Ať si každej vybere... já a všichni mý "zákazníci" jsou více než 100% spokojený... lisování je voser, a ramena jsou totožný jako komplet originály od Toyoty. PlugNPlay.
"Volte perfekci- SRLine MicronTECH,

nebuďte gumy, puristi"... volební program

Mimochodem vždycky bude větší vůle u silentbloků přelisovávaných, než u těch co lisuje stroj-machina

to se nehne ani o mm.

stejně jako originály. Pury se musej hnout, už jen z toho důvodu že se musely nalisovat manuálně. Pár mm tam bude... to ať mi nikdo netvrdí že neni pravda.
Volte jistotu, komfort... a záruku minimálně 5 let! Na Pur vám nikdo nedá záruku. Vědi že může bejt problém... což u mě nehrozí, testováno přes 5 let ne-jen mnou.
Navíc muj system prošel i technickou kontrolou v Rakousku, kdy bylo před auto 1 klienta nezpůsobilé... a po výměně ramen dostalo hodnocení "bez chyby". V Rakousku jsou mnoohem přísnější než u nás.
To mi kdysi udělalo velkou radost, takový potvrzení kvality.

Ještě nikdy sem neměl takovej "intimní" rozhovor s někym co má celicu, ten človíček mi přísahám brečel do telefonu, že jestli mu nepomůžu, tak jeho celica bude sešrotovaná... pak ale ta radost jak volal že prošel bez chyby... na STK v rakousku.... takovou radost sem snad nikdy neměl...

Tak asi tak.