Napadlo mi ešte,aby si dával pozor na olej.Viem len o Astre,že žeru dosť olej...Píšem to z vlastných skuseností! Kolega išiel reklamovat do AAA čo si kupoval u nich astru r.v 1999 a zistil,že často musí dolievať olej.V AAA ho samozrejme odpinkali a tak išiel do servisu.Tam mu povedali,že je to v norme.Nepoviem ti kolko to u neho bolo dcl na na 1000km,ale boli sme z toho dosť mimo-ako kolegovia.
Druhý kolega si kupil nového z obchodu (astra kombi v r. 2008 pri tzv.24 hod. výpredaji-boli vtedy super ceny) a schvalne som prezeral jeho manual a naozaj píšu o spotrebe oleja do -0.5L na 1000km (nepomýlil som sa v čísle.

V oboch prípadoch išlo o benzin,,,Takže sa nezlakni,ak by si musel nalievať častejšie olej - nemala by to byť závada- je to teda potom v ich "vlastnostiach".Ja som bol s corsou spokojný (r.v.1995).
No inak- osobne by som bol rád,keby si na nás nezanevrel a ostal medzi nami aktívnym členom.Ved v mnohích forach si menia autá a ostávajú s novým aj ked s iným autom na ich "rodiskovom" fore