- to nie je nový motor len je "nový" v EU yarise.gedu píše:Tak motor 1,33 v Yarisovi už nahradili https://auto.pravda.sk/novinky/clanok/4 ... sa-nekona/
Kto vie ako bude šlapať.
členové ToyotaCLUBU, vánoční bonus na nákup vozu Toyota
Re: členové ToyotaCLUBU, vánoční bonus na nákup vozu Toyota
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Motor v Yardovi se jmenuje 2NR-FKE, zrozen víceméně společně s 8NR-FTS. Od začátku jezdí s modelech Sienta a Spade, což jsou víceméně asijské speciality. https://newsroom.toyota.co.jp/en/download/7487492
Naposledy upravil(a) Vort dne ned 21.01.2018, 17:53, celkem upraveno 1 x.
Ahoj klubáci,
pokud pořád váháte s koupí vozu Toyota, tak doporučuji využít financování jaké tu ještě nikdy nebylo kde ušetříte nemalou sumu.
Financování je na 3 roky a obsahuje zdarma pojištění po dobu 3 LET ZDARMA! a navíc nepřeplatíte úvěr ani o korunu.
S koncem měsíce se může stát že dojde k ukončení kampaně!
pokud pořád váháte s koupí vozu Toyota, tak doporučuji využít financování jaké tu ještě nikdy nebylo kde ušetříte nemalou sumu.
Financování je na 3 roky a obsahuje zdarma pojištění po dobu 3 LET ZDARMA! a navíc nepřeplatíte úvěr ani o korunu.
S koncem měsíce se může stát že dojde k ukončení kampaně!
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Hele máme nával nezastavíme se na klub nemám moc čas tak alespoň takhle 

-
- Člen Týmu
Včera jsem si objednal nový Auris Hybrid, cena je stejná jako byla v listopadu,akce se jmenuje jinak, ale konečná cena zůstává. 
Jo, a ten úvěr není úvěr, ale zamaskovaný leasing, v techničáku nejste vedeni jako majitel, ale provozovatel, takže pokud to chcete na firmu, nemůžete to odepisovat z daní, ale udáte do nákladů jen splátky, t.j. 1/2 ceny...

Jo, a ten úvěr není úvěr, ale zamaskovaný leasing, v techničáku nejste vedeni jako majitel, ale provozovatel, takže pokud to chcete na firmu, nemůžete to odepisovat z daní, ale udáte do nákladů jen splátky, t.j. 1/2 ceny...
Hloupost úvěr je úvěr a není to žádný leasing majitelem je vždy u skoro každe společnosti úvěrová společnost vy jste jako provozovatel a DPH si uplatnitelné hned protože faktura je na vás jako konečného zákazníka.
Ahoj, zdravím všechny jako nováček na fóru. Chci kupovat Aurise sport hybrid a pořád váhám mezi verzemi - jakou jsi pořídil (snad nevadí tykání? ) a proč?Morys12345 píše:Včera jsem si objednal nový Auris Hybrid, cena je stejná jako byla v listopadu,akce se jmenuje jinak, ale konečná cena zůstává.
Teď je "extra" cena na trend selection i executive... a komplet kola za 10 tis. Potřeboval bych nejraději kombinaci protože chceme:
Nestandardní barvu (+15000)
LED světla
16 kola (raději)
a hlavně manželka chce modré... Executive je pro nás tím pádem dražší (+15 tis za barvu) v selection je barva v ceně, ale zas ty 17ky kola nevím nevím... navigaci nepotřebuji a dvouzónová klima je stejně jen vpředu (je to tak?) kůže potěší.
Možnosti jsou díkybohu/ bohužel udělány tak, že za "malý" příplatek člověk získá lepší verzi ale zároveň nikdy nemá vše... a to jsem na 600 tisíc a mám chuť vzít "jen" aktiv trend za 530 +15 a oželet BiLED a jsem zas na začátku.
Aktuálně mi byla nabídnuta sleva z ceníku cca 10 tisíc + nějaké prkotiny k tomu, prodejci to mají +- stejné... u jiných značek (na 90% jsme rozhodnuti pro Toyotu) mám slevy přes 50 tisíc proti ceníkovým, kam jste se dostali vy?
A poslední věc - pojištění "zdarma" láká, ale chci být majitel vozu takže nic pro mě. Když mám dům na hypo taky jsem majitel já a můžu ho prodat atd...
Auris Sport Hybrid Trend+
Ford Focus Combi 1 (LPG)
Ford Focus Combi 1 (LPG)
uray píše:Ahoj, zdravím všechny jako nováček na fóru. Chci kupovat Aurise sport hybrid a pořád váhám mezi verzemi - jakou jsi pořídil (snad nevadí tykání? ) a proč?Morys12345 píše:Včera jsem si objednal nový Auris Hybrid, cena je stejná jako byla v listopadu,akce se jmenuje jinak, ale konečná cena zůstává.
Teď je "extra" cena na trend selection i executive... a komplet kola za 10 tis. Potřeboval bych nejraději kombinaci protože chceme:
Nestandardní barvu (+15000)
LED světla
16 kola (raději)
a hlavně manželka chce modré... Executive je pro nás tím pádem dražší (+15 tis za barvu) v selection je barva v ceně, ale zas ty 17ky kola nevím nevím... navigaci nepotřebuji a dvouzónová klima je stejně jen vpředu (je to tak?) kůže potěší.
Možnosti jsou díkybohu/ bohužel udělány tak, že za "malý" příplatek člověk získá lepší verzi ale zároveň nikdy nemá vše... a to jsem na 600 tisíc a mám chuť vzít "jen" aktiv trend za 530 +15 a oželet BiLED a jsem zas na začátku.
Aktuálně mi byla nabídnuta sleva z ceníku cca 10 tisíc + nějaké prkotiny k tomu, prodejci to mají +- stejné... u jiných značek (na 90% jsme rozhodnuti pro Toyotu) mám slevy přes 50 tisíc proti ceníkovým, kam jste se dostali vy?
A poslední věc - pojištění "zdarma" láká, ale chci být majitel vozu takže nic pro mě. Když mám dům na hypo taky jsem majitel já a můžu ho prodat atd...
si si isty tou farbou v cene pre selection? v cenniku je selection podmieneny farebnou kombinaciou ale farba sa musi platit tak ci tak
Auris TS/17 Selection red
Podle konfigurátoru je to tak, kombiky dělají v selection v jen pěti barvách ale všechny jsou za stejnou cenu.
Ford Focus Combi 1 (LPG)
Ford Focus Combi 1 (LPG)
hmm, zvlastne, u nas sa cervenu rubinovu priplaca 780e voci 520e pre ostatne farby, len biela je v cene
mrknul jsem na SK stránky a koukám, že selecton je levnější (21 840 €)než executive (Od 24 340 €) v čr jsou za stejnou cenu v akci. A v SK jsou jen 3 barvy - ale všechny vidím za stejnou cenu 22620€ divné...
https://www.toyota.sk/new-cars/auris-to ... nfigurator
https://www.toyota.sk/new-cars/auris-to ... nfigurator
Ford Focus Combi 1 (LPG)
Ford Focus Combi 1 (LPG)
pozri oficialny cennik, mozno v konfiguratore to nie je zohladnene
https://pdf.sites.toyota.sk/cennik_auris_2017.pdf
https://pdf.sites.toyota.sk/cennik_auris_2017.pdf
no já tam vidím u selection za 21 840 €* (* Podmienené objednaním metalického 2QT, 2PP, 2QS, špeciálneho laku 2PN alebo bieleho perleťového 2KR laku karosérie.) Takže všechny tyto barvy za stejnou cenu.
Ford Focus Combi 1 (LPG)
Ford Focus Combi 1 (LPG)
prave to - podmienene objednanim -> cize musis pripocitat + 520 alebo ak chces cervenu/ciernu tak 780, sam som tak kupoval, inak selection objednat nemozes
ivantt píše:prave to - podmienene objednanim -> cize musis pripocitat + 520 alebo ak chces cervenu/ciernu tak 780, sam som tak kupoval, inak selection objednat nemozes
Barva u výbavy selection je zdarma a je v ceně vozu