New Yaris? libí?
Nový yaris
Bohužel mě osobně nový yaris neoslovil,z venku se mi líbí,ale bohužel uvnitř to je bída a hlavně je menší než předchozí generace,nechápu v době kdy se všichni snaží auta zvětšovat.Sedl jsem si za sebe,po nastavení optimální polohy a vadila mi střecha do které jsem se hlavou opíral.Hned vedle stál starší yaris a do toho bez problému se vešel,měřím 192cm.A navíc už není posuvná zadní lavice,to byla perfektní věc,navíc ten materiál použitý nic moc.Bohužel jde vidět,že i toyota se přidává ke standartní evropské kvalitě.Asi je to taky závislé na ceně,bohužel... 

S tou manipulací testu souhlas
. On člověk obecně musí ty testy brat s rezervou. Kdo chce, tak si potřebné informace odfiltruje.
Jinak k tomu místu. Mám cca 187 a když sem si seřídil sedačku řidiče a sedl si za ni, tak jsem měl místa dostatek. Hlava taky OK. Je ale pravda, že nejsem typ co se za volantem rozvaluje
. Jinak exterier hodnotím 1 a interiér tak za 2. Mám trochu jiný vkus, ale zvykl bych si. Kdyby byly budíky na střed, tak by u mě neměl šanci 
Ještě bych se chtěl zeptat. Nevíte proč je v yarisu použitý rezistivní dotykový displej? Nevím jak je to u jiných aut (nemám zkušenost s pořádnými auty
), ale čekal sem, že se davá kapacitní.

Jinak k tomu místu. Mám cca 187 a když sem si seřídil sedačku řidiče a sedl si za ni, tak jsem měl místa dostatek. Hlava taky OK. Je ale pravda, že nejsem typ co se za volantem rozvaluje

Ještě bych se chtěl zeptat. Nevíte proč je v yarisu použitý rezistivní dotykový displej? Nevím jak je to u jiných aut (nemám zkušenost s pořádnými auty

Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
pro telleke
Určitě to byl nový yaris
Celkem toyoty sleduji a byl jsem trochu překvapený. Chce to vyzkoušet,já měl možnost sednout i do generace starší,která stála hned vedle a na 100% je vzadu míň místa u nového yarise v oblasti hlavy,doporučuji vyzkoušet.Jinak jsem tím materiálem myslel ty tvrdé plasty. Ale třeba nakonec budou kvalitní.Mám i starou corollu z roku 2000 a když si porovnám materiál už tenkrát použitý a dnes,tak je to velký rozdíl.Je pravda,že tehdy corolla stála přes 500tis. a dnes stojí jen přes 300tis.to se přece musí někde projevit.

s tvou výškou přes 1,9m chápu problém s místem, mám 183cm a nemám sebemenší problém si vzadu za sedadlo nastavené na sebe sednout, místa nad hlavou ještě kousek je a to máme v autě panoramatickou střechu která nějaký cm prostoru ubere.
co se týká plastů, ty sou dnes všude v autě téhle kategorie zbytečné řešit, osobně s tím nemám problém, ale přesednutí z auta které je komplet z měkčených plastů a kůže je samo poznat
co se týká plastů, ty sou dnes všude v autě téhle kategorie zbytečné řešit, osobně s tím nemám problém, ale přesednutí z auta které je komplet z měkčených plastů a kůže je samo poznat

New Yaris 1.33 Style Dual VVT-i Multidrive S mé drahé polovičky
01/2012
Hyundai IX55 3,0 V6 Automat Premium
06/2010

06/2010
@mrazik
cena v podstatě ceníková jsou v něm už akce 20+10 sleva,
Byl trochu problém, měl sem objednaný paket SenzoSmart hlavně kvůli bezklíčovému vstupu na který sem ze svého auta zvyklí a vyhovuje mě i manželce, nakonec auto dorazilo bez bezklíčového vstupu nějaký problém ve výrobě zatím asi vůbec nedělají, vše ostatní z paketu tzn automatická klima + senzory tam jsou takže po dohodě mě cenu paketu nezapočítali do ceny,
(-16600) už sem nechtěl auto přeobjednávat a čekat do března.
jako bonus od prodejce sem si řekl o sadu zimních kol 16" + koberce velur 830g, antracit - vcelku v klidu jsme se dohodli
cena v podstatě ceníková jsou v něm už akce 20+10 sleva,
Byl trochu problém, měl sem objednaný paket SenzoSmart hlavně kvůli bezklíčovému vstupu na který sem ze svého auta zvyklí a vyhovuje mě i manželce, nakonec auto dorazilo bez bezklíčového vstupu nějaký problém ve výrobě zatím asi vůbec nedělají, vše ostatní z paketu tzn automatická klima + senzory tam jsou takže po dohodě mě cenu paketu nezapočítali do ceny,
(-16600) už sem nechtěl auto přeobjednávat a čekat do března.
jako bonus od prodejce sem si řekl o sadu zimních kol 16" + koberce velur 830g, antracit - vcelku v klidu jsme se dohodli
01/2012
06/2010

06/2010
na cenu sem nijak extra netlačil, měl sem asi zajímavější nabídky od jiných značek, ale Jarisek prostě vyhrál
ono když se to nakonec všechno sečte tak vyjde zajímavá sleva
a šlo mě spíš o komplet vše co je k autu potřeba, aby bylo bez dalších investic.
ono když se to nakonec všechno sečte tak vyjde zajímavá sleva

01/2012
06/2010

06/2010
Ved je nový...takže investice môžu byť viac-menej- len zo strany toyoty v prvých 3 rokoch .kubad píše:a šlo mě spíš o komplet vše co je k autu potřeba, aby bylo bez dalších investic.
Inak túto vetu "bez dalších investic" už dávno nepoužívam,lebo čo sa má pokaziť, to s aj pokazí a je to jedno,či je to toyota alebo ford...Proste musíš natrafiť na vydarený "kus" !!! Kazí sa každé auto- ver mi.
Ja už mám nejakú historiu s novými autami za sebou,takže viem, ako to s nimi v praxi vypadá

Len nech vám slúži k spokojnosti

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid