To se povyřeší...

Jsme skoro sousedi

Už jsme si psali

já kolem ní chodim skoro denně pro pivo... a i z dřívějška jí znám (1x sem mluvil kdysi i s majitelem osobně)... tahle je jediná 6g modrá z barrandova jako že se "micron nejmenuju"

pěkně okořeňuje parking

nudu... dokonce sem si řikal kdypak se tenhle človíček ozve? Aby dostal data? Jop a je tu

Ale že to trvalo...

Taková doba co jezdil s prasklým blinkrem... dost let... je na čase to "fixnout"

pak někdy můžem dát meeting i s tou červenou 7g z barr... ale to necháme na indy... ten človíček je totiž fest zvláštní... postupně

No všichni jsme zvláštní... ale prostě vim že on s tou 7g červenou je nejvíc... prostě mam ho přečtenýho... s nim se musí pracovat jinak...

Je to ultra manipulant, psycholog, atd... je prostě psycho

rád ovládá lidi... manipuluje... to je důležitý vědět, a blokovat to

Pak je fain

I když magor to je

a kdo neni?
On je ale prototyp alfa-samce kdy ho to dostalo téměř do vězení... atd... je v podmínce

To já sem zase pravej opak... já sem spokojenej sám, žádný problémy... a ženská = de fakto automatickej problém...

bojim bojim

mam rád svoje soukromí... nerad s nikym soutěžim, nemam to za potřebí... řekněme "gama samec"? jestli to existuje? nebo Delta Samec...

pěkně v pohodě...

To se moc "nenosí", populární jsou alfa samečci

jenže ty se můžou dostat do pěknejch sraček...

na to jebu
Fakt je ten, že oba byli a jasou magoři... On se snažil se jí zbavit... mladá sexy číča... ale když jí dal kopačky, tak se začala mstít, ale zhurta... normálně ho zažalovala že jí znásilnil

a asi 5 let řeší tuhle pičku. Alfa samec

Pička měla a má v palici vyjebáno, ale chce se mstít 3 a víc let... 5 let... nedá si pokoj... magor potkal ještě větší magorku

momentálně bere invalidní důchod... z toho
.... jooo neměl balit na motorce na vesnicích "sexy mladý buranky"

pěkně s nim vyjebala

Předtim byl trochu magor, po tomhle je fest... málokdo by tomu uvěřil... ale já mu to kdysi řikal: " Ty vole počkej až potkáš jejího fotra, ten tě zabije

" srandičky... hahahaha noooo a měl sem pravdu... pěkně si to pojebal... zmagořenej/ zamilovanej člověk neprověřuje, ale jen stupidně důvěřuje... chyba.
Komický na tý situaci je to, že ani jeden z nich to nehodlá vzdát, ani po 5 letech soudů... oba jsou magoři... ona chce vysoudit prachy, on se chce očistit a vrátit prachy...

sračky--- ani jeden se nevzdá... a budou se odvolávat do konce života

Podle mě to nemá řešení.... jediný by bylo dát je do ringu s profi boxerem kterej by dal oběma do držky...

jak jí tak jemu... neřešit nějakou jemnost... ona si zaslouží taky

spíš si svlečna zaslouží dostat větší nakládačku než bejvalej alfa samec... už dááávno neni alfa je spíš beta... a i to jakš takš

Nooo na druhou stranu sem rád že takový sračky řešit nemusim, a nikdy nebudu... NIKDY. To totiž svlečně vysvětlim do tejdne, že tohle by zkoušet neměla NIKDY. Řešil bych to totiž "jinak". resp. šlo by to absolutně mimo mě... nerad se špinim... sajrajtem... je možný, že některý samičky jsou ultra "vychcaný" jenže netušej, že já sem non + ultra "vychcanej" a nemam rád když se mnou někdo vyjebává... už jen proto, že mě by to nikdy nenapadlo... bejt taková svině... ale kdyby se to stalo, vyřeší se to "mimo mě"... takovej hnus... fuj

Nebudu v tom figurovat, a svědky si zajistim. Pro ten klid. fuj, lidi dokážou bejt pěkný svině... když jim jde primárně o chechtáčky.