Tak konečně se celi dočkala... a bude se pracovat

Ladit.... U tohodle auto doktora je těžký se objednávat...

Přednost mj samozřejmě flotily firemní... atd.... a nakonec japonec

Ale kdo si počká ten se dočká, mechanik ví co dělal, má přesný instrukce, všechno připravený... noooo nepotřebuje si na starších autech- veteránech mastit kapsu... takže fain

si počkat
Je to vlastně reklamní investice... začínal jako autoelektrikář, dělá všechno a už i veterány

Když to má 4 kola no problem... jen to čekání je psycho... Kdysi měl zaměstnance, ale vždycky ho začali srát, takže si dělá všechno sám... trochu připomíná mě... já taky řešim všechno rád sám.... lidi jsou problém... Takže nezvládne toho tolik, aleeee ví že to udělal dost dobře... a že se na sebe může spolehnout.... je to + i -.... + ve kvalitě - v čase.
Jop sám řikal že brzdový trubky to chce

Udělá je... ale kterej mechanik ti tohle udělá???? No je to finanční ztráta... vlastně, ale tak se celica brát nesmí

už je jich fakt málo--- tahle 706 prostě přežije. tečka.

kuk na pomalý stěrače? zdá se mi to nebo nezdá

novej dálkáč, ten fakt potřebuje..., přehodit přední zástěrky za origo toyota, oil filter po noooo desítkách tisíc km až 100 klidně

vyměnit, oil 10w 40

..... byl to muj restík.... sorry celi.... novej chladič, silikonový hadice, spoiler vypreparovat, nahodit... Fork nahradit, ve spojce- převodovka ven, check. brzdový hadice a trubky vychytat.... 2019 upgrade.
+ jeden zážitek s kdysi dědovým Fiatem Linea soul.... děda umřel, dostal sem instrukce... mam ject na evidenční kontrolu aby se auto mohlo převést na babiču...
Prdel na tom autě je, že fungovalo a funguje jen jako blokáda aby cizí lidi neparkovali u nás před barákem na Spořilově

Další prdel toho auta je v tom, že vypadá nic moc... no prostě to nikdo přísahám nikdy v životě to auto nikdo neumyl

NIKDY... To auto bylo kupovaný ze salonu fiatu po nenadálý smrti na křižovatce mitsubishi galanta GLSi kterýho už nikdo neoživil

Prdel je že to auto mělo asi 17000km... a stálo 5 nevim kolik let děda s nim jel jen 1x za měsíc pár metrů

no má 19300km... ale roste na něm mech

Tak jdu na tu kontrolu Dekra... Spořilov... tady si stoupněte... tady... tohle mi dejte... přijeďte k bráně až vás vyzvou...

Coooo????
No tak sem zajel k bráně.... najednou blbeček ať prej couvám... řikám pani mi řekla k bráně.... sem tu... problém???
Tak couvám a blbeček mi něco ukazuje... na nějaký ceduli kam nevidim... protože mi předtim nadiktoval že mam couvat, tak na něj mávnu a směju se...

Vítězoslavně otevřeli vrata.... zajedu dovnitř a nějakej píčus mě začne buzerovat, to jste si tu značku nepřečet??? NE neviděl sem na ní... pani mi řekla před bránu, vy zacouvat.... NE,,, no musíte si sundat z vozu poklice!!!!!!!!
Prosim? Děláte si asi srandu ne????? Ne to je na tý ceduli..... cooooože

proč bych měl sundavat poklice? Maj něco společnýho s autem? No je to nařízení ministerstva dopravy, my musíme fotit plecháče... cooooože jako fakt???? Fakt.... No DO PRDELE...... Děda neměl bohužel elektrony... WTF
Čuráci... co je komu do prdele do ocelových disků to si snad děláš PRDEL!!!!!!! ...... ZMRDI Pak Hledali jak jelimanové VIN auta... Fiat ho má v kufru

Aleeee nejsrandovnější byl pohled toho týpka když si sednul dovnitř a chtěl si opsat tacháč.... tam 19000km

podival se na mě... řikám nooooo nevypadá to tak z venku, aleeee je to prostě tak

Mech, hlína... ale 19.000km... a to je ta prdel

No byl očividně v šoku... neviděl ještě téměř nezajetej fiat linea soul.... já ho zajel pak... 170 dá s přehledem, musí se provětrat DPF a brzdy prostě se musí provětrat, je to zábavný svezení, rychlý... aleeeee člověk si furt připadá jako taxikář

Je to auto na práci... je to taxik

Bude někdy...

Ale bude to jedinej fiat linea soul co má 19000km....
Byl kupovanej jako show car

prohnal sem ho 3x a jede to.... krutě
Všechny podobný maj v týhle době nalítáno 200.000 a víc.... tohle ne, stačí sundat mech

a začínáš na 19.000km... Ale je to auto použitý stále jen jako blokáda... aby babiččce nikdo neparkoval před barákem... spořilov je složitej...

Maskuje se ale výborně... jako vrak

I já co se vyznám bych si řek fujjjjj co to je

Takže nás Děda převez.... podle mě neexistuje Fiat stejnej co má nalítáno tak málo.... je jedinej

ps: co sem ho tak zkoumal, ne neni nikde ani kapička rzi.... NIKDE.... i tam kde byla vlhkost... ne... pšššššt

paradox je že auto neni na prodej... a nebude protože parking problem na spořilově je tak velkej že se vyplatí mít tam fiátka...

i sousedi si tam blokujou místa dokonce i vrakama... zjistili že je lepší si blokovat 2 místa než aby jim 1 někdo sebral... je to divný, ale když to člověk pochopí... tak to pochopí

BLOCK
Prostě pro nás nemá žádnou cenu.... pro mě ale jo... má pro mě cenu... budu chtít znát někdy majitele... kterej bude fiat boss

Beze srandy bude.... No tak prostě budu rád když to nějakýmu italovi /italce udělá radost... protože to je real....