--Formtom píše:Dnes jsem navštívil v Toyota Louwman Praha Mirka. Řešili jsme spolu výměnu starého auta za nové a musím psát jen chválu. Výborně vyřešený výkup starého, super cena a podmínky na nové a servis v podobě postarání se o zákazníka se ani nedá oznámkovat. A to musím tedy říct, že jsem mu to nijak neulehčoval. Odvoz na metro byl už jen oříšek na dortu. Při takovém přístupu nemám problém jezdit na servis z Brna do Prahy. Takže díky moc Mirkovi a celému týmu Louwman Praha. Staré Auris TS CVT, nové Auris TS Hybrid Executive TSS, bílá barva. Už se těším
Ahoj tak jsem dnes převzal nový auto. Servis jako vždy perfektní takže Mirka a celou Toyotu Louwman musím pro změnu pochválit. Cesta z Prahy do Brna dle PP 4,8 u baráku, mezitím jsem stavěl na benzince u Velkýho Meziřičí a od tam k baráku 4,3. Jel jsem dle předpisů 135 tempomat, v omezeních podle značek. I když se realita s PP bude rozcházet(třeba ne) su maximálně spokojenej a to počítám si ještě sedne až bude zajetej. Stejnou trasu a stejným tempem s 1.6 CVT jsem jezdil za 7,3 dle PP takže kdo říká, že hybrid není na dálnice ať to zkusí. Večer vyzkouším ty skvělý světla a budu užívat ticha. Po příjezdu bouchnu šampáňo co jsem od Mirka nafasoval na cestu a zliju se jak dobytek