Auris - Full LED světlomety

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
tomikm
Řidič

Re: Auris - Full LED světlomety

Příspěvek od tomikm »

farnell píše:
tomikm píše:Všem, co používáte LEDky do halogenových světel přeji, aby proti vám jezdilo (hlavně za deště), co nejvíc takových dovedů, jako jste vy a oslňovali vás.
Ja si prisvietim este aj hmlovkami....
Jak že se jmenoval ten film? Joooo, už si vzpomínám https://www.youtube.com/watch?v=X2LHQt_0j5Q
Auris TS Selection Hybrid Bílá Perla 20.7.2017
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
farnell
Věčnej rejpal

Příspěvek od farnell »

Nauc sa vkladat do tagov, na odkazy dakde a nikam neklikam. Takze mi je jedno co to bolo za film, Cardo.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
LukassH
Navigátor

Příspěvek od LukassH »

Ak by mal ešte niekto záujem tak zostala mi posledná sada LED

viac info cez SS alebo tu:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=40101
2015/11 Toyota Auris HB 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

F2 jsou nej, 8S nic moc, oslnuje a neosvedcila se a 8 G je slaba, ale spatna neni...F2 proste nej..je jedno, zda jsou z ali nebo ne, cn360 ma zde taky stranku a na zaklade komunikace s Kelvinem, co pracuje v teto firme jsem vyjednal o zarazeni do nabidky :) Kazdopadne bych sel jedine do F2 modelu.
LukassH
Navigátor

Příspěvek od LukassH »

Vsetky 3 sady su uplne porovnatelne, rozdiely su minimalne.
Praveze pri F2 v projektore v aurise je od ohniska dole v tvare obrateneho velkeho V hluche miesto. Nastastie pri jazde to clovek nevnima, kedze sa skor zameriava na veci ktore prave prichadzaju do svetla tzn sleduje hornu cast az k orezaniu luca. Urcite je to ale minus.
Svietivost vsetkych tych troch sad je navzajom porovnatelna, navyse vzdy to je skor o tvare svetla a co vsetko vies osvetlit ako o samotnej svietivosti.
Navyse u vsetkych LED v projektore to je aj o kompromise dialkove vs stretavacie.
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

Na Aygu a Chrku u F2 va. obe ostatni znatelny rozdil, takze bych rozhodne netvrdil, ze jsou rovnake. Mel jsem vsechny tri typy, vzdy co prisly na trh a F2 jsem si nechal, ptz byly top oproti 8G a 8s.
LukassH
Navigátor

Příspěvek od LukassH »

To ze su rovnake netvrdim ani ja, vravim ze su porovnatelne, precitaj si este raz moj prispevok.
Zas sa netvarme ze tam das F2 a zrazu sedis v S Classe.

V podstate tam mozes dat cokolvek ale vzdy to bude limitovane konstrukciou samotneho svetlometu. Kazda z tych sad ma ohnisko malinko inde a to je najdolezitejsie a aj preto maju F2 v dolnej casti hluche miesto.
Pre bezneho cloveka je uplne jedno ci tam da 8G 8S alebo F2, stale to bude obrovsky upgrade oproti halogenom.
Keby dam vsetky 3 sady vedla seba tak ano rozdiely najdeme ale v ciselnom vyjadreni budu +-5% medzi sadami (intenzita, tvar svetla).
Vort
Člen Týmu

Příspěvek od Vort »

ts1990 píše:Testuji uz vice jak 3 roky a zkusenosti mam za tu dobu vic nez dost...tato sada je uz slusne vyladena na vse, 5s ma pasivni chlazeni, F2 aktivni a canbus umi, do dvojkovejch ofci jsme jich instalovali uz dost, pokud odejde vetrak, vykon spadne na 40 procent, testovano, jinak moc se prave ty F2 nezahrivaji, cca 40 stupnu max.tohle neni led sada od noname patlala, kterych je na aliexpressu, wishy, ebay apod. 99 procent a to radeji nemluvim, kdyz si nekdo takovej shit za 200 kc dana auto
Dobrá, není to sada od noname patlala, to ale nemění můj nazor. Z našich zkušeností víme, že právě v driveru se toho může docela hodně pokazit, a značné části těch závad si opravdu nevšimneš hned. Samozřejmě dát ledky mimo ohnisko taky jde, ale to věřím, že si kluci čínští dobře pohlídali.
Omluv mi demonstračku, je patrné, že tyhle světla se montují na německý vůz.
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

Ten rozdil je vic nez uvadis, snazis se sady prodat, chapu, ale F2 jaou zatim nej...8G znam uz moc dobre 2 roky, kdyz prisly na trh...po nejake dobe zacali propagovat 8s jako verzi primo pro projektory, jenze to se nejak neujalo a aolisne oslnuji.pak byl zasek a pak najednou prisel model T8 letos na konci leta, nasledne F2 a z levnejsich TY a ty F2 jsou za me v cenove kategorii zatim TOP kdyz jsem porovnaval, i v klasicky parabole maji jasny a ostry lom, jak klasicka zarovka.
farnell
Věčnej rejpal

Příspěvek od farnell »

Krasa, v 2 príspevkoch tu z toho spravit stvavu kampan a zaroven sa "odokryt".
Ono to ma aj svoje specificke pomenovanie.
Ved najlepsie je to co predavam ja a nie daky usopleny cinan na odporucenie ts1990.
A pritom to je jediny clen ktoremu v tomto smere ja osobne verim.
LukassH
Navigátor

Příspěvek od LukassH »

ts1990 píše:Ten rozdil je vic nez uvadis, snazis se sady prodat, chapu, ale F2 jaou zatim nej...8G znam uz moc dobre 2 roky, kdyz prisly na trh...po nejake dobe zacali propagovat 8s jako verzi primo pro projektory, jenze to se nejak neujalo a aolisne oslnuji.pak byl zasek a pak najednou prisel model T8 letos na konci leta, nasledne F2 a z levnejsich TY a ty F2 jsou za me v cenove kategorii zatim TOP kdyz jsem porovnaval, i v klasicky parabole maji jasny a ostry lom, jak klasicka zarovka.
Ja sa nehadam ze nieco je naj, rozdiel ale je podla mna minimalny. Bavime sa stale subjektivne, predopladam ze nemas nejake merania?
Ja niesom predajca mam uz poslednu sadu 8S doma na poličke, ľudia sa na to ozvali tak som to hodil aj sem, snáď to niekomu pomôže.
Co sa tyka F2, tak ako pises, v klasickej parabole, v F2 je tam zial to hluche miesto.
farnell píše:Krasa, v 2 príspevkoch tu z toho spravit stvavu kampan a zaroven sa "odokryt".
Ved najlepsie je to co predavam ja a nie daky usopleny cinan na odporucenie ts1990.
Farmell cely tvoj zivot je stvava kampan proti tvojmu okoliu, my tu normalne diskutujeme. Ale to si ty este nezazil takze tazko to pochopis.
Ja proti tomasovi (ts1990) nemam nic, pomohol aj mne ale nazor som si neskor spravil sam.
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

F2 svitej jako puvodni halogen HIR2, coz je podstatne a je to nastupce predeslych sad, jednak intenzita vyssi, ale taky sire paprsku a stredy silnejsi, coz je podstatny...chapu, ze jsi vzal 3 sady a nechal si F2, protoze je nej a ty dve proste chces prodat, naopak jsi ferovej, ze prodavas za slusnou cenu a ne prepalenou. Me proste nenamluvis, ze je to stejne, kdyz jsem testoval vsechny zminene vcetne desitek dalsich. Navic beru vse co prijde na trh od firem cn360, NSSC, Bulletek, Eklight a dokud se nepresvedcim sam, tak nejakemu popisku neverim. Kdyz je sucho, tak je to Ok, ale kdyz prsi, tak ty F2 znacne vyniknou oproti predchozim dvema.
LukassH
Navigátor

Příspěvek od LukassH »

V pohode beriem :wink:
Mimochodom F2 som si doma nenechal, ta odišla prvá.
farnell
Věčnej rejpal

Příspěvek od farnell »

LukassH píše:
farnell píše:Krasa, v 2 príspevkoch tu z toho spravit stvavu kampan a zaroven sa "odokryt".
Farmell cely tvoj zivot je stvava kampan proti tvojmu okoliu, my tu normalne diskutujeme. Ale to si ty este nezazil takze tazko to pochopis.
Ja proti tomasovi (ts1990) nemam nic, pomohol aj mne ale nazor som si neskor spravil sam.
Lukášš
Ja som nereagoval na teba, tak nechapem co sa tu zavzdusnujes a prave Ty ohlasujes.
Citoval som Ta?
Pozri si na koho prispevky som reagoval a koho som citoval uz predtým a na koho som reagoval hned vzapäti po ts1990.
Nebol to takto nahodou Vort?
Tvoj biznis mi je u prdele.
Ale ak mas pocit,ze si ta malo vsimam tak staci povedat.
Vort
Člen Týmu

Příspěvek od Vort »

LukassH: Děkuji za zastání, byť nevědomé.

farnell: Pokud já jsem byl prozrazen, tvůj nick považuji za shodu náhod.
Ale budiž, naštěstí jsem neposkytnul žádnou nabídku, která by pro ts1990 byla konkurenční. A ani nemám jak, protože jednak nejsem v marketingové pozici, zadruhé nevyrábíme ani světlomety, ani náhrady jejich světelných zdrojů. Nicméně je potěšující, že jsi onomu videu věnoval svou pozornost.
"daky usopleny cinan" v alternativních světelných zdrojích je nejlepší, jakožto ilegální modifikaci si to nikdo ze západního světa netroufne vyrobit. Do naší diskuse jsem ovšem zákony tahat nechtěl, jednak jedete každý na své triko, jednak zákony někdy opravdu nejdou s dobou. Ale zrovna v tomto případě existují pádné technické důvody, proč alternativní světelné zdroje nepoužívat.
Že ts1990 má tvoji plnou důvěru je naprosto v pořádku, já jsem tady nováček. I já bych klidně věřil, že vybral ty nejlepší náhrady, což ale stále neznamená, že jejich instalace je dobrý nápad. Moje doporučení však je používat vláknové žárovky, klidně optiwhite(to je jen jiné vybalancování svit vs. životnost), ale né se zvýšeným odběrem. Když je navíc nebudete na parkovišti stavět proti slunci, budou i za 15 let jak nové. A kdo chce ledky, ať si raději pořídí na to stavěné světlomety.
Odpovědět

Zpět na „Auris“