Obě zároveň podle mého názoru svítí, když je tlak v sání někde na pomezíJimmi píše:Obě zárověň......???? No pak se nediv, že Ti to občas škubne

Obě zároveň podle mého názoru svítí, když je tlak v sání někde na pomezíJimmi píše:Obě zárověň......???? No pak se nediv, že Ti to občas škubne
hmm, tak teda ja tam (aspon podle prvniho skromneho pohledu) nemam ani kontrolku svetel (viz prvni obrazek), ani 2x kontrolku ekonomeru, a napis economy tam taky nejak nevidim... a to si zase myslim, ze zas tak tezkou nohu na plynu nemammimo píše:som zostal trochu zaskočený ked som si prečítal že máte 2 kontrolky economy,tak som trochu hladal a toto som našiel v manuály :
Ve štěrboholech, když sjedeš z jižní spojky směrem k europarku a jedeš směr uhříněves, tak na takovém kopečku po pravé straně. Je tam šipka s nápisem toyota.ferenc píše:Btw.: nevite nekdo nahodou, jestli je nekde pobliz Prahy nejake slusne carinacke vrakoviste? Nejlepe Praha-vychod. Potrebuji jeste par drobnosti, co zmizely v propadlisti dejin...
Tak to bych zkontroloval motor GO by neuškodilo,...Marty píše:No, nevím. Já jezdím skoro pořád na zelené světýlko a mám to průměrně za 8.5...mimo píše:tá spotreba bude teda niečo mať s tým zeleným svetielkom , že ?![]()
Jenom 3 minuty? Tak to by chtělo návod! Já měl za to, že bude potřeba aspoň tak 3 hodiny (zkušenost z posledních 2 aut).ArnieGT píše:Tak závada odstraněna, trvalo to asi 3min. a výměna žárovky v palubce opět probudila magické světýlko ECONOMY a funguje dobře.
Teď už vím proč ta spotřeba je 6,8![]()
Skoro pořád jedu s rozsvíceným nápisem,...
![]()
Taky o tom přemýšlím.. jenže jsem si spočítal, že aby se mi investice 15K do GO vrátila, musel bych najezdit cca. 20000 km. A zatím nevím, jestli to má cenu. A navíc, GO je celkem diskutabilní záležitost. Kdo zaručí, že po GO přestane žrát olej, klesne spotřeba... ?ArnieGT píše:Tak to bych zkontroloval motor GO by neuškodilo,...