Tak nový motor maká bez problémů. Výkon se zvedl a spotřeba klesla. DAS s tím nic udělat nemohla. Jak je po záruce tak je po záruce. A mimochodem právě jsem ho prodal!salome píše:Tak si sehnal motor na vrakovišti, vyměnil, všechno zaplatil sám jako to budu dělat já. Jak ti motor z ayga funguje? Jezdí ti dobře? Co spotřeba? Všechno vpořádku? No a hlavně co ti poradil DAS? Zkoumal se ten starý motor? Budeš s tím ještě něco dělat?
Pomóóóc !!! Yarísek se mi porouchal při 76600km !!!
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kazde auto je casovana bomba, protoze vsechno se jednou poroucha drive nbeo pozdeji. Berme to tak, ze z tisice motoru se jich jedno procento nepovede, takze to mame 10 lidi bude smutnych. Ale 990 jsou v pohode. Je to smutne, ale je to tak.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
lenze ja uz som po zaruke
a nemam dojem ze sa mam spoliehat ze mam toyotu. Kebyze sa da urcite si dokupim dalsie dva roky. Tie casy ze auta vydrzia 200tisic km bez poruch su uz davno prec. Politika vyrobcov je jasna - inak by sa vyroba nezvysovala. Jednoducho pre nich nie je zaujimave vyrabat neznicitelne auta, ale auta, ktore budeme menit kazdych cca 5-6 rokov.
o víkendu jsem řídil yarise svého spolužáka kterého jsem 20 let neviděl - přijel s ním na školní sraz. Na tom by nebylo nic zvláštního,kdyby ten litrový yaris z roku 2006 nejezdil celý život v autoškole a neměl na kontě rovných 260000km. I tomu by se dalo uvěřit,ale když mi řekl že ještě neměnil spojku ani tlumiče...neměnil na něm nic,kromě věcí předepsaných na garančkách a až nedávno přední kotouče(poprvé). A žere prý olej. Má prosezené sedadlo řidiče,až na kostru odrbaný volant a ztěžka šel vypínač světel.
http://www.autoskolamartinkosar.atlasweb.cz/
http://www.autoskolamartinkosar.atlasweb.cz/
Toyota Yaris Verso 1,5 2001 bylo
Toyota Yaris 1,0 2000 bylo
Nissan Maxima 3,0 2002 bylo
Toyota Yaris 1.0 2011 bylo
Toyota Prius 2008
Spotřeba 2008 TOYOTA Prius II (57kW)
Toyota Yaris 1,0 2000 bylo
Nissan Maxima 3,0 2002 bylo
Toyota Yaris 1.0 2011 bylo
Toyota Prius 2008
Spotřeba 2008 TOYOTA Prius II (57kW)- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No ještě nevím. Asi se vrátím ke škodovce. Přece jen údržba a díly jsou podstatně levnější.mil píše:fuuha..tak som si to cele vlakno precitala![]()
a musim konstatovat, ze pocit z toho ze moj yaris je casovana bomba sa prehlbil![]()
..a co kupujes teraz?
Po tom,čo si sa s tým natrápil, kolko nervov ťa to stálo, sa ti nedivím, že už toyotu nechceš.Takáto záležitosť urobí velkú boľavú jazvu na srdci a na duši ,teda myslím si,že by som premýšľal podobne aj ja ako ty...
Bobešek,Bobešek......takže hovoríš :
..."ja odcházím????"....
No čo ti ja osobne pekného zaželám ????
Možno len to, aby si bol spokojný - či to už bude škodovka alebo hocijaké auto, len aby ti nerobilo problémy a hlavne šťastné návraty domov z ciest
Ahoj teda!
Bobešek,Bobešek......takže hovoríš :
..."ja odcházím????"....
No čo ti ja osobne pekného zaželám ????
Možno len to, aby si bol spokojný - či to už bude škodovka alebo hocijaké auto, len aby ti nerobilo problémy a hlavne šťastné návraty domov z ciest
Ahoj teda!
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid