Mám po GO nebo přestavbě motora Toyota - kde, kdo , jak ?
Re: 7.G
Jsem rád, že jsi spokojený. Hodně dalších bezproblémových km.......pito píše:Zdravim,tak jak som slubil že napišem ak dosiahnem 200tis.sa deje....od GO Motora u Honzu-Zejdyho prešlo v Km 15tis .mam po vymene Oleja a k doterajšim poznatkom Motor ide tak isto jak ked si bol pre auto u Honzu proste skvelo žiaden problem do teť nenastal
do vymeni Oleja Motor spapal 0,7 Litra Oleja
super až neskutočne bo pred GO žral jak prasatko...po vymene oleja som stale na Vrchnej Riske s Olejom čo je až radosť ked občas skontolujem Bo som po tych rokoch už tak zvyknuty
a vždy ma poteši že nemusim isť do kufra pre flašku na dolievanie aj ked ju tam stale Mam
čiže znovu velka Vďaka Honzo

- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
co tě žere, že mě a CCCZ pomlouváš a urážíš??? Tak se ti tvé rádoby podnikání na CCCZ nepodařilo, ale to je tvůj problém!libor12 píše:už je mi to jasné. Pan Hrabě přišel nalákat lidi do schizofrenni komunity vedené narcistickym vůdcem zvané cccz.
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby

Omlouvám se za gr. chyby

Re: Mám po GO nebo přestavbě motora Toyota - kde, kdo , jak
Několik lidí chtělo znát stav mého motoru po GO:
Najeto 8 tisíc km, olej naprosto neubývá, spotřeba cca 8,1 l/100km a rozhodně jí nešetřím, pocitově jede skvěle, trochu klape 1 ventil, ale ty jsem nedělal, protože drží. Naprostá spokojenost
Tlaky stejné na všech válcích, viz foto:

Najeto 8 tisíc km, olej naprosto neubývá, spotřeba cca 8,1 l/100km a rozhodně jí nešetřím, pocitově jede skvěle, trochu klape 1 ventil, ale ty jsem nedělal, protože drží. Naprostá spokojenost

Tlaky stejné na všech válcích, viz foto:

Vypadá že to bude OK:-) Jsem moc rád. Dík za info. Já již trochu jsem posunul věk níž aut
a trošku značku:-) ale kovaný motor jsem do toho dal:-)

Nějaké ty auta doma jsou.
No a pak že nerostou. Moc pěkný víkendový samohyb Juraj. 

Back in Czech.
To ale vůbec není špatný.......

Je to hezký odpočinek o víkendech a někdy fajn lidi na srazech veteránů. Bylo to moc práce a v podstatě to auto je nové a poučil jsme se moc stran Toyot jak postupovat a i stran motoru.Ale pozlobil mně pořádně a už jel párkát i na podvale:-)což je ale cenově výhodné protože to vyjde levnějc jak benzín na cestu v něm:-) 6tiválec s 3 x dellorto s prestryskanými tryskami si prostě veme své
.Nebyla to přestavba ale renovace s GO:-) a více mně to bavilo.Ať se Vám, vede kluci.

Na vytahování mám starší ročník prewarcar
tohle je na nasrání
jiných ,,zavedených" značek s jinou vlajkou.
Jsme rád že se Ti líbí

Jsme rád že se Ti líbí

Parádní kus Doky! Nemáš někde story/fotky z renovace? Dobře se na to kouká 

Holomek!