I proto bys měl na Babu dojet...i když asi potom po splacení dluhu bude trošku problém z tý Baby zase odjetPavo.B. píše:mam u Tequilly nejakou odměnu to si nesmim nechat ujít

I proto bys měl na Babu dojet...i když asi potom po splacení dluhu bude trošku problém z tý Baby zase odjetPavo.B. píše:mam u Tequilly nejakou odměnu to si nesmim nechat ujít
Mě to taky doktor kvůli nemoci zakázal...ale se svým nickem si nemůžu pomoct. S kofolou to budu mít dost levný pokud tam bude stejně jako minulej rok pár beček coby sponzorský darPavo.B. píše:to jsem ti chtel jeste rict ze ja jsem abstinent ( kvuli nemoci , ne z presvecdeni) takze staci kofola
Z Prahy pojedu, ale asi už v pátek odpoledne a přespím v Bratislavě...na Babu tudíž dorazím tento rok individuálně.pepamoto píše:Tequilla :Čau , ty pojedeš z Prahy ? Jestli jo v kolik .
sejdeme se o půl deváté v lanžhotěPepa píše:Tak už kurňa nahlašte, kdo a odkud pojedete. Já pokud pojedu , tak jsem v půl deváté v Lanžhotě a tam počkám na ty , kdo pojedou od Brna a nepojedou po SK dálnici.
tak pokud vyjde alespon trochu slušné počasí tak jedu taky,konkrétně z prahy,myslím že v průhonicích u pumpy stačí sraz v 5 - 5,15 za slabé 2h musíme být u olympie uplně v poho bez nějakého spěchu.pepamoto píše:JelkoLN : jo s tebou počítám a zatím jak jsme se domlouvali na té pumpě na 10km , ale asi můžem až v 5 a nebo radši 4,45 . Doufám že se ještě někdo přidá
Chlapi tak sa dohodnime tak, ze o 5:00 na benzinke v Pruhonkach, myslim ze tam je benzinka s tym papouchomrodriguez píše:tak pokud vyjde alespon trochu slušné počasí tak jedu taky,konkrétně z prahy,myslím že v průhonicích u pumpy stačí sraz v 5 - 5,15 za slabé 2h musíme být u olympie uplně v poho bez nějakého spěchu.pepamoto píše:JelkoLN : jo s tebou počítám a zatím jak jsme se domlouvali na té pumpě na 10km , ale asi můžem až v 5 a nebo radši 4,45 . Doufám že se ještě někdo přidá