Luke_Luke píše:
Sám jsi mi tady psal
http://en.tm-ladder.com/1_100_0_world.php, což je úplně normální online žebříček ve hře (který nyní vede nějaký Čech, shodou okolností). V tomto žebříčku byl Jony 13. Co mi říkali lidi z Top 100 (daného žebříčku), které jsem občas online v NASCAR potkal, tak dostat se tam není problém, zatímco překonávat dedi NASCAR rekordy je těžší. Zajímalo by mě, o kolik jsi lepší než tyto rekordy, že je bereš jako nekvalitní. Úplně stačí, aby JEDEN jezdec v daném oboru byl super a kvalita rekordů je hned vysoká. Rozhodně si nemyslím, že třeba 10 zcela nejlepších jezdců v historii TM (dle Tvého výběru) by při stejné době snažení zajelo rekordy na těchto tratích nějak podstatně líp než např. Jony, Coscos a další. Jony je pěkný psychař. Dokáže zajet závod na 50 kol bez jediné (výraznější) chyby, porazit skvělého jezdce o kolo atd. Takových v TM moc není. Když jsem s ním (a dalšími 14 nebo více lidmi, už nevím, jaký tam byl limit) jel cca 20 závodů v řadě, prakticky všechny vyhrál a překonal ve většině z nich nejrychlejší kolo, někdy o hodně, včetně tratí, na kterých jel poprvé, přestože nebyly zcela nové, takže nejrychlejší kolo už nebylo špatné. Až jsem ho podezříval, jestli za něj nejezdí nějaký bot apod. Hlavně jsem mu řekl, že jestli nezávodí v reálu, tak je nejhloupější člověk na světě, protože by vydělal miliony.
Ad Vettel... Jeho ježdění neznáš dostatečně dobře. Jsem hardcore fanoušek Ayrtona Senny, ale Seb je svým talentem velmi srovnatelný. Je úplně jedno, s jakou technikou se kdo potýká, jaká jsou pravidla, jaká je éra atd. Sebův skill by zářil (a září a bude zářit) kdykoli, stejně jako Ayrtonův (či Clarkův a Fangiův...). Rozhodně by Seb byl Ayrtonovi výrazně brutálnějším teammatem než Alain, kterého mám sice taky rád, ale Ayrton či Seb to tedy není, spíš takový Michael (což je super, ale...). Seb je zcela jednoznačně nejpodceňovanější jezdec v historii. A to jen kvůli tomu, že si zaslouží nejlepší auto, takže ho taky někdy má. To samé (že nebýt super auta....) se říkalo o Michaelovi, když byl dlouhodobě jedním z několika nejlepších. Někdo to dokonce říká i o Sennovi, přitom před McLarenem a během éry vlády Williamsu on s McLarenem ukazoval, že lze alespoň trochu soupeřit.