Ja som v tom navode zistil malu chybicku, resp. ze je neuplny, aspon podla mojho Aurisu. Urobil som vsetko podla toho navodu, ale ODO display mi napisal "BEEP ON". Tak som to skusal znovu a zistil som asi toto:
Treba urobit vsetko podla navodu, ale ked na konci zapnete pas, pustite tlacidlo ODO a display vypise "BEEP ON", znovu stlacite ODO a display vypise "BEEP OFF". Zrejme sa rovnakym sposobom aj zapina.
Ja nikdy nejazdim s nezapnutym pasom, ale k vypnutiu pipania ma prinutila jedna skusenost:
Idem svojim Aurisom, radio na plne gule, zrazu sa mi zda, ze pocujem pipanie. Vypnem radio a naozaj! klasicke pipanie, ked nie je nieco v poriadku. Pozeram na displaye, ale nevidim ziadne chybove hlasenie. Hned zastavujem na prvom moznom mieste, rozmyslam, co sa deje, co mi odislo, kolko to bude stat, ako sa dostanem domov a vtedy zbadam, ze mi blika ukazovatel nepriputaneho spolujazdca... Ja som mal totiz na sedadle spolujazdca polozeny (nepriputany

) svoj ruksak! Tak ja pomaly sedivy, ze co sa deje a to len ruksak na vedlajsom sedadle! Tak som sa na*ral, ze som hned nasiel toto vlakno, ktore som uz kedysi cital a pipanie vypol...