Tak BBS starý jsou prodaný za 4.200,- fain... skoro sem měl na krajíčku

No měl bych kdybych neměl ty samý dokonalý... za bůrka... resp, no byla to náhoda 6 bych dal... ale tenhle člobrda, live stream byl jen zprostředkovatel... streamoval live jak vypadaj ty původní BBS.... woooow Do Brna nebo na Moravu

Tak to sem ještě neviděl

Hustý... podivej tady jsou ty puchejřky... přibliž mi to

wow

No ještě že neviděl ty mý BBS co má celi teď.... to by byla jiná hra... 7000,- ne heleeee přidej 8.000,- přidej ne?.... tak 10.000,- a noooo neprodám

Já tě jen zkoušel

No každopádně pán má vlastní system na lakování kol, takže z nich udělá nový... a prej budou na VR6.... řikám co to je VR6

Golf? No víš co jako já sem japonec... nevim a nezajímaj mě golfy... sorry jako

Ale tak kdysi byly taky z Golfa... 9 let byly na celice... se naučily japonsky a zpátky na VW... měly takovou japan siestu...
Jako ale jak to zkoumali... nešmatat na celiciný BBS němečci... nepřibližovat se

achtung!

jako joooo byly z VW to joooo.... ale na celicu padnou ještě líp.

Ale jo dá se to pochopit... to zkoumání... borec mě neznal, a nevěřil, že nebyly nikdy jebnutý - gumy 65 a pak 60 extra vysoký... no nebyly... a nejsou nakoplý... řikám fotbal nehraju, nebaví mě, kdyby byly nakoplý tak na nich nejezdim a vyhodim je...nene nevěřil... no prostě prodávat nakoplý trony fakt nemam za potřebí

zrovna já co řešim každej zvouček a vibraci
Jezdim s trochu otevřenýma oknama abych slyšel z venku, někdy se fakt leknu... co to slyšim... ale jsou to cizí auta nebo šrumec kolem silnice... Subaru syčí sání a brumlá lauf jak já chci...
než se zahřejou brzdy tak toleruju jemný písknutí brzd....

Jinak nic netoleruju

žádnej rušivej zvuk. Jak v celice tak v subaru... tam mam rád prostě dokonalost a to poladění stálo nějakej ten čas... takže se člověk pak rád kochá

No mohlo to bejt i od výroby Subaru podobně dobrý, ale nebylo by to taaaak dobrý

prostě vynikající

je to fain audio zážitek... jak z jízdy tak z poslechu muziky... original bych hodnotil dostatečně... až nedostatečně za 4- po poladění 2 chvalitebně... cajk.

kdo by řek co dokážou kapesníkový sound- pastičky ve dveřích v kombinaci s popelníkama. No byla to kdysi tragedie. No nemá to chybu. akustika kapesníková

bezchybná... BASS 0 Middle 2 High 8 optimum Clarion. Rád poslouchám a čekám na špatnej sound, zvuk co by mě nasral... ne neni... je eliminovanej

YES kapesníky rulezz... audio pak bylo potřeba ještě u spolujezdce přidat 4 gumový body kde se dotýkaj dveře palubky... tam posloužej gumy pod repráky nebo dorazy na dveře v bytě

aby se ta vibrace roztříštila... a nešla zpět do dveří... a 1 stačí u řidiče

bobánek...

dveře spolujedce duněj radši totiž

poladíno perfektně. Ten system Clarion má drsný basy, drsný i bez subwooferu... jenže dveře to nestíhaj... šlo o to eiminovat tu vibraci, která měla zpětnej rezonanční efekt. "defekt". Bobánky maj třeba ve scontu a mimochodem jsou použitý i pod přední deflektor kapoty u subaru... jako antivibrace... jeden mi odpad

a jsou to ty samý

Chápu že se prodávaj ty autorádia Clarion, lidi nebyli spokojený... jenže chyba neni v tom rádiu... v tom fakt ne

ani neni chyba v reprácích... nene.... ta je jinde

tim že tam někdo dá jiný repro a rádio... nene nevyřešíš nic kámo

chvíli budeě tvrdit jak je to supr, než to začne znova drnčet

jediný řešení jsou audio pasti z kapesníků a popelníků a pak bobánci

dveře budou dunět a vibrovat pořád, bez otravnýho pazvuku... aleeeeee hlavně ne zpětnou rezonancí. takže budou vibrovat čistě. Akustická čistota... 3-4 roky testování a spokojenost

Naštěstí lidi moc nevozim, protože kdyby mi spolujezdec/jezdkyně řekla že si nabídla ten kapesník tak by mě fak nasrala

Na to se nešahá!

safra zase to musim poladit

akustika v prdeli...