnej weekend... Jinak co se týče fotek, co nejdřív dám taky a hlavně...: Vy hradecký, pardubický a náchodský... hoďte sem nějakej kontakt (ideálně teda ty se sedmičkou, nevim jestli nějaký šestkaře budeme vůbec chtít - zúčastněný určitě vědí, do čeho reju:-D) a někdy se zase můžem potkat třeba na střeše Futura:)
nám se šestkou děvčata se sedmičkou vadit nebudou:-))

je v plánu něco víkendového ještě na podzim,jakmile to šestky z hradce vymyslíme dáme vědět:-))
Na zimu by měla být nějaká chata na horách.
RED5ive
Navigátor

Příspěvek od RED5ive »

Zmetku drzej!!:-D Vymyslete a dejte echo:-D
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

tak se dá sraz někde na futuru a vymyslíme to společně:-)
sroubek
Navigátor

Příspěvek od sroubek »

Opravdu skvělej sraz a jsem rád že jsem mohl poznat takovou spousta perfektních lidí... :D Už teď se těšim na další. Taky díky za komplimenty na adresu mojí Celdy.. :)
sroubek
Navigátor

Příspěvek od sroubek »

Microne příště jedeš zase semnou, takhle perfektní bezpečnostní system jako Ty se mi hodí, když jsi mi hlásil kdy zpomalit.. :D :D
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

Takže taktéž se přidávám k poděkování za naprosto perfektní sraz... na chvilku má dušička pokoj...!!! byli jste všici super!!! Fooste, díky Ti!!!
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

sroubek> jo byla sranda :lol: tady je důkaz... sem nechal omylem zaplej foťák, je tam i trocha erotiky :lol: :lol: http://dataport.cz/file/194569/SNV33996.AVI
řikal sem myslim "bacha bacha bacha, brzdi, brzdi, brzdi..." :-) no jako bez pásů, a jak tam neni to stropní madlo, tak se nemá spolujezdec čeho držet, takovej katapult... jak je zvyklej na volant... dokonce sem i hejbal nohama, jako brzdící reflex... i když pedály tam jaksi nejsou :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Bylo fajn vidět, že se díky Foostovi začíná dávat dohromady slušná kupa lidí Toyota pozitivních. Jen je škoda, že jsem se mohl zdržet pouze v pátek a na otočku...od příjezdu domů už jsem zase poctivě ležel v posteli a premýšlel nad textem závěti.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
jira
Člen Týmu

Příspěvek od jira »

Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

Tak to tu tak v rychlosti pročítám a mrzi me,že mi to nevyšlo,dokonce i slzičku jsem málem uronil a doufám,že příští rok si to vynahradim
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Salceer
Navigátor

Příspěvek od Salceer »

Čau lidi... může tady někdo poslat odkaz na nějaké video ze spanilé jízdy.. rád bych se mrknul jak to dopadlo.. dík moc... PS: srazík byl luxusní, mé poděkování patří Foostovi.
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Ahoj všem,
chtěl bych Vám poděkovat za účast a za atmosféru super lidiček. Chtěl bych poděkovat Cerovi za super dortík ( u kterého jsme chválili jeho provedení i chuť velice pozitivně :-) ). Lence a Heleně za přípravu dortu. Jacques11 za naplánování spanilé jízdy a za místo pro společný oběd v neděli. Myfunovi za pomoc s organizací. Magdě v čele, Dokymu a chlapíkovi co vedl 6g. ( omluvám se zapoměl jsem jméno) za společnou jízdu. Zejdymu za diagnostiku. Všem koordinátrům za společný jízdy z daných oblastí. Preatorianu (Pterodaktilovi :-) ) za vedení spol. jízdy do Prahy. Také děkuji těm co nám pomáhali při tvorbě loga s aut, které jem nakonec viděl jen já z toho stromu a ani fotka a video nevyšlo v té tmě době. Ale logo se nám povedlo :-) (berme to jako nácvik na příště). Doufám, že jsem nezapoměl na někoho a na něco ale stejně poděkování patří úplně všem protože všichni společné jsme si udělali sraz takový jaký byl a tak ještě jednou děkuji úplně všem :lol:

PS: Foto jsem také dohodím ale pouze z mobilu. Protože v sobotu jsem asi někde vytratil foťák no a večer ho následoval s něčí pomocí :cry: i rošt z grilu + uhlí (možná si radio amatéři co tam byli z něj udělali anténu) no a aby toho nebylo málo tak při zpáteční cestě u Plzně se mi rozsvítila kontrolka poruchy motoru. Po odpojení a připojení baterie už nenaskočila. Asi ze dvou aut zmizeli čepičky ventylků ale jen z každého dva a tak to vypadá na dvou stopé vozítko - že by motorkáři.
zejdy
Manager Týmu

Příspěvek od zejdy »

micron píše:sroubek> jo byla sranda :lol: tady je důkaz... sem nechal omylem zaplej foťák, je tam i trocha erotiky :lol: :lol: http://dataport.cz/file/194569/SNV33996.AVI
řikal sem myslim "bacha bacha bacha, brzdi, brzdi, brzdi..." :-) no jako bez pásů, a jak tam neni to stropní madlo, tak se nemá spolujezdec čeho držet, takovej katapult... jak je zvyklej na volant... dokonce sem i hejbal nohama, jako brzdící reflex... i když pedály tam jaksi nejsou :lol:
Díky Foostovi a všem za perfektní sraz, netřeba dalších komentářů, vše již bylo napsáno.
To Micron: podobné video mám z Hlubokého, ale aspoň o 15 minut delší. Srdečně jsem se zasmál. A fotky pěkný.
Prosím ostatní, jestli by mohli svoje fotky zabalit do archivu a hodit to někam na net ( jako Micron ) a sem dát odkaz, aby se to dalo stáhnout v plném rozlišení a najednou.
Dík všem.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tady jsou videa z cabria nesestřihaný ale s autentickým zvukovým doprovodem... příště už vim, že okna radši nestahovat 8)
ps: kde je garfielldova? buďto jel tak rychle, že ho samsung nezaznamenal, nebo se někde zaseknul... takže stejně jsme nestihli všechny... :shock: no tak příště... jak toooo :-) :?:
http://dataport.cz/file/194685/videacab ... ng2010.rar

Si musim objednat od ježíška něco takovýho... pěknýho, skladnýho, tenkýho, levnýho, a hlavně Full HD... sem nějak technologicky zaostal už... a spoléhat se na bráchovu sony nejde... i když jak píše foost že ztratil foťák, tak proto mi nechtěl dát tu sony... jednou jsem ztratil totiž fuji foťák... nojo ale na samsunga dávám velkej pozor... i když i ten jednou zůstal v hospodě, njn, ale našel se druhej den a vrátil se mi- no skoro "bezcenný kvalitní věci se vyplatěj".
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Díky všem za fotky a obzvlášť micronovi za první videa - konečně po letech vidím vlajku, jak vypadá, když vlaje za jízdy :woot: :inlove:

btw některé umělecké záběry a hlášky jsou fakt supr :lol: pobavils =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“