A ta spotreba s lehkou nohou u VTI je v tom pripade des bes - mam v Corolle motor 1.6 shodnej s motorem co se daval do Celicy a jezdi mi to za cca 7 kdyz jedu tak nejak normalne (tj. beznej provoz po meste a kole tech 130ti na dalnici).cau, vubec netusim jak ta celica vypada ale doporucuju Civic 1.6Vti a ostatni myslim taky
To jsme na tom naprosto stejně! Pouze s tim rozdílem, že já toho Civica vídával a potom co to nový majitel (prý v 200km/h) vyválel v poli a zastavil se o jediný strom co tam rost, tak mi to bylo dost líto...kufor píše:zober to, co je ti sympatickejsie
civica 5g ('93) som prave predal a poviem ti, ze mi je za nim smutno
bolo to super auticko
ale celica je celica, to je proste dospelejsie auto
urcite ber 2.0 GT
ak civica, tak VTI
oboje sa tazko zhana a je sanca, ze sa popalis, ale s tym asi pocitas, ked si zuzil svoj vyber na tieto auta
nech sa uz rozhodnes akokolvek, prajem stastnu ruku pri kupe
Kenny píše:Kazdopadne hond je jak kdyz na..... a 6g je proste jina asi jak vsechny celdy teda u me krom 7g ta me nejak nesedi.
A to jestli je to vylitane to muze byt oboje snad malo lidi si to kupuje na to aby s tim nelitalyZe Jardo
no takze hledat a hledat a plnit si sny co jineho poradit...
Dobry vyber.
Ps:znam lidi i s hondama a nestezuje si nikdo vic jak na celdu nebo opacne "akorat hondu je treba vic tocit" nejak tak sama chce aby jela:)
prostě pokud celicu tak vezmi 2.0 a dál to neřeš.Ronin píše:A proč ne Celicu 1,8?Mě by se to líbilo hlavně kvuli pojistce...jak sem psal bylo by to první auto....1,8 v benzínu se 116ps přece jet musí...samozřejmě že se to nedá srovnávat s 2,0...