Auris - vypnutí akustické signalizace nezapnutých pásů

nová modelová řada - nástupce Corolly
holecekm1
Člen Týmu

Příspěvek od holecekm1 »

hasicm píše:Pokusil jsem se o překlad, snad to bude k porozumění :lol:

Zapněte klíček a nastavte počítadlo na "ODO".
Vypněte klíček.
Zapněte klíček, během 5 sekund zmáčkněte a držte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" - (ODO, trip).
Po 10 sekundách zapněte bezpečnostní pás.
Uvolněte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip).

Displej by se měl změnit na "B-off", vypněte klíček a uvolněte bezpečnostní pás.

Teď je alarm nefunkční/vypnut. Pokud ho chcete znovu zapnout, dělejte to samé ve stejném pořadí, ale zmáčkněte znovu tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip) se zapnutým bezpečnostním pásem. Dispej bude ukazovat "B-on".

Tak snad to takhle bude srozumitelný.
Tak tím tlačítkem "výlet-reset/znovunastavení" jsi mi dostal. Tomu říkám doslovný překlad :thumbsup:
Auris 1,4 D-4D Sol
hasicm
Člen Týmu

Příspěvek od hasicm »

holecekm1 píše:

Vypněte klíček.
Zapněte klíček, během 5 sekund zmáčkněte a držte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" - (ODO, trip).

Displej by se měl změnit na "B-off", vypněte klíček a uvolněte bezpečnostní pás.

Teď je alarm nefunkční/vypnut. Pokud ho chcete znovu zapnout, dělejte to samé ve stejném pořadí, ale zmáčkněte znovu tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip) se zapnutým bezpečnostním pásem. Dispej bude ukazovat "B-on".

Tak tím tlačítkem "výlet-reset/znovunastavení" jsi mi dostal. Tomu říkám doslovný překlad :thumbsup:
No v doslovném překladu to tak je, proto jsem dal do závorky ODO, trip, radši. Jinak jsem to zkoušel u sebe a stejně se mi to nepovedlo, tak nevim.
holecekm1
Člen Týmu

Příspěvek od holecekm1 »

Tak mě hned napoprvé. I ty sekundy jsem si počítal :D
Auris 1,4 D-4D Sol
bartp
Věčnej rejpal

Příspěvek od bartp »

no ja sem to na avensisu zkousel asi 10X a az ted sem tady vycetl ze sem nevypl a znovu nezapl klicek po nastaveni na ODO, povedlo se tak uz NEPÍPÁM
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
hasicm
Člen Týmu

Příspěvek od hasicm »

holecekm1 píše:Tak mě hned napoprvé. I ty sekundy jsem si počítal :D

No to je dobrý, tak tobě radím a mě to nejde, už jsem to zkoušel asi dvacetkrát a furt nic. Nechceš se stavit a nastavit mi to :P :P :P
holecekm1
Člen Týmu

Příspěvek od holecekm1 »

hasicm píše:

No to je dobrý, tak tobě radím a mě to nejde, už jsem to zkoušel asi dvacetkrát a furt nic. Nechceš se stavit a nastavit mi to :P :P :P
No vidíš a já myslel, že potřebují poradit jiní a proto jsem sem nakopíroval ten návod anglicky :D Já už nepípám co to auto mám, tj cca půl roku.
šel jsem přesně podle toho angl. návodu a v pohodě - i jsem si počítal ty sekundy . :lol:
Auris 1,4 D-4D Sol
hasicm
Člen Týmu

Příspěvek od hasicm »

holecekm1 píše:
hasicm píše:

No vidíš a já myslel, že potřebují poradit jiní a proto jsem sem nakopíroval ten návod anglicky :D Já už nepípám co to auto mám, tj cca půl roku.
šel jsem přesně podle toho angl. návodu a v pohodě - i jsem si počítal ty sekundy . :lol:

Už jsem to vzdal, nemám na to sílu. Bůhví, jestli mám vůbec Toyotu :P :P :P
Akira
Člen Týmu

Příspěvek od Akira »

Vypněte klíček.

Děkuji za info, vyzkoušel jsem ho včera na Avensisu (r.v. 2008) a už nepípám .... je to super ... sice se pásám, ale to pípání bylo fakt otravné :twisted:

Pokud to nevadí umístím tvůj návod i do sekce Avensisu.
Jozka
Člen Týmu

Příspěvek od Jozka »

Na pípání pásů se dá zvyknout, alespoň je člověk donucen se připoutat. Spíše mi vadí pípání při zastrčeném klíčku v zapalování a současně otevřených dveří od řidiče. Nevěděl by někdo jak tohle pípání zrušit?
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

taky jsem se chtel zeptat na ten klicek, ten mi vadi mnohem vice.
A dalsi vec, kdyz vypnu signalizaci pasu, tak je to pro ridice, nebo i pro spolujezdce vypnuto?
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Cako88
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cako88 »

Luke_Luke píše:taky jsem se chtel zeptat na ten klicek, ten mi vadi mnohem vice.
A dalsi vec, kdyz vypnu signalizaci pasu, tak je to pro ridice, nebo i pro spolujezdce vypnuto?
je to vypnuto pre ridice a aj pro spolujezdce...
to pipanie otevrenych dveri sa vypnout asi neda..jedine otevrit ten spinac a spojit ho
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

bych potreboval takove reseni, ktere by to vyplo jen pro ridice a klicek a nechalo spolujezdce :)
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
442211
Člen Týmu

Příspěvek od 442211 »

Ja som v tom navode zistil malu chybicku, resp. ze je neuplny, aspon podla mojho Aurisu. Urobil som vsetko podla toho navodu, ale ODO display mi napisal "BEEP ON". Tak som to skusal znovu a zistil som asi toto:
Treba urobit vsetko podla navodu, ale ked na konci zapnete pas, pustite tlacidlo ODO a display vypise "BEEP ON", znovu stlacite ODO a display vypise "BEEP OFF". Zrejme sa rovnakym sposobom aj zapina.

Ja nikdy nejazdim s nezapnutym pasom, ale k vypnutiu pipania ma prinutila jedna skusenost:
Idem svojim Aurisom, radio na plne gule, zrazu sa mi zda, ze pocujem pipanie. Vypnem radio a naozaj! klasicke pipanie, ked nie je nieco v poriadku. Pozeram na displaye, ale nevidim ziadne chybove hlasenie. Hned zastavujem na prvom moznom mieste, rozmyslam, co sa deje, co mi odislo, kolko to bude stat, ako sa dostanem domov a vtedy zbadam, ze mi blika ukazovatel nepriputaneho spolujazdca... Ja som mal totiz na sedadle spolujazdca polozeny (nepriputany :D) svoj ruksak! Tak ja pomaly sedivy, ze co sa deje a to len ruksak na vedlajsom sedadle! Tak som sa na*ral, ze som hned nasiel toto vlakno, ktore som uz kedysi cital a pipanie vypol...
sanysek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sanysek »

tobe ruksak... me to pipani aktivuje svacina :-)))
Auris 1.6 97kW Valvematic 6 M/T - Lux Navi

Obrázek
johny2000
Manager Týmu

Příspěvek od johny2000 »

Ježkovi voči? Co jíš ke svačině? Dva bochníky, kostku másla a dvě kila točeného salámu?
Obrázek

Verso 1.8 Active
EX: auris 1,6 Dual VVTI Man
Odpovědět

Zpět na „Auris“