Zabezpečovacie zariadenie

vše ohledně modelové řady Yaris
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Mňa by zaujímalo, ako je to celkovo s kradnutím Yarisa. Teda či je Yaris "v kurze", ako napr. Octavie. Napr. o automobiloch Kia sa všeobecne vie, že sa nekradnú (na základe politiky: Kto by chcel Kiu...).
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

podla počtu ukradnutych aut je medzi najmenej kradnute. je na konci zaujmu zlodejov. nejake 2-3 auta rocne
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

2-3 zo vsetkych typov aut znacky toyota, kolko z nich je yaris? to neviem
Yaris 2007
Navigátor

Příspěvek od Yaris 2007 »

Super, tak som rád, že som si dal namontovať ten defendlock.

Môžem ten defendlock na základe tohto videa reklamovať? :oops:
Naposledy upravil(a) Yaris 2007 dne pát 14.12.2007, 05:32, celkem upraveno 1 x.
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

To je až neuveriteľne málo.
Btw dnes som omrkal Yarisa v PPC Team v Bratislave. Zapôsobil na mňa veľmi priaznivo. Ale viac na mňa zapôsobili tie nohaté predajkyne :D Asi pôjdem doňho a Rio nechám tak. Vo výbave Sol to má 9 airbagov (!) len škoda tej ceny ceny...
Yaris 2007
Navigátor

Toto som našiel na jednom fóre:

http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... e6a0f0a8b2

"Tak toto som dostal dneska priamo z defendu... Cool

...komplexná ochrana Vášho automobilu
DEFEND
Aktuality

20.2.2006Zámky Defend Lock používajú bezpečné zámkové vložky
Spoločnosť Defend Slovakia s.r.o. výhradný dovozca a distributér zabezpečovacích zariadení vozidiel značky Defend pre komplexné zabezpečenie a ochranu automobilov, reaguje na e-mailový spam a uisťuje všetkých svojich zákazníkov a partnerov, že všetky zariadenia Defend, vrátane mechanických zámkov radiacej páky Defend Lock, spĺňajú najvyššie nároky na bezpečnosť. Dôkazom sú certifikáty, ktoré spoločnosti skupiny Defend Group k svojim výrobkom vlastnia.

Prostredníctvom elektronickej pošty sa v posledných dňoch šíri informácia o ľahkej prekonateľnosti zámkových vložiek väčšiny renomovaných značiek používaných v zámkoch dverí objektov, či mechanických zámkov radenia automobilov metódou Bump Key. Zástupcovia spoločnosti Defend Slovakia s.r.o. cítia potrebu reagovať na tieto cielene poškodzujúce informácie.

Informácie, ktoré sa objavili na internete, sú z pohľadu spoločnosti Defend Slovakia s.r.o. zavádzajúce a poškodzujúce meno značky Defend. Predmetom šírenia informácií je totiž v prípade značky Defend skúška zámkovej vložky vyrobenej v roku 2001, kedy nebola metóda Bump Key všeobecne známa. Ochranou proti metóde Bump Key sa odborníci zaoberajú od roku 2002. Impulzom pre nich bolo práve zverejnenie nedeštruktívnej dynamickej metódy bezkľúčového prekonania zámkov, založené na tzv. SG efekte resp. podobnej, či totožnej metóde Bump Key.

Spoločnosť Defend Slovakia s.r.o. na túto situáciu reagovala vývojom novej vložky, ktorú do svojich výrobkov montuje už od roku 2003. Jej bezpečnosť potvrdzuje Certifikát zhody, evidenčné číslo TT-466/2003, vydaný certifikačným orgánom TREZOR TEST dňa 26.11.2003. Nová vložka tak spĺňa požiadavky kladené na bezpečnostnú triedu 4 vrátane požiadavky proti prekonaniu nedeštruktívnou dynamickou metódou, tzv. SG či Bump Key.

Problematika zabezpečenia a ochrany majetku je veľmi široká a vývoj bezpečnostných zariadení je dlhodobá záležitosť. Spoločnosť Defend Slovakia s.r.o., ktorá sa zameriava na zabezpečenie a ochranu automobilov, pracuje neustále na zdokonaľovaní existujúcich a vývoji nových zabezpečovacích systémov. Výsledkom je ponuka komplexnej ochrany automobilov, ktorá zahŕňa nielen mechanické zámky radenia, ale tiež ďalšie elektronické a elektromechanické zabezpečovacie systémy."
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tiez sa mi to nezdalo, ze by tato spolocnost vyrabala take zabezpecenia, kt by stacili len "nakopnut" a ze by sa otvorili. mozno v minulosti ano, ja tomu verim. i ked zlodej ked si zmysli ze vase auto odcudzi-nezabrani mu nic. aspon co sa tyka profika (odtahom, dusikom apod.). ale pre zlodeja-amatera je to oriesok.
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Sikovnym prostredkem je i tajny vypinac a to sikovne umisteny. jednoducha a pritom ucina vec.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

a mas nejaky? nehovor kde len aky?
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Vypínač je super vec, len neviem, či tým nestrácaš záruku na auto. Toto som sa nikde nedozvedel, ako to je.
Yaris 2007
Navigátor

Nad tým vypínačom som rozmýšľal, ale kvôli tej záruke som to nechal tak. A Toyota servis to robiť nebude.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tak sa treba opytat ci sa straca zaruka-prip. nech ti daju pisomny suhlas ze sa ti nestraca zaruka. podla mna sa zaruka nemala stracat ak nezasahuje funkcnost auta ako take.
KiciDevil
Navigátor

Příspěvek od KiciDevil »

tomko píše:2-3 zo vsetkych typov aut znacky toyota, kolko z nich je yaris? to neviem
Toyot sa kradne o dost viac mozno naozaj 2-3 su Yarisy.
3/07 Toyota Yaris 1.3 5D Terra (Black Mica)
KiciDevil
Navigátor

Příspěvek od KiciDevil »

Na Fabii som mal ZAMKNUTY Defenlock z roku 2005 a zlodejov to vobec netrapilo. Moj nazor je, ze kvoli poistke staci imobilizer pre kludnu dusu tak gps vysielac no aj tak, ak sa rozhodnu pre prave tvoje auto mas proste smolu. Moze byt zamknute v garazi mozes na neho striehnut 24 hodin v kuse proste ho zoberu. Maju to dost premakane. Tym myslim, ze si ta pekne vysleduju kedy s nim kam chodis a v tu najneocakavanejsiu chvilku sa otocis a uz tam nebude. :D
KiciDevil
Navigátor

Příspěvek od KiciDevil »

tomko píše:tak sa treba opytat ci sa straca zaruka-prip. nech ti daju pisomny suhlas ze sa ti nestraca zaruka. podla mna sa zaruka nemala stracat ak nezasahuje funkcnost auta ako take.
na 100 pido stracas zaruku. predsa sa nemozes montovat do elektroniky noveho vozu 8)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“