Ale jo nikdy mě to nepřestane bavit... si tak relaxuješ na balkóně a najednou.... tak kdo pojede... celica, nebo subaru

No jistě celica... ta jezdí ráda pro píva

Všude musí bejt klid... totální klid a celica frčí

No ty stěrače někdy vychytáme, ale stejně víš že když prší atd tak jsi schovaná----

Jo ale baví mě celica jezdit si s ní pro pívo....
Dobrý den, hej poslední bráník pivo v každým pivu

Berem... u pokladny zvláštní člověk.... je to ženská přeopreovaná na chlapa nebo obráceně??? No očividně se to nepovedlo tak ani tak... ale to neva... beru poslední pivo v každým pivu

nashleeee

Hmmmmm ta atmosféra v celi ta vůně... ojojojojoj.... dokonalá jízda a to ani nemam na plný kule muziku abych slyšel nedostatky... ne nejsou žádný... dokonalý to je.... je to božský.... jo ale ty brzdový hadice a komplet vedení by to kdysi co mi řikal mechanik by to chtělo.... joooooo jasně ale tady kde je tak celica nestárne.... všechno má svuj čas

Jede špičkově. požitek z jízdy dokonalej. Tak sem to chtěl... kdysi dávno aby to tak bylo... JOP

Tak asi jo asi se ten čas investovanej vrátí--- "flash back" okej....
Jo a s tim jak si tu cmrndala tekutinu z chaldiče.... tak to bylo jako co? No to sem se ti snažila říct že chci dolejt... Okej bejby.... takže teď cajk? jo vole

Novej chladič ještě furt nepotřebuju.... výborně...

No ty víš že si moje zlatíčko... dneska si dostala 3 pusinky na volant... za dokonalou jízdu. za perfekci.

Budeš tu až já tu nebudu... takže tak.... jednoho dne tě někdo ocení... ale neboj nebude to nikdo cizí... to ne

A to že tě ocení neznamená že tě prodá.... nene.... zlatíčko... relax...

Pak je otázka kde celi uchovávat.... tady na kopci na barrandově v podzemí.... kde má ideální podmínky, a nebo dole v Hlubočepích v krásný normal deluxe garáži kde je ovšem vlhkost.... tady na hoře v podzemí vlhkost totiž neni

je nulová! respektive kotouče aut jsou netknutý měsíc/2 i 3 měsíce nonstop parkingu... takže tak. vlhkost je průser. ta mrcha vlhkost je skoro všude.... ale vim kde neni

Tady ti prostě kotouče neoreznou... a o tom to je

prostě jakmile vidim že se ukládá rez na kotoučích tak je to špatný místo na uskladnění celicy---- když neni známka koroze na kotoučích... tak okej

No a tak si chci uchovávat jednu veteránku

Celicku...

v perfektím stavu. Interier TOP exterier skoro TOP.... ale ten neni podstatnej... s tim si může člověk hrát.... když zachová original lucky 8G7 \ AKA 8j1+ ALE JE TO TA SAMÁ MODRÁ. mALIČKO JINÁ

nE NENI STEJNÁ.... jEN JÁ VIM KTERÁ BARVA JE TA PRAVÁ.... přesně dokonalá modrá....

No kdysi když mi někdo míchal barvy, tak řikal to je francouzská modrá... to je jasný... ale je tam něco navíc....

je kurfa jiná ta barva...

Hej a proč chcete tuhle? No protože je to original.... a tohle auto je original v tý barvě.... aaaaha

No tak to jo... to chápu....
Takže prostě otevřeš haubnu.... modrý.... otevřeš dveře, odchlípneš plasty v kufru.... modrý... takže je to co? original BLUE 8G7 * aka 8J1 tak to prostě je....

Sranda je že 8G7 byla myslim perleť co se lakovala 89-91 ale pak se přešlo na metalízu.... takže 91-94 byly metalízy 8J1..... jenže barvy byly totožný.... !!!!!! nepoznal by to nikdo jen já a teď i VY

Ba ne ta novější 8J1 je hezčí... je prostě

A lakýrník prostě vzal 8J1 kdysi a prostříkal celý auto

ne neva.... modrý bylo skoro stejně...

a je to dobrá ochrana toho auta....

tim je to original a já vim co je original... modrá....

jsou mraky bílých, červených, stříbrných.... zelených.... ale modrý celicy.... jop

ty nejsou 4 sale.... tahle byla je a bude modrá!!!! jen bude mít navíc carbon krytí očí a žlutý mlhovky.... + čirý světla + diamantový pozičky atd.... stejná prostě nebyla a nebude... můžeš jí napodobit... ale nemůžeš jí mít.... takže tak----
Stejně tak nemůžeš mít subaru 6MT s 2.0 benzínem... a laufem Borla--- prostě nemůžeš.... a tak to prostě je... protože to můžu jen já. Takže tak nějak.... protože mě to baví.... A japonci nevědi co nás baví....

Ale když je problém, tak přiletěj a řešej to ihned.... Youtube.... což je fain. Bojej se... a to je fain...
Já sem dostal prostě víc než ostatní, ale za to že tu 20 aut poskakovalo Subaru po Barrandově po retarderech.... s japoncema....

po kterých sem chtěl řešení.... do 14 dnů.... trvalo to měsíc... prostě sem chtěl vědět jestli jim subaru XV hodim zpátky a vrátěj mi prachy, a nebo to upravěj...
Jop upravili pružiny... aby to pružilo jinak, ne tlumiče... oleee

Já měl model 2014 a od 2016 začali montovat moje pružiny..... woooow

No tak neskákali tu na Barrandově jen pro srandu králíkům.... japonci... byli tu všichni šéfové.... měřili si i retardery... snažili se....
Přiletěli prej i nějakou stíhačkou... kvůli mně.... ooooo to je supr, tak by to mělo fachat... protože tohle byl problém. Jo ale udělalo mi to radost... joudové v Japan zvedli svý prdele a letěli do český republiky.... kvůli micronovi

Nakonec mi dali za pravdu... i když poznamenali že sem byl nehorázně nasranej

No abych nebyl utrácet 700.000/ resp 660.000,- za Subaru když to 29 mladá celica přejede v klidu????
No ale po těch 5/6 letech... myslí si snad japončík že sem to s nim myslel špatně????? NE Já sem jim chtěl pomoct... A je supr že je možný celý vedení Subaru poslat do letadla do ČR.... když má člověk prostě problém.... tohle se nikde neřeší.... japonci to nechtěli řešit, ale vyřešili to cca.... jo líbilo se mi to že se snažili.... kdokoli jinej by se na tebe vysral...... +
Takže jsou slušný japončíci a my taky

I když marketingu rozumim.... jakto že usa a can má 6mt 2.0 a my ne.....?????????????????????????????????????????????? a mam ho jen já

s loketníma opěrkama

No mně to nevadí... to ne

Ale očividně nechápte co lidi v EU chtěj...
SEROU TI na EYE SIGHT!!!! radši 6mT a klídek------- japonci nerozuměj EU...