AZ pojedu to bude tak za 5 let dote doby to asi budu davat do kupi novej lak udelat generalku motoru zrenovovat vnitrek .Tak pak dudu jezdit v sobotu na projizdky po me obl. silnici plne zatacek.Pak to pekne umyt rucne a spatky do garaze .Tim autem nebudu jezdit kazdy den ale jen obcas a na sraz Porsche .To auto si zaslouzi klidne stari .
(jo a ktem lidem kdo ma rad auta a uznava slusne chovani tak to neudela .To co popisujes udela nejaky necita a zavystivec.)
Bohuzel je mezi cechama hodne tech spatnejch ktery jeste zavydej kazdemu neco co sami nemaj .Ja na to setrim od 18 co jsem nastopil do prace a ted v necelich 26 kdy tomu obetuji 2 stavedni sporeni a prasatko a dovezu si auto ktere toho ma spoustu za sebou a dam ho dohromady to bude taky nejakou korunu stat.
A ziju jen jednou a chci si splnit jeden sen kdyz jsem si jako mali kluk lepil plakaty porsacku po pokoji a tata my schanel po znamejch ruzne info o autech. A tesim jse na ten den kdy ho vyvezu z garaze a bude brzy rano slunicko zacne vychazet a ja nastartuji tech 6 valcu ktery jsou proti sobe a po par kylometrech prohrabnu plyn a ozve se ten zvuk pri kterym ti jde mraz po zadech a ty mas pusu od ucha k uchu zacnes ho posilat z jedne zatacky do druhe a pak az skonci tvoje soukroma RZ tak pomalu dojedes domu a zaparkujes .Tak tyhle okamziky chci prozivat .