Yaris 00, 1,0VVTi - servisní manuál

vše ohledně modelové řady Yaris
CKIN2U

Příspěvek od CKIN2U »

A 2008 ještě v čr není. není ani ve skladu, alůe ty jako američan jo, gratulujůůůů
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Co je s tebou?ublizili ti amici? ty mas servisny manual po slovensky?Normalne kazda cast auta rozobrata a popisana? tak to ja slovak som nikde nenasiel,ale ako slovak viem po anglicky preto mi nevadi cudzi jazyk.A to ze je v nom aj sedan ako bonus....to ti vadi?tak daj typ kde si stiahol ten ceskoslovensky servisny manual?
To ze sa v USA oznacuje ako model 2008 ti snad nemusim vysvetlovat?Je to ten isty yaris ako nas 2006/2007 s drobnymi kozmet.upravami.Ale bud pokojny,ja zijem na Slovensku...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
CKIN2U

Příspěvek od CKIN2U »

Proč bych ho měl stahovat někde na internetu? Prostě ho mám a čo ako? A dobné kosmetické úpravy? Viděl si to vůbec někdy? Jak drobné? To je něco jako Auris a Coroola v menšim. Tady to ale v evropě fakt není, ani ve skladu. Za tim si stojim!
CKIN2U

Příspěvek od CKIN2U »

Ale neboj, určitě co nevidět budu mít manuál i na tohle.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

CKIN2U píše:To je něco jako Auris a Coroola v menšim. Tady to ale v evropě fakt není, ani ve skladu. Za tim si stojim!
No vidis,a uz je tu komunikacny sum. Suhlasim s tym ze v Eu nieje SEDAN,ja som hovoril o Yarise Hatchback ktory je podobny tomu v EU.akurat ma ine radio a tachometer.inac je to to iste. Ten Sedan asi spravili len koli americanom,asi...
Ak mas ten manual lebo pracujes v podobnej oblasti s autami tak je to OK,aj keby ze nie. Ja som len chcel povedat ze som na nete nasiel len taky servisny manual kde je spolu sedan a hatch back 2007.Aj ty si ho mozes stiahnut niekde ak pohladas torent....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“