Jouiho starlet

vše ohledně modelové řady Starlet
Logen
Člen Týmu

Příspěvek od Logen »

a jak pokračuješ na své krasavici? Mě dneska přišel techničák z Prahy...už se těším až ji pořádně projedu...ale ten sníh zas...na kkt :?
Toyota Starlet 98r.v. EP91 1,4 55KW
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

JJ je to naprd.. napadlo sněhu.. sice v OV prší,ale v Havířově celkem hodně sněhu. Pokračuje se pomalu. Teď se dělají domečky pro přední repro.. bohužel nemám vytápěnou garáž tak se tím vše brzdí. V takové kose to je vražda a na zapal plic :( .. tak snad se bude časem cosik dělat.. musím vyčkat dobrého počasí.. Jinak skládám teď sání (trubky a kolena k vzduchovému filtru) a taky otáčkoměr se bude pořizovat :)
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí :D
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Tak jsem si pořídil otáčkoměr, domečky jsou již hotovy a basáčky taky přišly.. tak teď jen látku a očalounit,ale1. se to musí otestit než se cosik očalouní.. aby mě to moc nevybrovalo.. zjistil jsem že už mě pohasíná palubka tak to bude třeba poílit kapacitory.. další nečekané výdaje na víc :-/

Dalších pár věciček je přislíbeno ze zahraničí.. je na tom ještě hoodně práce :) :lol:
Logen
Člen Týmu

Příspěvek od Logen »

zlepšovat je vždycky co...když se do toho člověk jednou pustí, no ne? :D já zatím jezdím na novým jen týden, ale už pomalu vím co by to chtělo za změny...repro dozádu,osvětlit kufr i zbytek interiéru,čalounění sladit do barvy...atd...atd....však jak říkám....jednou začneš a neksončíš 8)...jo Joui chtěl jsem se tě zeptat, když dáváš otáčkoměr, na co se připojí? vůbec mi to není jasné...Děkuji O:-)
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Tak pokud se hecnu, tak by se mě mohlo podařit natáhnout fotky jak to vypadá s předním nárazníkem, mno a taky jak vypadá moje autko v zimě.. jak mě ho přítule umyla :). Tak yjsem si fotnul zadní očalouněné sedačky a kufr.. tak snad najde v tom někdo inspiraci.. tak jsem si udělal domeček pro přední repráčky.. tak bych je potřeboval zhodnotit.. :)
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Logen
Člen Týmu

Příspěvek od Logen »

:shock: ty kks to je mazec...fakt drsné! Vypadá to hodně v klidečku , mám na mysli ten nárazník 8) ...objednával jsi ze zahraničí? Já se všemožně sháněl a v ČR kde nic tu nic :?: ...p.s. děkuji za odpověď a podrobný návod k otáčkoměru :)
Logen
Člen Týmu

Příspěvek od Logen »

domečky na repráčky na můj vkus trochu větší ale jinak taky cool :D
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Domeček se již upravuje a změnšuje.. takže zatím to není finální vzhled,ale tvar zůstane. ono to jde těžko s 20cm basákem :D.. musí se ještě odhlučnit dvee a očalounit.. čalounění udělá hodně :)

Nárazník je složen a je to domácí výroba.. můj 1. výtvor :).. jinak tady jsem nic nesehnal jedině přímo originál z toyoty a ten stojí 6t což je pálka :(
V zahraničí to pak vychází cca kolem 5-8t za kus.. tak jsem to složil ze 2.. originál a na něj připlácl nárazník z vekry.. poupravený.. Ono ve sve podstatě vypadá i origo s lízátkem pěkně a zahlazenýma bočníma vástupky :).. chtěl jsem ale něco osobitého :D a myslím že se povedlo a ani moc neváží když vemu že jsem nelaminoval :)

Nemas zac za navod :)
Logen
Člen Týmu

Příspěvek od Logen »

Hojky dneska jsem si hrál s osvětlením, tak už mám modré osvětlení v interiéru a pracuje se na neonech :D ...oproti tobě nic moc ale i tak z toho mám radost 8) a chtěl jsem se tě zeptat jak to je s tou tvou nabídkou (je to sice z 24.11 2007) kol?
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

bylo to období kdy jsem stím chtěl seknout..ale teď jak se pokračuje,tak to asi nechám.. :)Dobudoucna plánuji nové pěkné 15" nebo 16" na léto a uvidím zda si tydle 15" nenechám na zimu.. popřípadě na vylepšení nákupní ceny nových bych je střelil :)..
Jsou to team dynamics jet 15" na www. alukola.com jsem je kupoval.. spokojenost.. cena noveho výjde na 2100 kč myslím..

Dobudoucna plánuji nějaké maserky kola. nezvyklé.. ikdyž toto auto se tak moc upravené nevidí tak konkurence není :D.. snad se pak povede a budou na autě sedět :)

Jak si zapojil neony.. taky mám koupený,ale chtěl bych to napojit jen na dveře.. aby se mě rozsvítili jak otevřu dveře :)
Logen
Člen Týmu

Příspěvek od Logen »

taky mám v plánu nějaké pěkné kola, zimní mám na plecháčích to asi zůstane ale na léto něco extra...podle mě pěkné kola dělaj půlku auta :) ...no neony ještě nemám zapojené,ale určo je budu dávat na letečáky a přes zapalovač, protože jde přes pojistky...víš jak přes den neony vidět skoro vůbec nejdou tak mi přijde zbytečné mít to přes dveře...ještě sháním nějaký modrý koberec, ať mám sladěno...to bude mazec natahovat to :D
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

doporučím alukola.com byl jsem s nima spokojen a tadyk http://alukola.com/alu15/index.htm myslím, že pěkné a za dobrou cenu :)

A co budeš potahovat? Strop, zem. sedačky? :D či čalounění? :D
Odpovědět

Zpět na „Starlet“