Tak jak to dopadlo s tím otáčením mapy? U mne je to pořád stejné, tzn. pořád na sever...Jonky píše:zajtra na to kuknem aj ja.Zaujimalo by ma ci opravili chybu,ze sa mapa po kazdom nastartovani auta otaca na sever,aj ked predtym bola 3D.

Tak jak to dopadlo s tím otáčením mapy? U mne je to pořád stejné, tzn. pořád na sever...Jonky píše:zajtra na to kuknem aj ja.Zaujimalo by ma ci opravili chybu,ze sa mapa po kazdom nastartovani auta otaca na sever,aj ked predtym bola 3D.
Vobec nic sa nezmenilo,iba sa asi aktualizovali nove krizovatky atd. Co sa tyka prehrania softwaru,mozes to skusit tam u vas,ja som to skusal v Toyota PPC Bratislava a povedali mi ze software mam najnovsi a nevedia mi ho prepalit,a to s tym otacanim mapy na sever po kazdom restarte navigacie je vraj vlastnost a nieje to chyba. no... nejak si na to zvykam,ze multimedia v Toyote asi nikdy nebudu pracovat spravne. Dodnes sa mi napriklad nepodarilo rozchodit aplikaciu "eStore" ktora je v aute,tiez som to reklamoval,povedali ze v tej aplikacii vlastne aj tak nic nieje,a ze treba skusat,ze im to tiez neslo ale raz sa im to pripojilo. Ja som take stastie este nemal,za toho pol roka co mam auto som nad tou aplikaciu stravil hodiny. A clovek je nakoniec rad ze mu ide pripojit Sygic cez mirror link,ale bohuzial bez zvuku.rpospec píše:Tak jak to dopadlo s tím otáčením mapy? U mne je to pořád stejné, tzn. pořád na sever...Jonky píše:zajtra na to kuknem aj ja.Zaujimalo by ma ci opravili chybu,ze sa mapa po kazdom nastartovani auta otaca na sever,aj ked predtym bola 3D.
Ved hej,na to som sa prave odvolaval,ze v Cechach,to tomu panovi pomohlo,no unas v Ba to nepreslo. Skus,mozno ti vyhoveju.rpospec píše:https://www.toyotaklub.cz/forum/viewtop ... start=1230
Quirinus píše o řešení...
Dnes som zistil zaujimavu skutocnost o vstavanej navigacii. Pokial sa nechas navigovat z bodu A do bodu B v 3D ,po dosiahnuti bodu B si navigacia ulozi do pamate,ze pohlad bol prepnuty do 3D,a po kazdom dalsom restarte auta uz ukazuje mapu v 3Drpospec píše:Tak jak to dopadlo s tím otáčením mapy? U mne je to pořád stejné, tzn. pořád na sever...Jonky píše:zajtra na to kuknem aj ja.Zaujimalo by ma ci opravili chybu,ze sa mapa po kazdom nastartovani auta otaca na sever,aj ked predtym bola 3D.
Ano to viem ale bojim sa to vyskusat. Je to oficialne? A je to aj v jazyku Cz/Sk?DundyCZ píše:Diky. Ten odkaz v pdf je vzdy na nejnovejsi verzi a nyni uz je tam 1540.
Good job!