Před zimou jsem byl na 5,2 l
Nechcem mudrovat ale MartinHSD myslel, ze je dobre si napisat motorizaciu sem:peter3422 píše:Tiez mam sedan 1.8 hybrid. Preto som aj reagoval
Po té dálnici fičíš kolik?Sir_ka píše:Dlouhodobá 4,9l/100. Profil jedné trasy 80 km (Dálnice 30km, 1. trída 15km, okrsky 30km a město 5km) s průměrnou rychlosti 75Km/h. Aktuálně mám najeto 5tis km. Celková spotřeba při vynechání dálnice potom je kolem 3,7.
Klasika 130 km/h. Jezdím po D8 mezi Novou vsi a Zdiby.DuSiKx píše:Po té dálnici fičíš kolik?
Ale jo, ono by to sedelo. Ja mam 5,6 s 2 litrem. A ted pres leto to poleze trosku dolu.Sir_ka píše:Klasika 130 km/h. Jezdím po D8 mezi Novou vsi a Zdiby.DuSiKx píše:Po té dálnici fičíš kolik?
Nevím proč by tomu tak být neměloDuSiKx píše:Ale jo, ono by to sedelo. Ja mam 5,6 s 2 litrem. A ted pres leto to poleze trosku dolu.
Co se týká spotřeby, tak při tempomatu nastaveném na 135 jsem měl na trase 75% dálnice 25% město byla spotřeba 4,7 l. A co se týká výkonu tak to bych bral jako subjektivní pocitDuSiKx píše:Jel jsem testovaci jizdu s tou 1,8 a vadilo mi, ze je to strasne slaboucke, tak me zajimalo, jaka je spotreba na dalnici ve 140.