Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Obrázek hotove odvetrani kliky
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak ještě nárazník dokončit a budeš mít auto připraveno dík za informaci.Pak mi dejte vědět když bude nárazník v laku.Děkuju
Nějaké ty auta doma jsou.
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Tak jakpak to vypadá už se bude startovat?
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

libr nazančoval něco o tom že zíra bude skušební "točení" :)

takže do konce týdne bude nejakej start.
S dokym je dohoda, že na předávání vozu se udelá najeká menší slezina u nás takže hlídejte tohel téma at to neprošvihnete ( nebudu to inzerovat jinde, místo je omezené :D )
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

jen doufám že to bude víkend. ve všední dny bych tam asi nedorazil.
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Doufám, že mi to vyjde :)
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Kluci Libora bolej záda tak že si nemyslím že by to mělo být nějak skoro.Zítra ještě zkontroluje nějaké věci a skoukne na nové ECU předstih a možná nějaké další věci ale bez léků není schopen normálně fungovat a tak pak dám vědět.Doděláva se asi už po 4x nárazník, prostě nebylo to tip top aby se to dalo nalakovat a já bych to nepřevzal jak to zhodnitil Libor.Sezónu na ježdění jsem uzavřel pro tento rok :lol:, přijedu jen tak když bude auto dokončeno a převezu ho do garáže k sobě pokuď nebude půl metru sněhu :lol: .Mám něco navíc v plánu respektivě v hlavě ale to až to bude aktuelní a budu to mít v rukou tak to napíšu zatím si to nechám pro sebe.

Obrázek

Regulátor tlaku paliva

Obrázek

Přívod potrubí od turba k IC, nerezové ale dal jsem ho nastříkat na černo.Leštit jsem ho nemínil.

Obrázek

PLX v kokpitu

Obrázek

A tohle jsou svody vlevo 129 kW a vpravo 125 kW mnoho lidí se na to ptalo tak jsem to dal tady.
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

Vlavo su 129kw zvody urcite ??? Moja "129" kw Celica ma tie zvody napravo.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No když je to tak tak pak skutečně nevím jakým způsobem byla dělaná specifikace a podle čeho se do jakého modelu jaké svody aplikovali.Asi to bude zapotřebí prostě uzavřít následovně, myslím že bychom se mohli asi měsíc bavit kdo v jaké verzi a jakou specifikaci svodů má.Naneštěstí nemám čas vše dohledávat tak to uzavřu následovně svody se dávali 4-1 a taky svody 4-2-1 a je vyrešeno.Dal jsem si poslat email od známého kterej má 95 r. 129 kW verzi a má 4-1 a druhej mi poslal foto má 95 r.v. 129 kW verzi a má 4-2-1 na obě auta nebylo od výroby šáhnuto jak vyjeli z linky tak jich mají oba.A perlička jeden má SS nápravu a druhý ne.Jedna je verze dovážena do Německa a druhá je do Anglie.Končím ztratil jsem se v tom a ani už jsem zjistil že to není pro mně už užitečné a je to v konečném důsledku už i jedno :) Co kdo tam má musí udělat když se mu to podělá :) a já jsem si na auto naházel asi ty díly které jsou nejvíce ,,nákladové" ale takové jsme měl po ruce. :)
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

A ktery jsou lepší z těch dvou svodů?
Toyota Carina E 2.0 GLI
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Nedá se říct lepší obojí je na stejný výkon,ale ty 4-1 mají výše posazenou křivku kroutaku.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Koukám ven a jsem nasr......., sneží asi k tomu nic dodat nemusím.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Doky píše:Doděláva se asi už po 4x nárazník, prostě nebylo to tip top aby se to dalo nalakovat a já bych to nepřevzal jak to zhodnitil Libor.
Vzhledem k množícím se dotazum po SZ a i osobně u nás na dílně, bych jen rád poznamenal že nárazník se nedělá unás, pracuje na nem externí firma a nemáme s ním - kromě demontáže a potom finální montáže - nic společného ..
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jo je tomu tak dal jsem ho udělat mimo Dicomp, asi jsem to nenapsal.Tam jde hlavně o to že se to musí vybrousit ručně bez stojní podpory a neseděl mi sklon který byl vytvořen podle mé představy a taky spodek otvoru.Prostě já mám věci rád tak jak rozhodnu a kontrolu si vzal na to Libor a protože mně zná tak ví že bych nepřevzal to co bych musel dávat opět předělat, pro někoho by to stačilo pro mně ne.V Dicompe se to pak namontuje jako finální výrobek no a až po laku který dělá externí lakýrník.Nemůžu dát lak dle kódu již prvotně jsem byl domluven že se namíchá dle spektrometru podle stávající již nastříkané barvy ale namíchala se podle vzorníku a nesedí takže se bude opět lakovat s namícháním podle stávajícího odstínu ať je odstín v pořádku.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

A ještě něco kvůli neodkladným záležitostem které nyní mám a reším nepočítám že bych se dostal do Dobríše dříve jak koncem dalšího měsíce tak je na vše čas a vše se dokončí v pohode a i něco navím co by bylo zapotřeba a chtěl bych přijet tak ať nepospíchám zpátky a zůstanu na den přebrání s tím že přijdu den předem.Beztak plánuju auto dát jen do garáže a jezdit na něm, až po zimě.Nyní jsem na tom tak že každou hodinu škudlím a ztratit nyní den nebo dva si nedovolím.
Odpovědět

Zpět na „Celica“