Kde jsme koho potkali ;-)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta červená 5G 4x4 co se "zasekla" začátkem ledna tady u nás začíná bejt docela populární mezi zdejšíma... nikdo neví co to tam postavilo za magora (viz stránka 6)... má tam napsáno za oknem: "porucha prosím neodtahovat" jenže už tu je na 1 místě přes 3 měsíce! a servis je asi 30m od ní
to je nějakej joke? přední SPZ má uvnitř, aby jí snad někdo neukrad? No chlapče už byses měl pomalu probudit, auto co moc dlouho stojí na 1 místě skončí blbě (možná je to majiteli jedno?)... mimochodem vedle je "speciální základní škola- (což je až obdivuhodný, že to nemá vliv na stav vozu)" to auto má psí lejno v elektronu! to sem vživotě neviděl... velkej pes se trefil přímo do kola a normálně tam viselo
Jak se někdo může takhle chovat k celice?
Radim ti dobře, zmiz s tim, nebo to auto skončí vymlácený jako to moje, a to sem ho nechal stát jen 7 dní na zličíně. Popřípadě mu ho někdo velice brzo odtáhne na placený parkoviště a až uvidí ten účet, tak se podělá jako ten pes na to kolo.
bláááázen (tady nejsme v řecku nulo! nejen že má spz 000 ale je to fakt nula)
Jako psychologickej posudek majitele bych chtěl vidět... jestli neni teda už 3 měsíce v Bohnicích
"das ist nicht gut HANS!"

Radim ti dobře, zmiz s tim, nebo to auto skončí vymlácený jako to moje, a to sem ho nechal stát jen 7 dní na zličíně. Popřípadě mu ho někdo velice brzo odtáhne na placený parkoviště a až uvidí ten účet, tak se podělá jako ten pes na to kolo.
bláááázen (tady nejsme v řecku nulo! nejen že má spz 000 ale je to fakt nula)
Jako psychologickej posudek majitele bych chtěl vidět... jestli neni teda už 3 měsíce v Bohnicích

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Enginedriver> mam jí hochu
slunečný odpoledne dneska v Komořanech (kousíček od mýho servisu... sem si tam jel pro čeldu) jak ten pes po ní šilhá... neměl sem foťák, jen mobil

pavoB> no sice mam už kapotu krásně nacákanou, ale berem jí, já si nechám tu násosku a zbytek ti nechám (no ještě bych si vzal kousek toho lejna na ochutnávku jenom
) ba ne... ještě aby se celikáři okrádali mezi sebou
to by bylo už moooc
no odtahovku má jeden člověk z ulice... to by nebyl problém, problém by byl "kam s ním"

pavoB> no sice mam už kapotu krásně nacákanou, ale berem jí, já si nechám tu násosku a zbytek ti nechám (no ještě bych si vzal kousek toho lejna na ochutnávku jenom

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
kosák> no tak to je nějaká tvoje ségra co se pohybuje mam ten pocit proti času
stihla bejt za ten den na hooodně místech... taková nenápadná jak je žlutá... 3 lidi si jí všimli za jedinej den, to se fakt nevidí.
Pavob> no tady u nás je bezpečnější lokalita než ten zličín... to auto je toho důkazem, je tu málo feťáků. Ale brání se napadení tim jak je nehorázně špinavá, bleee sick. Já sem dopad kdysi: rána do okna řidiče, otisk kladiva... pak se netrefil a udělal díru do dveří... pak obešel auto vyrazil okno u spolujezdce, vytrhal 4 repráky, rádio s celou konzolí, vyškub zesík... a to bez použití šroubováku... asi feťák rambo. No ale už je to pryč, uvnitř je to jako nový... nechutný

Pavob> no tady u nás je bezpečnější lokalita než ten zličín... to auto je toho důkazem, je tu málo feťáků. Ale brání se napadení tim jak je nehorázně špinavá, bleee sick. Já sem dopad kdysi: rána do okna řidiče, otisk kladiva... pak se netrefil a udělal díru do dveří... pak obešel auto vyrazil okno u spolujezdce, vytrhal 4 repráky, rádio s celou konzolí, vyškub zesík... a to bez použití šroubováku... asi feťák rambo. No ale už je to pryč, uvnitř je to jako nový... nechutný

- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele: