Ale jak je psáno, na tágo bych volil Plusko, prostor a příležitostně 2 místa +

A jestli to chceš zplynovat, tak houby zle i spotřeba navíc (u Pluska).....
Souhlas, já taky ne, asik jsem to špatně přečetl....Vasa píše:Plyn bych tam raději nedával. Zatim vsechny auta jsme měli na lpg a bohužel lpg ničí motor, ať si kdo chce, co chce říká. Jedinne auto, které sneslo lpg byla naše stařičká previe. A čím novější motor, tim horší. Na Orlandu jsme za 330 tisic kilometrů 3x dělali hlavu a teď naposled komplet nový motor. Takze za mě už lpg ne.
Jen drobnou pripominku-tato kompletni baterieVasa píše:dneska jsem zas hledal na mobile.de a našel pár kandidátů. Nejsou to sice plug-in verze, ale když jsem se díval na ebay a allegro kolik stojí plug-in baterie, tak mě docela zamrazilo. raději asi tedy zůstanu u výběru klasické verze se kterou jsou tu přeci jen větší zkušenosti..../
Nee, vzhledem k tý v Áčkách s tím ani nepočítámježek2 píše:D : co "+-ko" - zájem,nezájem...?
zajem o co? asi jsem to nepochopil...ježek2 píše:D : co "+-ko" - zájem,nezájem...?
Mám v inzerci Plusko na prodej, ale v AAA je jedno levnější (a jsem přesvědčený, že za super cenu), tak na něj číhni. A kdyby jsi chtěl "ochutnat" klidně se přijeď projet.Vasa píše:zajem o co? asi jsem to nepochopil...ježek2 píše:D : co "+-ko" - zájem,nezájem...?
Tam to znáš, což...ježek2 píše:...no a ten druhý je právě jeho....
ale tohle !! :
http://www.autobazarlubenec.cz/index.as ... cord=14149
..je paráda....![]()
...až mi jde mráz po zádech..až někam dolů,,,
![]()
Pokud jsi na Orlandu najel na LPG 330tis, ušetřil jsi oproti benzínu skoro 400tis Kč. Kolik stála hlava a ta generáka?Vasa píše:Plyn bych tam raději nedával. Zatim vsechny auta jsme měli na lpg a bohužel lpg ničí motor, ať si kdo chce, co chce říká. Jedinne auto, které sneslo lpg byla naše stařičká previe. A čím novější motor, tim horší. Na Orlandu jsme za 330 tisic kilometrů 3x dělali hlavu a teď naposled komplet nový motor. Takze za mě už lpg ne.