Riadenie

vše ohledně modelové řady Yaris
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

KiciDevil píše:
mio píše:Dnes som to zamenil predne za zadne,bol som sa previest a zda sa mi ze je to lepsie teraz, aj ked miestami som mal pocit ze to mierne taha do prava,ale bolo to uz o poznanie menej...musim este tento tyzden pojazdit a uvidim ako sa to bude spravat. Ale znamena to ze by som si mal dat vyvazit kolesa?
S najvacsou pravdepodobnostou mas zle nafukane kolo.
No,mam digitalny merac,a nameral mi rovnake tlaky za studena...takze to by malo byt OK.
Zajtra idem dat skontrolovat a nastavit geometriu a vyvazit kolesa.dufam ze to pomoze.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Takze som nakoniec bol v MOlextrans a spravili mi geometriu s vysledkom ze tam bolo vychylenie ale len male. Vysledok je pre mna uspokojivy,pretoze uz necitim to samovolne potahovanie volantu do pravej strany ked idem po rovnej ceste...teraz je to ako predtym a som spokojny.Aj cena bola prijemna oproti TOyote.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

hovoril som ti 8)
tam su ludia spokojni... mne vazne ako jediny nastavili spravne geometriu... a dokonca za najlepsi peniaz...
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Tiez musim povedat ze som prisiel 12:15 a mlada pani sa so mnou ani nebavila,ze meskam ze som mal prist presne tak uz mali dnu ine auto :D
musel som cakat do 13:00 a potom dalsiu hodinu kym to spravia :D
ALE to je uz ina tema.......
a dik za odporucanie ICO.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“