sedačky v novém Yarisu

vše ohledně modelové řady Yaris
mio
Věčnej rejpal

pravda

Příspěvek od mio »

Caute,
prave som volal do servisu znamemu a potvrdil mi ze su urcite modely novych Yarisov,ktore potrebuju vymenit v zadnych sedadlach pruziny a opierky hlavy zadnych sedadiel.Uz ich zopar na Slovenksu opravili. Musi vam ale prist z Prahy Toyoty list,ked vas odkazu na tuto bezplatnu vymenu,ktora nieje vobec narocna na cas,ani na prevadzku ak si to nevymenite. Jedna sa o konkretne vyrobne cisla.Ak vam nic neprislo,nemusite sa znepokojovat, a to ani vtedy ak vam taky list prisiel.
Tolko info ohladom sedaciek.
Cuz. :wink:
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Rado SK
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado SK »

ja som uz bol na tej vymene, aj ked neviem co mi robili lebo brat bol pre auto a neviem co mu povedali :twisted:
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Neviem kde by som to mal napísať,ale hodím to sem. Na zadných sedačkách (na zadnej strane operadiel)sú také zipsy...Špekuloval som,na čo sú.Dá sa dať tým niečo dole,alebo na čo to slúži...???
Inak je zaujímavé,že tie dzindzíky za čo sa chytí zips a stiahne, tam nie sú...(teda ak sú,tak zvnútra).Ale nedá sa k tomu dostať. :? :?
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Cova
Člen Týmu

Příspěvek od Cova »

Není to otvor na ISOFIX...?
Melkes
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

sedačky v novém Zarisu

Příspěvek od Melkes »

to Muco.
Ty suché zipy na zadních sedadlech drží textilní kryt. který zakrývá prostor při posuvu sedadel
Textilní kryt se pomoci suchého zipu odpojuje při sklápění sedadel do nakládací polohy čau
muco
Věčnej rejpal

Re: sedačky v novém Zarisu

Příspěvek od muco »

Nieee.Tie suché zipsy su mi jasné....Keď otvoríš kufor,tak to vidíš po celej dlžke sedadiel -.Ide mi o zipsy-presne také ako máš na vetrovke(nie kovové ale umelohmotné)sú na oboch operadlách. Na okrajoch ,čiže 2 a 2 od vrchu až dole.Ale nedajú sa rozopnúť-ako keby boli zvnútra tie pipíky,(myslím také pipíky ako ked ideš čúrať a musíš stiahnuť zips na rifliach...a to doslovne.Normálny obyčajný zips,len ako keby si sa na to pozeral z vnútra vetrovky...myslíš,čo ja chápem :cry: :cry:
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
tymajk
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tymajk »

mam jarise od 6/06 mam najeto 40000 a sedacky zatim drzi.na vymene drzaku hlavovejch operek jsem uz byl ale nevsiml jsem si nejake zmeny je to asi jen v konstrukci!!nejvic co me stve je ze se sedadla nedaji polohovat taky me nekdy boli zada.nekdy by jsem uvital jit se sedackou niz..a nejvetsi zlo je asi u yarisu potah na sedackach.mam ho pekne zmandlovanej osoupanej no nehezkej a to vazim 70kg a manzelka asi 50..meli to vymyslet lepe
Odpovědět

Zpět na „Yaris“