prezut/neprezut?

vše ohledně modelové řady Yaris
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

nam (mne) na TTS ide o kvalitu, nie o kvantitu.
a kto chce, ten je uz na tts socializovany a vykecany az-az. na socializovanie mame napr. off-topic, chat, krcmu u Deda a fajryho bejvak 8)
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
chmelo
Řidič

Příspěvek od chmelo »

mio píše:
KiciDevil píše:...Myslim, ze je to 50/50 problemy s autami/kecanie a socializovanie. Na to fora su nie???
trefa ,tak tak.suhlas. :wink:
No trefa ako trefa, keď sa pozriete na pomer počtu príspevkov k témam a počtu ich zhliadnutí asi je jasné, že "technické" fóra sú predovšetkým o riešení problémov a ľuďoch, ktorí riešenie hľadajú, teda čítajú.
U niektorých je asi čítanie problém a skôr to berú ako nejaký pokec. Súdim aj na základe toho, že niektorí z vás vôbec nečítali to, čo som písal, ale hneď sa pustili do filozofovania nad zbytočnosťami :roll:

TOMKO - tvoja téma je určite užitočná a veľa ľudí tiež špekuluje, či prezúvať, alebo nie. Určite by ale bolo vhodnejšie ju hodiť nejakého všeobecnejšieho chlievika. Určite by sa tam pridali Corollkári, Celicári a aj ostatní, od ktorých by si sa určite ty aj my ostatní dozvedeli oveľa viac nielen o predpovedi počasia, ale možno aj o zmesiach, jazdných vlastnostiach a životnosti pneu :wink:
Ak je to však len o tom, že si sa chcel pochváliť novými elektrónmi, tak potom nič :roll:

Drž si
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

tak aby som sa drzala temy.. :D
ja by som aj prezula (som v BA), ale stale cakam na disky :?
U nas na nizine uz zima skoncila :) Myslim, vsak, ze par dni navyse zimnym gumam az tak neuskodi. Ine je, keby som s tym chcela jazdit aj v lete.. :lol:
Pokial s autom neplanujes este pravidelne chodit na hory, tak je to jedno ci prezujes dnes, alebo o tyzden alebo o dva tyzdne..
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

to chmelo-vobec som sa nexcel chvalit s diskami uz len preto lebo som ich este nemal a uvazoval som o ne a aj preto lebo su to obycajne nie prave exluzivne disky . mne sa pacia a urcie by sa na ne hodili aj vacsie rozmery gum. ja si idem radsej dat polep na zadne skla.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“