Ano ano,bazírujou i na dni kdy bylo auto poprvé zaregistrováno.Ale u mne to byla výhoda,teda když jsem šel na magistrát s předstihem toho výročí uvedení do provozu. Vysvětlím... mám auto uvedené do provozu 30.9.2009 takže jsem počítal s jedním rokem výhod do 30.9.2019. Byl jsem však na magistrátu 20.9.2018 takže mi platí povolení rok,do 20.9.2019. Když však stihnu prodloužit registraci mezi 20.-30.9.2019 prodloužení už se dělá prý elektronicky po netu,automaticky mi prodlouží povolení na další rok tzn. třeba do 25.9.2020 (když registraci prodloužím toho 25ho) jelikož naštěstí už nerozlišují,že autu bude 10 let za 5dní od prodloužení registrace,ale zajímá je jestli v den registrace,nebo toho prodloužení mu není 10 a prodlužuje se vždy o rok.Takže budu mít parkování 2roky místo počítaného 1ho roku. Mimochodem tohle nám poradil samotný ten velmi příjemný a ochotný člověk co nám na magistrátu tu registraci dělal,takže je to ověřené.... A auto aspoň na rok zaregistrují i v případě,že máte třeba PII uvedený do provozu např. 20.10.2008 a dorazíte tam před tím datem,tak dostanete registraci aspoň na rok,ale i to se počítá ne?

Toyota Auris HSD II r.v.13 naj. 61 tis.km,sv.modrá met. po první majitelce z D
ex Prius III. r.v.09 90tis.km stříbrná met.bílá alcantra po prvním majiteli z ČR
ex Carina E 2.0 sedan r.v.92 550tis.km zlatá met.po prvním majiteli diplomatovi ČR z Rakouska