Leňulka nám tady zavádí nějakej svůj pořádek.....
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no jasny
ale kdyz si to nekdo koupi.. tak logicky asi vi ze koupil E10 treba. .a ze to starsi bude E9 a novejsi E11
vic asi nevi
ale tak to zjisti
nejak si zarid jestli muzes upravit to co je na tom odkazu
a dodelej to
urco se to bude hodit
dal bych tam i odstatni info.. graf vykonu,kroutaku a takovyhle kravinky 
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
No tak napr. ja ked som kupoval auto, tak som nevedel, ze je to oznacenie E10MiTMaN píše:no jasnyale kdyz si to nekdo koupi.. tak logicky asi vi ze koupil E10 treba. .a ze to starsi bude E9 a novejsi E11
vic asi nevi
ale tak to zjisti
nejak si zarid jestli muzes upravit to co je na tom odkazu
a dodelej to
urco se to bude hodit
dal bych tam i odstatni info.. graf vykonu,kroutaku a takovyhle kravinky
Toyota Auris TS Hybrid 2016
verim ze to nebylo myslene zrovna na me, pac se za "zenskou" neberu, a ten kdo me zna vi, ze uklizeni nepatri zrovna mezi moje hobbyMalpaso píše:Dělat pořádek? Jo... to ženský sem tam dělají![]()
jinak uz jsem vam tam teda prihodila takove malo promo ci co to je, tykajici se generaci, snad se bude hodit a libit...
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
To rozdelenie Rolliek je fajn, len mi nesedia prelomové roky a fotky pri jednotlivých ročníkoch. Napr. v roku 1991 sú fotky E10ky, v roku 1995 je uvedené foto faceliftovanej E11ky a tak podobne. Možno importér ťahal info alebo komplet prehľad priamo z Japonska, kde sa nové modely a facelifty objavovali a objavujú predsa len trošku skôr
Ináč je to spracované v pohode
Ináč je to spracované v pohode
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Tak to máš pravdu konkrétně tebe ne ani podle vidění (akorát jsem zahlédl auto s nápisem na skle na srazuLeňulka píše:verim ze to nebylo myslene zrovna na me, pac se za "zenskou" neberu, a ten kdo me zna vi, ze uklizeni nepatri zrovna mezi moje hobbyMalpaso píše:Dělat pořádek? Jo... to ženský sem tam dělají![]()
ale chapu, omlouva te to ze me neznas
![]()
jinak uz jsem vam tam teda prihodila takove malo promo ci co to je, tykajici se generaci, snad se bude hodit a libit...
pokusim se tech prehledu vyhledat vic, aby byly srozumitelnejsi, prehlednejsi, aby se vam v nich dobre orientovalo
@Malpaso: no ja to "zenska" dala zamerne do uvozovek, takze si dedukoval spravne podle nicku, ktery rozhodne na chlapa nesedi, jen ta vizaz a myslim ze i mysleni nesedi zase na zenskou
ale to uz tady offtopicujem, takze zpatky k reseni problemu 
@Malpaso: no ja to "zenska" dala zamerne do uvozovek, takze si dedukoval spravne podle nicku, ktery rozhodne na chlapa nesedi, jen ta vizaz a myslim ze i mysleni nesedi zase na zenskou
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..