To Mio: Nevím jestli jsme si rozuměli? Navrhuji vrátit se k takovému vzoru, který si každý dokáže na PC udělat sám a přenést na "univerzální" samolepku, vystřihnout a nalepit.mio píše:Ja suhlasim. Vzor nech je to co sme sa dohodli co som vo fore daval na nahlad,co vlastne vymyslela Skoty 13.T.Y.N.G. píše:Taky si myslím. Co se takhle vrátit k návrhu: jednotný font, barva, text a každý ať si vyrobí dle sjednocené specifikace nálepku sám?.
Cize idem vlastnou cestou,ak by bol niekto z okolia Kosice, Presov nech sa mi ozve a skusime poriesit.
To je v poriadku,ja sa len pytam ci to vobec niekto uz spravil,a ci to uz ma niekto nalepicovane na skle...aby sem hodil foto ako to vyzera...T.Y.N.G. píše:To Mio: Nevím jestli jsme si rozuměli? Navrhuji vrátit se k takovému vzoru, který si každý dokáže na PC udělat sám a přenést na "univerzální" samolepku, vystřihnout a nalepit.mio píše:Ja suhlasim. Vzor nech je to co sme sa dohodli co som vo fore daval na nahlad,co vlastne vymyslela Skoty 13.T.Y.N.G. píše:Taky si myslím. Co se takhle vrátit k návrhu: jednotný font, barva, text a každý ať si vyrobí dle sjednocené specifikace nálepku sám?.
Cize idem vlastnou cestou,ak by bol niekto z okolia Kosice, Presov nech sa mi ozve a skusime poriesit.
01.04.2008, 6:36 jsem psal toto:muco píše:Sorry-pre mňa je toto vysoká matematika![]()
![]()
![]()
![]()
Presnejšie povedané- ani len tušenia nemám,ako sa to dá urobiť-ja som rád,že viem napáliť CD,DVD a napísať sem pár riadkov.![]()
![]()
Myslel jsem tím, že si každý vyrobí šablonu ve svým oblíbeným editoru a hodí si to vlastnoručně na samolepící folii. Stačí se dohodnout na formátu.T.Y.N.G. píše: Třeba červená, Arial 150 na zkratku "TK-" a 90 na nick - zatím se mi to teda moc nelíbí, ale třeba najdeme něco pěknýho
Upřímně a bez urážky. Myslím si, že je to o tom, že se nikomu nechce taková akce organizovat (mě taky ne).mio píše: To je v poriadku,ja sa len pytam ci to vobec niekto uz spravil,a ci to uz ma niekto nalepicovane na skle...aby sem hodil foto ako to vyzera...
cuz
OK a je teda nějaká možnost samolepku získat? Skoty 13 se opravdu neozívá?mio píše:Ja som bol v tom ze so Skoty 13 a par clenov sme si povedali ze to bude na zadnom okne vlavo hore a aj o velkosti sme si pisali.
kazdopadne Dakujem ICOVI86 ze mi tie nalepky sprostredkoval.Ak sa mi podari nalepit tak dam foto...
P.s.Skoty13 co je s tebou???kde si?